Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#155680) Ļantos válasza HussarF (#155672) üzenetére


Ļantos
aktív tag

Én így is úgy is csináltam de leginkább úgy ahogy most felvázoltad.

Ha kezdek fekvenyomással és még akarok ferde padon is nyomni vagy kézivel fekve tárogatni akkor mindezt egymás után elkövetve jóval kisebb volumennel bírom a végén mintha közbe beraknék vállazást vagy tricepszet. Azalatt tudok mellre kicsit pihenni és az össz megmozgatott súly több lesz.

Másik kérdés, hogy hátazást-mellezést-guggolást egy napra sose rakom mert ezek magukba is megölnek. Hétfő mell, szerda hát, péntek guggi és mellé vannak betéve a sallangok. Akad amikor nem csinálok bicepszre csak két gyakorlatot hétfőn akkor pénteken megint csinálok rá kettőt. Van amikor vállazok két gyakival de oldalemelés pont kimarad akkor az meg van csinálva egy másik napon de akkor több sorozattal mint a megszokott. Mostanában megvariálom amit tudok, meg próbálok nem a megszokott munkákat csinálni.

Mellesleg nem most kezded és szarul se nézel ki, nem hinném, hogy bármiféle próbálkozással leamortizálnád magad. Én a helyedbe csinálnám kérdés nélkül ha valami eszedbe jut, hogy ez vagy amaz a jobb vajon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.