Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
válasz Zola007 #144850 üzenetére
Ha csövön lennél mint ő, és neked is lenne egy súlyos szívbetegséged, ezáltal közel kerülsz befolyásos professzorokhoz, orvosokhoz ,akik esetleg önzetlenül elmondják vagy elmondták neki az igazságot...ez lehetetlen számodra?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Woodslave
félisten
válasz Angel2014 #144851 üzenetére
Ez az ember az egész bizniszt erre épitette fel. Gondolom nem fog ellenkező véleményen lévő professzorok álláspontját mondani.
Ch szóval azt akarod mondani hogy a vegaknál jelent problémát a koleszterin szint?
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #144852 üzenetére
Figyelj véleményem az,hogy ez az infót előbb is megtehette volna..de ez az információ nem volt akkor a birtokában mivel nem volt beteg...másrészt egy hirtelen halálos, és koleszterines videóval csak nem játszik már reklámfogás végett hiszen azért csövön is van.
Nem a vegákkal van a baj hanem az eltúlzott CH-val.
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Woodslave #144855 üzenetére
Gondolom testsúly határozza meg.
De van volt aki én is korábban nem is figyeltem...
Leírok egy korábbi nem figyelt étrendemet...ez eltúlzott?
Reggeli 6-7 zsemle 1 liter tej 30 dk szalámi tömlős sajt ,paradicsom,paprika.
Tízórai valami keksz ..vagy valami ami akad.
ebéd ...pl: borsó leves és Paprikás krumpli szalonnával kolbásszal virslivel..csalamádé hozzá.4 szelet kenyér
uzsonna valami szendvics 4-5 zsemléből szalámival sajtal.
Este 9 kor megint a paprikás krumpli csalamádéval. 4 szelet kenyér
és ha megéhezek 11 órakor még lefekvés előtt eszek valami hideget ami gyorsan kivehető a hűtőből. kenyérrel.
Na ezt gondold el az év 365 napjában több éven keresztül. annyival,hogy az ebéd más...főzelék, bableves csülökkel, pacal, pörköltek, és sült húsok stb stb úgy hogy nem is edz vagy mozog az ember.
És ezt több család is így csinálja nem csak én...
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz aelod #144858 üzenetére
Vida már megtette ez a kép meg nem von kétséget maga után. Ahelyett elgondolkodnál neked is így kéne kinézned inkább engem cseszegetsz...
Wood : Nem is lehet mindenkinél más válik be.,mindenkinek más az edzése. mindenkinek más a napi bioritmusa..így nem lehetünk egyformák sem.
[ Szerkesztve ]
-
-
aelod
veterán
válasz Angel2014 #144860 üzenetére
Elgondolkodni valója kettőnk közül neked lenne. Most tényleg ezzel jössz itt nekem? Szánalmas vagy. Az meg, hogy kinek, hogy kellene kinéznie egy elég nagy öngól részedről. LOL.
Ha lehetne már rég kiraktalak volna a topikból.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #144865 üzenetére
Nem figyeltél látszik. 7500al kell szálasítani
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
gergo5991
őstag
válasz BÁ Nutrition #144636 üzenetére
sziasztok, köszönöm a válaszokat, most tudok csak irni mert ma értem haza melóból, (3 nap elutazás persze csak 8 órára bejelente..), szóval azt hogy nincs más munkalehetőség azt úgy értettem, hogy én felvidéken élek, és mondhatni csak magyarul beszélek, próbáltam vagy 50-60 helyre életrajzot küldeni de nem válaszoltak. MO-ra meg nyilván amiatt nem tudok elmenni dolgozni, mivel kb semmi végzettségem, tapasztalatom, aztán meg nem vágyok arra hogy 4 belgával legyek egy albérletben minimálért..
-
-
Ļantos
aktív tag
válasz gergo5991 #144871 üzenetére
Mennyivel lennél megelégedve? (fizetés)
Autóipari multiknál és az építőiparban folyamatos a felvétel. Autóipari cég általában albérletet is támogatja, kaját utazást szintén.Persze ha családod van, akkor nem olyan jó ez a pénz sem, de a semmitől több. Ha pedig ígyis-úgyis hazamész havonta és nem letelepedés miatt jönnél ide, akkor Német, de leginkább Svájc felé érdemes orientálódni.
-
AMD Power
titán
Szerintem terjunk vissza a targyhoz.
Reggel volt tema a tojas.
Szinte fej-fej mellett a lazaccal, a tojás is tele van az izomépítéshez fontos tápanyagokkal. Sokféleképen elkészíthető, hogy ne und meg túl hamar. Egy tojás nagyjából 7-8 gramm fehérjét tartalmaz, nem is beszélve az omega 3 zsírsavakról, vitaminokról és ásványi anyagokról. Kísérletek kimutatták, hogy akik reggelire tojást esznek, azok kevésbé hajlamosak túlenni magukat a nap folyamán. Koleszterinben gazdag, amely az optimális hormontermelésünk szempontjából előnyös, de ezért túlzásba ne vigyük a teljes tojás fogyasztását.
-
flash-
veterán
válasz Angel2014 #144849 üzenetére
norbi?
vicc az embervolt itt a lúgosítás ,méregtelenítés baromsága, illetve a rák gyógyító citrom agymenése...
az a szomorú hogy ilyen fogyatékosokat mennyire imádják..
különben - ez már tényleg csak pletykaszintű - az ember ami izmot magára szedett- cuccal tette, (itt most nem itélkezek)csak a lényeg hogy anélkül nem volt képes mert nem értette az aerobik fitnessel mért nincs 40es karja[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #144851 üzenetére
Norbinak nem azért mondják el a "titkot", mert nagyon beteg, hanem mert 10 milliárd feletti vagyont szedett össze a sok fogyni vágyó anyukától
Ha csóró lenne, már megmurdelt volna valamelyik vidéki lepukkant kórházban ilyen kórtörténettel.
Nem bántom, csak pont nem az a szituáció, amiben osztani kellene az észt.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz KoVee84 #144883 üzenetére
mihez?
Hogy kövér, lusta, depressziós nők félrevezetéséből meggazdagodjak?Szerinted úgy hangzott, mintha irigy lennék rá?
Köszönöm, de nem cserélnék, megvagyok a magam útján.Becsültem, amíg a Norbi-tornát csinálta, mert sokakat rávett a mozgásra, motiváló volt az akaratgyengéknek, de mióta "Csakazápdét" vonal megy, azóta semmivel különb a többi marketinarcnál.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Pocee #144896 üzenetére
Nem
Ő az az ideális és kitartó páciens, akit szívbillentyű csere, Staphy-s szívbelhártya gyulladás, fáradásos csigolyatörés és többfokú ízületi arthrózis nem kényszerített volna térdre OEP finanszírozott szakrendelések és várólisták során keresztül.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest