Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz AMD Power #144152 üzenetére
Nekem az ízületvédő por formában van otthon, glükozamin, msm, kondroitin-szulfát külön-külön, mert így olcsó volt, és sok.
Olyan ehetetlen szar íze van mindnek, hogy ez büntetés. Illetve az msm-nek kevésbé, de a glükozamin az ilyen mocskos büdös rohadt hal és rákszagú és ízű, a kondroitin meg az a csomósodós, szájpadlásra tapadós, agresszíven vizet taszító fogyaszthatatlan, kénes ízű (milyen meglepő ) por. Vettem hozzá kapszulát, probléma megoldva.
Semmilyen méretű kapszulát nem tudsz lenyelni? Akkor multivitamint hogy szedsz?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
gyuri860213
tag
válasz Woodslave #144147 üzenetére
Én diétában napi 15g Leucint szedtem (5g edzés előtt, 5g utána, 5g lefekvés előtt) illetve Mypro HMB + Kreatin monot (elite verzió, úgy oldódik mint a porcukor és alig drágább a normál verziónál) A HMB és a Leucine szinte ingyen van a többi gyártóhoz képest. DAA-t és tribulust is próbáltam de szart se ér, gondolom alacsony teszto szintnél dob egy kicsit, de amúgy lószar. Maca és társai szintén. Egyedül a kreatin +HMB kombónál éreztem egy kis energia többletet még diéta alatt is, 4 hónapig szedtem folyamatosan.
-
-
GoTReX
őstag
Mindig csak a seggek vannak központban, holott a szemek legalább olyan fontosak egy nőnél 😇 Szerencsére nincs itt már nő tudtommal, akinek ezt el kelljen tűrnie egyfolytában.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Angel2014
addikt
155 VS 135 kiló összecsap..Taxis edzi M Ricsit..vádlit figyeljétek..265 be 15 öt guggol. [link] sokan lebecsülik a nagy test és az erőt.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Woodslave
félisten
[link] egyik INBA versenyző
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
GoTReX
őstag
válasz Woodslave #144168 üzenetére
Jó formába hozta magát a Bartha Zsolt mióta nem nézem a Barátok Köztöt -tet-tat Komolyra forditva a szót itt beszélhetünk natty nattyről, vagy szintén néha nem kategoria? Amúgy többi képen nem egy nagyon száraz, pocak is van a karhoz tehát akár hihető is.Én nem annyira követem a naturalokat.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #144169 üzenetére
faxa az inba amúgy. Ez a csávó megnyerte elvileg las vegasban mensfizikben a naturál olimpiát. Pécsen hétvégén meg elméletieg novice testépítésben indul.
amúgy nem tudom ma hallottam róla először
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
ma lábnap. Felrakok 130-at a rúdra meglátjuk fel tudok-e állni vele.
-
AMD Power
titán
Ezen a Profigym oldalon nagyon jo arak vannak. Rendelt mar innen valaki valamit?
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #144177 üzenetére
Mert egy-ket ar brutal jo. Csak en nem ismerem oket. Biotech cuccok "minosege" gondolom ugyan az mint amit nalunk kapni?!
-
Woodslave
félisten
válasz marked one94 #144179 üzenetére
Egyszer ment de csillagokat láttam. Aztán 140 5*. 40mp pihenőkkel. Ismétlések között
-
Zola007
veterán
-
jpeetr
aktív tag
válasz tibcsi0407 #144186 üzenetére
Kimaradt a túlárazott
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #144186 üzenetére
Errol jut eszembe. Ma nem volt annyi melom tudtam bent dumalni az egyik kollegammal. Szoba jottek a taplalekiegiszitok stb... A beszelgetesbol kiderult,hogy a baratnoje egy ellelmiszer ellenorzessel foglalkozo hivatalnal dolgozik. A Biotech es a Scitec termekeket kimondottan szokszor viszik hozzajuk bevizsgalasra. Mindig random modon. Van,hogy csak azt nezik,hogy mennyire szennyezet vagy sem, nehez femek stb. De nagyon sokszor az osszetetel es annak aranyat nezik. Az es annyi van-e a dobozban mint amennyit rair a gyarto a dobozra vagy a weboldalra stb.... es kepzeljetek a Biotech es a Scitec kivalo eredmenyeket er el ezeken a teszteken. A Biotech pl az osszetetelt adodoan tenyleg annyi es az van benne mint amennyi ra van irva vagy fel van tuntettve a dobozon.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
[link] Hoppá hoppá
ui.: Jelenleg itt van valahol a legenda? "gym here in budapest"[ Szerkesztve ]
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
GoTReX
őstag
válasz AsakuraDave #144190 üzenetére
Nagyon kedvelem Platzot, mikor elkezdtem és ismerkedtem a guggolással meg a gépekkel mindig a "lábember" járt a fejemben. Érdemes lenne ezeket újra felidézni
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #144191 üzenetére
Ezt en nem is ketlem. Csak mint erdekesseg keppen irtam.
-
tibcsi0407
félisten
válasz AMD Power #144193 üzenetére
Nem az a baj a magyar márkákkal, hogy nem az van benne, ami rá van írva, hanem az, hogy világszínvonalú gyártóktól is drágábbak gyakran.
Csak az elmúlt években rábasztak, mivel elterjedtek itthon is a nemzetközi gyártók termékei igencsak baráti áron, valamint jöttek olcsóbb márkák, amik szintén vannak olyan jók.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Woodslave
félisten
válasz tibcsi0407 #144191 üzenetére
és te ezt honnan tudod?
-
-
Woodslave
félisten
válasz tibcsi0407 #144196 üzenetére
nem ezt mondtad hanem bsn muscletech stb. Bocs már nincs kedvem böngészni, de kijön valahol hogy a scitec xarabb minőség? Csak azt láttam egy táblázatban hogy myprotein 8%-al kevesebb fehérjét tartalmazott mint mondták.
Hussarf: ja. Ezt tudom persze
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
válasz tibcsi0407 #144194 üzenetére
Nezegettem oket. En mondjuk ha tehetem Magyart veszek mindenbol. Meg ha valamennyivel dragabb is.
-
tibcsi0407
félisten
válasz HussarF #144197 üzenetére
Egy Optimum, vagy BSN, Muscletech és társai KFT. nem jobb minőségű?
Mivel legalább ugyanazt tartalmazza és cserébe jobban oldódik, finomabb, akkor nem állja meg a helyét az állításom?(#144198) Woodslave
A Scitec nem fog Neked sehol kijönni, mivel kb nem is jegyzik külföldisztánban. Biztosan azért, mert annyira jó. Ja nem. Azért, mert tök átlagos és cserébe nem is olcsó.
Hiába vonultatja már fel a fél Mr. O mezőnyt, egyszerűen nem kerül az emberek látókörébe.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest