- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-08-09 20:41 Téma összefoglaló
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
Remélem lesz a derekadra lógatva 3db mosószeres flakon, ami vízzel van megtöltve. 👌😂
-
lacos001
senior tag
Igen.
Jelenleg asszony összemakrózott étrendje miatt, heti 1,5 kilót fogyott, előtte egy évig saját kútfőből kajálással, heti 3x-i edzéssel, többnyire kardióból állt, kevesebb intenzitású súlyzós edzés mellett, 10 kilót fogyott.
Elég látványos, a mostani étrenddel, elmondása szerint, jobb a közérzete, erőnléte, és inspirációt ad neki, hogy látványosan kezdenek előjönni az izmok tónusai.
Innentől kezdve beindul az endorfin termelés, örömét leli az edzésekben, és inspirálja a kajálásban is, emiatt.
Na meg eléggé szeretünk mindketten "páváskodni", úgyhogy ez is dob a mérlegbe.Az asszony étrendje/tornászkodása ne maradjon titokban, sokaknak jól jöhet itt.
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Az tök jó....errefelé a csirkemell kilója 7-8€ között mozog van amikor leugrik 6€ra is a szűzérme, amit elég sokat veszünk mostanában irtam is itt 9.50-11€ között.
Szorozzad be 370ftal.
8x370=2960ft, 11x370=4070ft6K ft elég erős lenne/kg hús...de semmi sem lehetetlen arrafelé, mint tudjuk.
Azért ha írnék egy teljes, nem spórolos fullos rezsis hónapot...vagy akér a "legcsóróbb is hogyan tud élni" ...na mind1..szomorú. -
lacos001
senior tag
Valoszinuleg te sem ma kezdted a csirkerizses palyafutasod, en is idotlen idok ota azt eszem, mert egyszeru elkesziteni, olcso, es jo a tapertek profilja (nyilvan, ha a penz nem szamitana, akkor vadhus steaket ennek minden egyes nap). Nagyon sokfele elkeszitesi modot kiprobaltam mar, sot, 12 evig dolgoztam a vendeglatasban, es sok seffel probalkoztunk mar, hogy mi lenne az a metodus, amivel nem lesz undoritoan szaraz a nap vegere, az 5. doboz csirkerizset, anelkul, hogy tocsogna valami dzsuvaban.
Ami mukodott, az az, hogy felkockazva sutom ki, es mielott beledobnam a serpenyobe megforgatom nagyon keves rizslisztben, es jo profilu vajban sutom ki ugy, hogy a kulseje mar kicsit kerges legyen. Igy picit ropogos is lesz, a hus belseje viszont "omlos", es "puha". A vaj amugy is egy egeszsegesebb zsiradek, mint a tarsai. Persze itt nem a Flora es Rama szintre kell gondolni
Nem, nem ma és már a ......... jön ki....
Néha beiktatok ilyen vacsikat [kép] most is pl aztán elfelejteti a csirkét. 🤣 Mit okoz, azt nagy ívben...de jó. 30dkg a hús belőle, többi a tészta.
Azt is kipróbálom amit/ahogyan írtál. Mit veszíthet vele az eNbör. Örökre, sok ideig szerintem teljesen száműzni a menüből nem lehet/nem kell a csirkét. -
lacos001
senior tag
Behúztam 80 cent áron/csomag. Olcsóság van
Hatalmasat spóroltam 1,10€ szokott lenni...
Megkóstáljuk, hátha nem méreg. Elcsamcsogom nasinak vacsorára.
Reggelre meg jó seggem lesz tőleÁtpártoltam/tunk a szűzérmére, legalábbis egy darabig. Finomabb, puhább, mint ez a nyomorult csirke. 1 tonnát meg lehet enni belőle. Pláne, hogy majdnem egy áron nyomják.
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Ti még mindíg rázogatjátok ezeket a porokat?...
Keménybe kell nyomni. Por a szájba, víz rá öblítőnek, lenyel, izmosodás. Ennyi.
Shaker, wtf?
-
lacos001
senior tag
Fát hasogatni....Puncik vagytok.
Hajót uszály?....ti mikor fogtok kipakolni, ami ugye több tonnányi áruval van megpakolva, az is bezsákolva, majd 2db 4ajtós szekrény 10. emeletre gyalog felvonszolása, amit csak a "gyengébbik" bal kezeddel tartasz a hátadon?! Mindezt hétfőn éhgyomorra a 20 perces ebédszünetben.
Naugye....Puncik vagytok.
Ráadásul egy lábnap is megvót ezek után.
Szóval puncik vagytok....Felejthetetlen
-
lacos001
senior tag
Osztottam, szoroztam, átlagoltam, költségeket számoltam a rendszeresség miatt, összeírtam mi mikor fogy el, mikor kell újra bevásárolni.
Attól függetlenül, hogy a doki legutoljára is azt mondta, hogy eredmények rendben és örüljek, hogy nem vagyok kövér...azért kell vmi + rám, mert látom/érzem, hogy eltűnt. Krónikus baj is hozzájárul, főleg amiatt tűnt el innen-onnan, de hátha sikeres leszek. Bár ez a probléma folyamatos "izomvesztéssel" jár...
3000 kcal amit belőttem, viszont akkor az elmúlt kb 2 heti zabát azt semmisnek tekintem és értelmesen/értelmesebben eszek tovább.
Na még pontosítok az egészen...A hülye kérdés rovatunk következik.....Rendszeres lesz a napi 20km bringázás, kiváltom az autót, mert most igy gondolom jónak. Az számit vmiféle kardiózásnak vagy hová is soroljam?

Sokkal egyszerűbb lenne minden, ha nem kellene a szóismétlés következik krónikus bajomra is odafigyelnem, ami pont az izmokkal, hússal, súllyal okoz bajt. Meg vagyok áldva...ráadásul bármikor eljöhet az a pillanat, hogy hagyni a fenébe az egészet, mert csak problémásabb lesz minden. Nem könnyű na..
-
lacos001
senior tag
Már az ehhez tartozó "tortúrán" végig lépdeltem.
Tükrözés, vérvételek, tesztek, székletminta, minden földi jó volt már az elmúlt években és úgy néz ki, hogy a kapu bezárult. Ötlet nincs, megoldás nincs, elfogadható kórkép nincs.
Szóval megcseszhetem, mindez ugye itt Németországban.
A fertőzésem még Magyarországon volt 2009ben.
Azóta hiányzik ez az eltűnt 12kg....
Viszont mindenem rendben azt mondják az eredmények...Érdekes mindenesetre.
Lehet a krónikus izomproblémámra vezethető vissza, annak ellenére, hogy ez a dokik részéről nincsen megerősitve, azaz a 2nek semmi köze egymáshoz.
Na jóvan, csak bekérdeztem, írkáljunk kicsit
thx#171379 Számolok innentől kezdve, mert pont ez kattogott a fejembe amit irtál most, hogy hülyegyereeeeeeek, öntöd-öntöd, aztán lehet nem elegendő ami benne van.
Na faragok vmi betartandót...
Anyagilag bírom, lenyelni sem nehéz a mennyiséget...Szóval mi lehet a gond, semmi.
Pakolom tovább hátha megindul végre. Viszont ha már betuszkoltam több 100 eurót és semmi, akkor csak meg kell látogassak megint egy dokit. -
lacos001
senior tag
Hííííízzzak, az

Volt egy kis probléma anno, sok sok évvel ezelőtt.
("A Helicobacter pylori a legelterjedtebb emberi gyomor-bélrendszeri kórokozó, az emberiség 50 százalékában jelen van. Hazánkban a felnőttek Helicobacter pylori átfertőzöttsége 50-60 százalék közötti".)
Akkor volt antibiotikumos 1 hetes kezelés, fostam, mint még senki...12kg minusz, de ez volt az ára úgymond...
Azóta nem jön vissza, akármi is ömlik le a nyelőcsövemen...
Na most ráfeszültem és amit leirtam, most az történik és úgy. Semmi + eddig a pillanatig.
Arra utaltam, mégha zagyván is, hogy toljam igy tovább és felpörög majd a mérleg vagy vmi változtatást eszközöljek.
Nagyon egyszerűen, kell az a 12kg vissza... -
lacos001
senior tag
Na kezd elegem lenni...
Minden este 2 hete kb annyi biztos letolok egy ilyen adagot este fél 10 körül (-műanyag 85g) utolsó kajálásnak. /súly a lényeg/ Kb ugyanennyi elfelezve ebédre és délutáni nasinak. Mellette ez meg az..
E mellett ugye reggeli, a mondhatni szokásos tojás vagy zab. Szemetet is eszek természetesen, csokika, fánk, ilyen olyan péksütik lecsúsznak. Délelőtt vagy délután az mind1, mert megy.
A kilók tapasztása a cél, mivel összecsöffadás van jelenleg, de lófasz eddig
Természetesen a csirkerizs varázslat, lazac, marha, tonhal minden játszik és eddig semmi.
Nyomjam még tovább és majd megindul vagy növeljem az adagokat, akár egyszeri, akár napi össz növelésben? Nem számolok semmit, szemre öntöm és lenyelem. -
lacos001
senior tag
Erős napot fog zárni a topikkkk látom...
Azé ezekről a nagy számokról csak készülhetett volna vmiféle felvétel jó, tudom...az ókorban történt meg...
és a mai napig robbantaná szét a youtubot....dehát.
Max holnap landol itt egy ilyen tartalmú link, hogy "Látod! Na így szaggattam fel a vasat, mint a srác"...
Szokásos....
Hol van a régi, évekkel ezelőtti keménymag? Ez azért lenne napokig boncolgatva
érthető a lekoccolásuk... -
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Kellemes jegelés után...5percig.
Meleggel még nem is próbálkoztam, majd ma, hátha.Nálam a bajomon alapszik a doki/dokik szövege, őszintének kell lennem mindennel kapcsolatban.
Elvileg én nagyon nem is mozoghatnék, előírás, hogy vki tornáztasson. Azért ezt betartani...
Úgyhogy én csak fitnesskötelekkel "buziskodom" mikor érzem időnként a nyomorultságomat. Az is tilos..
Ha zabálok nem hízok, ha kondizok nem izmosodok, viszont fáj hónapokig még vmi miatt el nem múlik. Sakk-matt.
-
lacos001
senior tag
Nyáktömlö gyulladása volt már valakinek vállban? Mennyi idö mire helyrejön? Injekciót megkaptam, de az orvos szerint ezt a súlyzózást be kell fejezni (na persze)
Nekem most van elvileg...2 hónapja majd be szarok bizonyos pillanatokban. Enyhébb és durvább napok is vannak. Ez 0-24 móka...
Költözés kicsit hazavágta úgy néz ki. Elviselhető amúgy...ha fekszem és csakis a jobb oldalamon. Háton, hason elég durva. Reggel ébredés után az első 5 percben nem érzek semmit, aztán elkezd a semmitől égni/húzódni/szúrni.
Jegeléstől orditani tudnék olyan fájdalmat okoz, pedig terminátor vagyok...
Ami viszont érdekes...Ha erőltetem "kényelmesebb" utána kis ideig, holott a kimélés/pihentetés az egyik amit be kell tartani....Nálam közrejátszik egy genetikai krónikus betegség is, ami a bal vállat és minden körülötte lévőt érinti. Ez befolyásolja a kezelésemet is, hétfőn van jelenésem a dokimnál.
Ha még aktuális (az lesz
) leirhatom mi volt a vaker és a megoldás rám nézve, hátha hasznos neked.
Németország, talán más, mint a magyar. Lehet vmi okosságot is elmond... -
lacos001
senior tag
Szakik...
Ennek a "tuggyukminek" narancsbőr az eltüntetése igényel valami spéci dolgot a megfelelő kaján/megfelelő mozgáson/megfelelő folyadékbevitelen kivül?
Persze, ha eltűnik....Nem értek hozzá... [kép] [kép]
Annyit tudok, hogy elég régóta itt van és a tulajdonosa szóvá szokta tenni, hogy miag**iezitt
Alapjáraton 58-65kg között mozog állandóan a menyecske...
Nem titok, feleségem családtagja az egyén. Mai fotók, friss ropogós...Erről irkáltak éppen, na mondom bekérdezek, itt vannak hozzáértők.
Thx -
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Vicc az az ember. Nálam a kamupártos dolognál ásta el magát, onnantól kezdve abszolút hiteltelennek tartom. Most meg küzd, mint disznó a jégen, meg szervezi a maszk nélküli tüntikéket, utána meg fel van háborodva, hogy csesztetik a rendőrök.
Már a kamupártos hülyesége után meg kellett volna büntetni, de okfejtésbe nem megyek bele, hogy ez miért nem történt meg, mert az már igencsak politika topik lenne.
Nem vicc az, sztár már régóta. Itt a németeknél is

[link] Hősök tere videó vasárnapról. -
lacos001
senior tag
nem tudom, hogy nálunk mi az ütemterv, de a németek úgy számolnak, hogy márciusra tudják beoltani az eü dolgozókat és a legveszélyeztetettebbeket, szóval minimum addig még ők sem lesznek kint a szarból. utána jön a "lakosság", ott a megkérdezetteknek a 2/3-a oltatna, nálunk ez valami 15%, ha jól emlékszem. ez alapján mi még nagyon messze vagyunk a győzelemtől, de a nyár biztos hoz majd javulást, meg közben változhat az emberek hozzáállása is. én is őszre tippelem, hogy addigra kint leszünk belőle, jó esetben.
2021 Január-Április
- idősotthonok lakói (számuk: 1 millió)
- 80 év feletti emberek (számuk: 5,4 millió)
- különös fertőzési veszélynek kitett egészségügyi személyzet (ide tartoznak: a sürgősségi osztályokon, a COVID állomásokon dolgozók, a veszélyeztetett betegcsoportokkal szoros kapcsolatban álló (pl. az onkológiai vagy a transzplantációs osztályokon dolgozó) klinikai személyzet, az ambuláns vagy bennfekvő idősgondozás ápolói (számuk: 1,2 millió)
Összesen: 8,6 millió ember ebben a csoportban2021Május-Július
- a 75-80 év közöttiek (számuk: 4,1 millió)
- fertőzési veszélynek kitett egészségügyi személyzet (számuk: 1 millió)
- otthonokban elhelyezett demenciás és szellemi fogyatékos betegek és gondozóik
Összesen: 6,7 millió ember ebben a csoportban2021 Augusztus-Szeptember
- a 65-70 év közöttiek (számuk: 4,8 millió)
- előzetes megbetegedésekből eredő mérsékelt kockázattal rendelkező emberek és a velük nagyon szoros kapcsolatban állók, a fent még nem említett egészségügyi személyzet (300 000)
- pedagógusok (800 000)
- nevelők, óvónők (600 000)
- kényes területeken foglalkoztatottak (szezonális munkások, postai vagy áruelosztóhelyeken, a húsfeldolgozókban foglalkoztatott dolgozók) (400 000)
Összesen: 6,9 millió ember ebben a csoportban2021 Október-November
- a 60-65 év közöttiek (számuk: 5,5 millió)
- az országos, ill. tartományi kormányzatok személyzete, a kiskereskedelemben dolgozók (számuk: 3,1 millió)
- a közélet infrastruktúrájának működését biztosító dolgozók (rendőrség, tűzoltók, a katonaság, a tömegközlekedés, a szemétszállítás, stb. dolgozói, összesen 800.000 személy)
Összesen: 9 millió ember ebben a csoportban2021 Decembertől!....
Valamennyi, Németországban élő, 60 évnél fiatalabb személy
Összesen: 45 millió ember ebben a csoportbanSzóval ez a terv. 2021 is kuka, nem csak itt. Sok helyen.
Az meg, hogy mekkora itt az oltáskedv...nyilván láttam a magyar bohócmédia irományait is erről a 2/3ról...szeretnék ha annyi lenne. Közelében sincs.
Majd változik...Mindenki vár.
Vár, hogy aki kérte és be is döfték neki, mit mutat a szitu..Én leszaromaz egészet, csak beirtam (bemásoltam részben) neked.
Németül is bedobjam? Jaaaaaa. itt élek azé...
-
lacos001
senior tag
Látom a tonhalam felizgatott mindenkit
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Valakinek van tapasztalata a cbd olajról? Ma belebotlottam a facen és nem tudom eldönteni hogy kamu-e.
Àllitólag nagyon hat, nagyon lazit... Meg minden másra is jó.
Nekem kimondottan ajánlott a velem született és kb 3-4 éve kiderült eddig gyógyíthatalan genetikai betegségemre. Viszont még nem vettem rá magam, a kipróbálásra, annak ellenére, hogy csak jókat írnak/mondanak róla.
Igen nincs tapasztalatom, de most igy jött ki, h leirtam...
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Nyilván nem mind izomban jött, de egész jól alakultam.
Napi kb 120 gr zsír, 400-450 gr ch, és 150-200 gr fehérje. Emellett áprilistól heti 5 edzés, minden izomcsoportot külön (hast meg becsaptam heti 2x valahova).
Igazából 80-ig egész könnyen jöttem (2 éve már voltam annyi), onnantól nehéz minden egyes kg. Most 87 vagyok reggel mérve kb. Majd télen szálkásítok
Szteroid soha nem volt, és nem is lesz. Nem ér annyit nekem az egész.
Aktuál forma: [kép]
Nem beszóltam amúgy, csak érdekelt.
-
lacos001
senior tag
Jaaa..
Vagy csak a csirkerizs meg 50 fordulo naponta a 3. emeletre gipszkartonnal a hàtamon, zsebeim teletömve feketeszénnel és mindenzt betonba ontött fapapucsba... Pihenő nélkül természetesen
-
lacos001
senior tag
Ezzel kapcsolatban kérnék infót, ha lehetséges, hogy fél év alatt hogyan ràntottàl fel 20 kilót.
Thx -
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Látom újból làngol a szerelem... Bànom, hogy nagyon egyoldalú
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Nagyon szép útépítősárga lett.
Ilyen szinűek a toyota targoncák, feliratnál szürke.
Én pl. lesz@rom, minden színt egyformán fújok.
-
lacos001
senior tag
Tolj előtte egy kis ösztrogént, 30%-kal gyorsabban lefújod.
-
lacos001
senior tag
Jó volt olvasgatni a szünetembe sràcok. Remélem este mikor belépek újabb 50+hsz fogad majd rengeteg infóval.
Na addig is le kell fújjak egy nyomorult targoncàt...
Zola007 hol vagy?
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Tcsepppelen minden sarokban bújik egy ilyen mama
-
lacos001
senior tag
Ha nemet eletszinvonalon akarsz elni akkor oda kell koltozni. Ilyen egyszeru.
Akár pénzbeli, akár más jellegű (minden téren) megéri ide jönni igen. Sokan csak a lovét nézik, de nàlunk sem az volt az elsődleges. Sokan utáltak/utálnak ott élni. Sokan maradnak ennek ellenére...
Tetszik mikor mondják, hogy itt sincs kolbászból a kerités. Hányingerem lesz ettől a sz@r dumától mikor meghallom. (hála istennek elég kevés magyar szót hallunk itt-ott) Egy dolog miatt nem lehet kolbászból a kerítés. Mégpedig azért, mert az az igazi kolbász itt nincsen.
Semmi más oka nincsen. -
lacos001
senior tag
Egyszer órákkal bizniszelünk, mert komoly férfi vagyok, egyszer meg telesírom a fórumot, hogy szinte éhenhalok....
Gagyiságból jeles nálam!no offense
Megéri felnézni ide 2-3 naponta
-
lacos001
senior tag
Érdekesség képpen, hogy "ilyen" is létezik....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Természetesen van napi 3x10 percem étkezni. Azonban az ételek elkészítése kifejezetten sok időt vesz igénybe, és ha a cél konkrétan izomtömeg növelés, akkor saját tapasztalataim szerint, saját magamat nézve, naponta 5-6x kell ennem az általad megadott 3 helyett.
Szeretek én sok mindent, de ha neadjisten nem engedhetem meg magamnak hogy naponta többször minőségi "fitnesz" étrendbe beleillő ételeket rendeljek magamnak a melóhelyemre, miért ne egészíthetném ki az egyébként általam szívesen fogyoasztott ételekből álló étrendemet gyors zab/rizs/fehérje kombóval?
Mi ezzel a gond? Ti nem esztek rizset és zabot?
Szívesen fogadok új tippet eme szent grálok helyett.
Úgy tűnik, rossz helyre tettem fel a kérdésem, amit sajnálok.
Eredményes edzést kívánok mindenkinek.Hamar feladtad...
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
te egyertelmuen arányosabb vagy, meg nagyobb is

Példát mutatni hivja...
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Nem azert de azokkal a kepekkel nar lebukott h nem o van rajta. Azzal magyarazta h csak szemlelteteskeppen tette fel

Óha, erről nagyon lemaradtam.... -
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Lassan már csak akkor leszel rajcsávó, ha van rajtad ilyen műszer....
#gengszteréletajavából -
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Én is ettől félek, lassan nálunk is aktuálissá válik a gyerek , 11 év együttlét után, már ő is elmúlt 30... ha jön a gyerek vége mindennek
ráadásul hízékony is vagyok és tartok tőle hogy ha nem tudok eljárni edzeni akkor a kajára sem figyelek majd.El kell járjál edzeni, az lesz a "kikapcsolódásod" egy ideig....

-
lacos001
senior tag
(#145311) Radnix
Hosszú sztori, de elég ha annyit mondok, hogy egyedül az edzőterem és néhány barátom hiányzik csak
Sokkal kevesebb az agyhalott kint, meg még millió pozitív tényező... Szomorú ezt kijelenteni a saját hazámról, de nem ott tervezem a jövőmet.(#145312) Blackhole13
Tartom.
Csak a térdsérülés miatt vissza kellett vennem, attól tartok nem lesz ennek jó vége, ha így folytatom..."Sokkal kevesebb az agyhalott kint, meg még millió pozitív tényező... Szomorú ezt kijelenteni a saját hazámról, de nem ott tervezem a jövőmet."
Nem beszéltünk össze, de szinte szóról-szóra ezeket szoktam mondani, ha engem is kérdeznek ezzel kapcsolatban...
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Előd sem!
Hacsak privibe nem irt rá a naptárosra, hogy "Hejj Éndzsöl, csapjál már ki a tesztós csopiba, rajoskodnék!"

beszarás amúgy.....

-
lacos001
senior tag
Mit priviztek?!

Ide mindent, igy legalább kiderül! koksz vagy nem koksz
De várom már az estét, megérkezzen a főhős is......(#143974) GoTReX Igen, jó, hogy pontositasz!
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
már minden nap kapunk képet, rosszabb esetben videót.
Akkor végre csinálj erről a 40mp-s sorozatról is. Szóval a sima edzés maxod legyen 175kg 75%-al azaz 130 kg-val a kalkulátorok szerint 10 ismétlés megy. Szóval nyomja 4*8-ast 130-al 40 mp pihenőkkel végig menjen a kamera. Ez 280 mp (1 sorozat 40 mp körül van ebből 4 160 meg 3 pihenő 120) nem sokkal több mint amennyit a múltkor követted a kollégát sétálgatás közben.
Minden rosszindulat nélkül kérem, mert én felkelni meg visszafeküdni nem tudok sztem 40 mp alatt nagyon érdekel hogy néz is ez ki. De lehet guggolás isVégülis most belekergeted egy laza öngyilkosságba szegényt...nemde?
Inkább dobjál fotót, legyen min csámcsogni!

-
lacos001
senior tag
Nem tudom pontosan , kb 3 éve olvasom a fórumot, nagy ritkán hozzá is szólok de rendszerint lehurrognak
így inkább readonly vagyok.40 sec és weider az megoldotta volna max 2 évből..... <--- Emiatt kérdeztem csak, mert nem tudtam mennyire olvasgatsz itt.
A hozzájuk kapcsolódó sztorik már legendának számitanak.

-
lacos001
senior tag
Bruttó 15 év, de ebből ami rendes edzés az kb 5 év, volt benne 3 év teljes kihagyás is, a többi meg csak szintentartás, p*nalegyezés
de az elmúlt 3 évet keményen megnyomtam.15 év? OMG....
40 sec és weider az megoldotta volna max 2 évből.....
Hány éve olvasgatsz itt? Gondolom nem régóta?

Amúgy Nr.1!

-
lacos001
senior tag
Mi a probléma a gatyóval?
Erre pont tökéletes, játszómackó nyáriasítva.Nem divatolni kell lejárni a terembe. Nályki vagy Májprotein pólótól se lesz senki izmosabb...
Most belekötöttél ám!
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Arnold sem tudta elkerülni a bajt? Arnold Schwarzeneggernek életmentő szívműtéte volt
(#141787) Shingen : Jó hogy lehagytam , mert egyrészt én voltam a fényképész, másrészt nem is állhattam volna ilyen vén veterán rókákkal egy képen.

Már 20 éve is műtötték a szívét...Ez is lényeges, nem csak a gogsz....
" Arnold Schwarzeneggernek először 50 éves korában volt szüksége szívbillentyűcserére egy veleszületett szívbetegség miatt"
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Vigyázz, neki a kecskeméti főorvos írta elé a roboráló adagját, nem ám csak úgy égbe-világba kokszolt, mint a sok hülye
(#139759) fanti
Tényleg, ezt amúgy akartam is kérdezni, hogy vmi formát lehet dobtál már be régebben, de már nem emlékszem, de hogy néztél ki te fénykorodban, amikor csúcson voltál? Meg, felőlem valami mostani kép is jöhet. Úgy rémlik, alapvetően nem testépítésben voltál, szóval nem biztos, hogy a forma volt az elsődleges, de azért érdekelne.
Vagy más is linkelheti, ha annak idején eltette az albumába![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most okos voltam és beirtam a keresőbe a nevét...görgettem kb. 4 sec erejéig

Ha jót linkelek akkor ügyes vagyok...
Megesz reggelire, fogjad be

Az elemző is remélem megérkezik majd.... -
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
"ők is tudják, hogy életveszélyes az, amit magukkal művelnek, de szerintük ők vigyáznak, és időnként szünetet tartanak, így velük nem eshet baj."
Állatkertbe valóak.....
Gyönyörűek...(#139301) whitezo88 jó..nem voltam itthon

-
lacos001
senior tag
Igen. Már nem vagyok, de ott nőttem fel.
Akkor szinte tesók vagytok éndzsöllel...
A te ismid az ő ismije...ennyi, ez már testvériség![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lacos001
senior tag
Azzzzzééé, meeee te kihagytál pár napot a dolgok nem változnak
Csak nyomja csak nyomja ezt a sok eszeveszett baromságot annak ellenére, hogy mindig szét van cinkelve és meg is van cáfolva a sok hülyesége.....csodálatos

-
lacos001
senior tag
"Friss hús" vagy...kapod látom

Az itteni szerelmek igy kezdődnek...
(#137888) j0k3r!
-
lacos001
senior tag
Ez egy hosszabb folyamat, nem kell drasztikusan emelni a cht- vagy a zsírt tömegelés alatt, ha hajlamos vagy az elzsírosodásra még viszonylag tiszta étkezés mellett is. Maradj a kiindulásnál és apró lépésekkel növeld a ch-dat (30-50g-onként hetente mondjuk) úgy, hogy közben mindig figyeled a formát. Ha érzed, hogy nem úgy megy az edzés, nem tudsz a használt súlyokon növelni akkor kell emelni az össz kalórián. Ez türelmet és kitartást igényel. Kardiót én bringán, taposógépen, ellipszis tréneren csinálnám hetente 2*45-50 percet. Pulzus tartományt úgy lődd be kb (paraszt módszer), hogy ha beszélnél közben akkor lihegve tudd csak ezt megtenni. Értsd jól nem kell túlhajtani magad de nehezedre essen közben a beszéd.

-
lacos001
senior tag
Ha már úgy is ez a téma, az én két kedvenc sztorim Angeltől:
2. Az oldalemelős
Itt mondjuk Wood válaszától is feküdtemBeszarás....erről lemaradtam....
Hol a többi sztori?
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
milyen siker?

szerintem a legfontosabb a diéta. Semmi más nem számít.
Tegyük fel most komolyan kérdezed mi a véleményem.
Korábban elmondtam, hogy nem a korodnak, hormonális állapotodnak meg a céljaidnak megfelelően edzel. (legalábbis ha a célod hogy "soványabb" fizikumod legyen, ami a korodat tekintve szerintem első számú prioritásnak kellene lennie, nem pedig a 200-as fekvenyomásnak, mert az egészség a legfontosabb és tök mindegy hogy mekkora része izom, a jelenlegi testsúlyod nem éppen ideális ebből a szempontból.) Én elhiszem amiket írsz, ez azt jelzi, hogy tényleg nagy a teherbírásod és ez a szerencséd, mert ha nem így lenne lehet már komolyabb egészségügyi problémáid is lennének.
Tehát az első a kaja. Tartani kell a deficitet, ehhez meg kell találni azt a módszert amivel ezt tudod. Én akkor kezdtem el a böjtölést. Napi 16 óra, vagy heti 1-2x 20-24 óra. Nem mondom hogy a legjobb módszer vagy csodaszer, mert ha olyan az ember akkor a hosszabb böjtök után zabáltam mint az állat. Ráadásul a reggeli elhagyása bár ez folyamatosan vitatott nem feltétlenül ideális a cirkádium ritmus szempontjából de ezek már nüanszok nem gondolom hogy 1-2%-nál többet jelentene, de lehet hosszú távon lehet valami hatása (nem feltétlenül testkompozíció szempontjából)
Úgy gondolom csak akkor működik a dolog, ha az esetek legalább 80%-ban saját magad által előre elkészített ételeket eszel. A maradék 20-ban meg olyat aminek legalább nagyjából tudod a kalóriatartalmát és nem egy bogrács körömpörkölt kiló kenyérrel. Ahogy mondani szokták a kalóriadeficit a király, a protein meg a királynő. Az legyen meg testsúly (vagy nagyjából sovány testsúly) 2x aztán ettől több már csak nagyon végső stádiumban kell.. Ch zsír egyéni preferencia. De súlyzós edzésnél én ch-ra szavaznék...
Kardió: szerintem laza (kicsit izzadós) séta. Ez még nem bax oda a regenerációnak, nem jelent szükségtelen stresszt. HIIT én nem vagyok meggyőződve, hogy súlyzós edzés mellé annyira kellene. Én nem csináltam soha, max elkapott hogy sprintelek a füvön de abból mindig húzódás sérülés volt.. Diéták végén ha volt rá lehetőségem akkor reggeli éhgyomros emelkedős gyaloglás jött be, volt hogy yohimbine-t is szedtem de azt nem vettem észre hogy olvadt volna a zsír...

Edzés. A súlyzós edzés arra való hogy megmaradjon az izom. Nem kalóriaégetés. Erről lehetne órákig vitatkozni, mert nincs olyan nap hogy ne olvasnék legalább két ellentétes véleményt. Szerintem volumen (azaz mennyi a munkamennyiség sorozat-ismétlés-ha nem vessszük külön akkor a súly mint intenzitás) gyakoriság. Itt maximum az van, hogy egy idő után igazából tök mindegy mert nem veszed észre a különbséget a tuti (ha van) meg a nem annyira tuti között. De szerintem a testrész bontott edzés nem optimális, túl ritka (fehérjeszintézis csak 24-48 óra) túl sokat csinálsz nagy stessz nem regenerálódsz és még sokkal éhesebb is leszel, amit nem biztos hogy tudsz kontrollálni.
Én amióta edzek legutóbb 8 éve azóta nem edzettem soha testrész bontásban (mondjuk ez aztán lehet pont ellenpélda
). Vagy teljes test, vagy alsó-felső, de a legkomolyabb bontás is push-pull-leg. De ha valakinek a testrész bontás jön be akkor azt kell csinálni, mert ahogy mondtam egy pár év után már qrvára mindegy hogy évente 1 vagy 1.2kg izom jön..Ennyit idénre
ja százalékosra nem számítom ki. De a tl dr: kaja-súlyzós edzés (kardió v. aerob most ne rugózzunk ezen: ha már túl keveset lehetne enni és nem ott akarsz fogni meg egészségügyi előnyök)
Miafa@z?
Annyit irtál, még a végén példakép leszel és divat tetkó.

-
lacos001
senior tag
Szegény guggolókeretet jól megalázta [link]
Nem értettem miért ott kellet bicepszezni mikor 1m volt mellette a gép ami erre van kitalálva
Lehet ez ilyen nagyvárosi dolog amit nem érthetek. Ahogy végeztem a felhúzással egyből foglalta is be.Biztos, hogy te vagy a videón?
Ne bacc át mindenkit!
-
lacos001
senior tag
Elvileg aelod tetkoja is van mar
by ZolaRégi dolgok.....azóta szétfejlődöttmindenki
-
lacos001
senior tag
Óóó jajjjjj.....kezdődik.....
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Jah. Multkor pedig ugy tunt h megint lebuktal, de ezek szerint tenyleg csak szemleltetes keppen raksz be videokat masrol h az te vagy
ha 45 fokon nyomsz 185el szeriat(vagy vmi gyerekkori baratod vagy csak latsz valaki a dzsimbe akit lefenykepezel es gyerekkori baratta avanzsalod) akkor tenyleg hiheto h naturalban nyomod a 240et.Ne add alá, mert reggelig itt megy majd a magyarázkodás, meg a bizonygatás képregényekkel
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Új Intel CPU-kkal jön a Surface Pro 12 és a Surface Laptop 8 for Business
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem kell még temetni: 2 éves órajelcsúcsot döntöttek meg Raptor Lake-kel
- Asustor NAS
- Yettel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia - 05.15
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Új! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HIBÁTLAN iPhone 17 256GB Mist Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5621, 100% AKKSI
- Microsoft Surface Pro 6 i7-8650U 16GB 512 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Árban a Seiko- sumó,Tuna, Hullk,Proxpex-re gondoltam.

Nem értettem miért ott kellet bicepszezni mikor 1m volt mellette a gép ami erre van kitalálva