Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
válasz Angel2014 #174286 üzenetére
Az tök jó....errefelé a csirkemell kilója 7-8€ között mozog van amikor leugrik 6€ra is a szűzérme, amit elég sokat veszünk mostanában irtam is itt 9.50-11€ között.
Szorozzad be 370ftal.
8x370=2960ft, 11x370=4070ft6K ft elég erős lenne/kg hús...de semmi sem lehetetlen arrafelé, mint tudjuk.
Azért ha írnék egy teljes, nem spórolos fullos rezsis hónapot...vagy akér a "legcsóróbb is hogyan tud élni" ...na mind1..szomorú.[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz BoscoD55 #174054 üzenetére
Nem, nem ma és már a ......... jön ki....
Néha beiktatok ilyen vacsikat [kép] most is pl aztán elfelejteti a csirkét. 🤣 Mit okoz, azt nagy ívben...de jó. 30dkg a hús belőle, többi a tészta.
Azt is kipróbálom amit/ahogyan írtál. Mit veszíthet vele az eNbör. Örökre, sok ideig szerintem teljesen száműzni a menüből nem lehet/nem kell a csirkét. -
lacos001
senior tag
Behúztam 80 cent áron/csomag. Olcsóság van
Hatalmasat spóroltam 1,10€ szokott lenni...
Megkóstáljuk, hátha nem méreg. Elcsamcsogom nasinak vacsorára.
Reggelre meg jó seggem lesz tőleÁtpártoltam/tunk a szűzérmére, legalábbis egy darabig. Finomabb, puhább, mint ez a nyomorult csirke. 1 tonnát meg lehet enni belőle. Pláne, hogy majdnem egy áron nyomják.
-
lacos001
senior tag
Fát hasogatni....Puncik vagytok.
Hajót uszály?....ti mikor fogtok kipakolni, ami ugye több tonnányi áruval van megpakolva, az is bezsákolva, majd 2db 4ajtós szekrény 10. emeletre gyalog felvonszolása, amit csak a "gyengébbik" bal kezeddel tartasz a hátadon?! Mindezt hétfőn éhgyomorra a 20 perces ebédszünetben.
Naugye....Puncik vagytok.
Ráadásul egy lábnap is megvót ezek után.
Szóval puncik vagytok....Felejthetetlen
-
lacos001
senior tag
Osztottam, szoroztam, átlagoltam, költségeket számoltam a rendszeresség miatt, összeírtam mi mikor fogy el, mikor kell újra bevásárolni.
Attól függetlenül, hogy a doki legutoljára is azt mondta, hogy eredmények rendben és örüljek, hogy nem vagyok kövér...azért kell vmi + rám, mert látom/érzem, hogy eltűnt. Krónikus baj is hozzájárul, főleg amiatt tűnt el innen-onnan, de hátha sikeres leszek. Bár ez a probléma folyamatos "izomvesztéssel" jár...
3000 kcal amit belőttem, viszont akkor az elmúlt kb 2 heti zabát azt semmisnek tekintem és értelmesen/értelmesebben eszek tovább.
Na még pontosítok az egészen...A hülye kérdés rovatunk következik.....Rendszeres lesz a napi 20km bringázás, kiváltom az autót, mert most igy gondolom jónak. Az számit vmiféle kardiózásnak vagy hová is soroljam?
Sokkal egyszerűbb lenne minden, ha nem kellene a szóismétlés következik krónikus bajomra is odafigyelnem, ami pont az izmokkal, hússal, súllyal okoz bajt. Meg vagyok áldva...ráadásul bármikor eljöhet az a pillanat, hogy hagyni a fenébe az egészet, mert csak problémásabb lesz minden. Nem könnyű na..
-
lacos001
senior tag
válasz aelod #171378 üzenetére
Már az ehhez tartozó "tortúrán" végig lépdeltem.
Tükrözés, vérvételek, tesztek, székletminta, minden földi jó volt már az elmúlt években és úgy néz ki, hogy a kapu bezárult. Ötlet nincs, megoldás nincs, elfogadható kórkép nincs.
Szóval megcseszhetem, mindez ugye itt Németországban.
A fertőzésem még Magyarországon volt 2009ben.
Azóta hiányzik ez az eltűnt 12kg....
Viszont mindenem rendben azt mondják az eredmények...Érdekes mindenesetre.
Lehet a krónikus izomproblémámra vezethető vissza, annak ellenére, hogy ez a dokik részéről nincsen megerősitve, azaz a 2nek semmi köze egymáshoz.
Na jóvan, csak bekérdeztem, írkáljunk kicsit
thx#171379 Számolok innentől kezdve, mert pont ez kattogott a fejembe amit irtál most, hogy hülyegyereeeeeeek, öntöd-öntöd, aztán lehet nem elegendő ami benne van.
Na faragok vmi betartandót...
Anyagilag bírom, lenyelni sem nehéz a mennyiséget...Szóval mi lehet a gond, semmi.
Pakolom tovább hátha megindul végre. Viszont ha már betuszkoltam több 100 eurót és semmi, akkor csak meg kell látogassak megint egy dokit.[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz aelod #171376 üzenetére
Hííííízzzak, az
Volt egy kis probléma anno, sok sok évvel ezelőtt.
("A Helicobacter pylori a legelterjedtebb emberi gyomor-bélrendszeri kórokozó, az emberiség 50 százalékában jelen van. Hazánkban a felnőttek Helicobacter pylori átfertőzöttsége 50-60 százalék közötti".)
Akkor volt antibiotikumos 1 hetes kezelés, fostam, mint még senki...12kg minusz, de ez volt az ára úgymond...
Azóta nem jön vissza, akármi is ömlik le a nyelőcsövemen...
Na most ráfeszültem és amit leirtam, most az történik és úgy. Semmi + eddig a pillanatig.
Arra utaltam, mégha zagyván is, hogy toljam igy tovább és felpörög majd a mérleg vagy vmi változtatást eszközöljek.
Nagyon egyszerűen, kell az a 12kg vissza... -
lacos001
senior tag
Na kezd elegem lenni...
Minden este 2 hete kb annyi biztos letolok egy ilyen adagot este fél 10 körül (-műanyag 85g) utolsó kajálásnak. /súly a lényeg/ Kb ugyanennyi elfelezve ebédre és délutáni nasinak. Mellette ez meg az..
E mellett ugye reggeli, a mondhatni szokásos tojás vagy zab. Szemetet is eszek természetesen, csokika, fánk, ilyen olyan péksütik lecsúsznak. Délelőtt vagy délután az mind1, mert megy.
A kilók tapasztása a cél, mivel összecsöffadás van jelenleg, de lófasz eddig
Természetesen a csirkerizs varázslat, lazac, marha, tonhal minden játszik és eddig semmi.
Nyomjam még tovább és majd megindul vagy növeljem az adagokat, akár egyszeri, akár napi össz növelésben? Nem számolok semmit, szemre öntöm és lenyelem. -
lacos001
senior tag
Erős napot fog zárni a topikkkk látom...
Azé ezekről a nagy számokról csak készülhetett volna vmiféle felvétel jó, tudom...az ókorban történt meg... és a mai napig robbantaná szét a youtubot....dehát.
Max holnap landol itt egy ilyen tartalmú link, hogy "Látod! Na így szaggattam fel a vasat, mint a srác"...
Szokásos....
Hol van a régi, évekkel ezelőtti keménymag? Ez azért lenne napokig boncolgatva érthető a lekoccolásuk... -
lacos001
senior tag
válasz aelod #169502 üzenetére
Kellemes jegelés után...5percig.
Meleggel még nem is próbálkoztam, majd ma, hátha.Nálam a bajomon alapszik a doki/dokik szövege, őszintének kell lennem mindennel kapcsolatban.
Elvileg én nagyon nem is mozoghatnék, előírás, hogy vki tornáztasson. Azért ezt betartani...
Úgyhogy én csak fitnesskötelekkel "buziskodom" mikor érzem időnként a nyomorultságomat. Az is tilos..
Ha zabálok nem hízok, ha kondizok nem izmosodok, viszont fáj hónapokig még vmi miatt el nem múlik. Sakk-matt. -
lacos001
senior tag
válasz Tamas1982.1 #169497 üzenetére
Nekem most van elvileg...2 hónapja majd be szarok bizonyos pillanatokban. Enyhébb és durvább napok is vannak. Ez 0-24 móka...
Költözés kicsit hazavágta úgy néz ki. Elviselhető amúgy...ha fekszem és csakis a jobb oldalamon. Háton, hason elég durva. Reggel ébredés után az első 5 percben nem érzek semmit, aztán elkezd a semmitől égni/húzódni/szúrni.
Jegeléstől orditani tudnék olyan fájdalmat okoz, pedig terminátor vagyok...
Ami viszont érdekes...Ha erőltetem "kényelmesebb" utána kis ideig, holott a kimélés/pihentetés az egyik amit be kell tartani....Nálam közrejátszik egy genetikai krónikus betegség is, ami a bal vállat és minden körülötte lévőt érinti. Ez befolyásolja a kezelésemet is, hétfőn van jelenésem a dokimnál.
Ha még aktuális (az lesz ) leirhatom mi volt a vaker és a megoldás rám nézve, hátha hasznos neked.
Németország, talán más, mint a magyar. Lehet vmi okosságot is elmond... -
lacos001
senior tag
Szakik...
Ennek a "tuggyukminek" narancsbőr az eltüntetése igényel valami spéci dolgot a megfelelő kaján/megfelelő mozgáson/megfelelő folyadékbevitelen kivül?
Persze, ha eltűnik....Nem értek hozzá... [kép] [kép]
Annyit tudok, hogy elég régóta itt van és a tulajdonosa szóvá szokta tenni, hogy miag**iezitt
Alapjáraton 58-65kg között mozog állandóan a menyecske...
Nem titok, feleségem családtagja az egyén. Mai fotók, friss ropogós...Erről irkáltak éppen, na mondom bekérdezek, itt vannak hozzáértők.
Thx[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz benfolds #167373 üzenetére
2021 Január-Április
- idősotthonok lakói (számuk: 1 millió)
- 80 év feletti emberek (számuk: 5,4 millió)
- különös fertőzési veszélynek kitett egészségügyi személyzet (ide tartoznak: a sürgősségi osztályokon, a COVID állomásokon dolgozók, a veszélyeztetett betegcsoportokkal szoros kapcsolatban álló (pl. az onkológiai vagy a transzplantációs osztályokon dolgozó) klinikai személyzet, az ambuláns vagy bennfekvő idősgondozás ápolói (számuk: 1,2 millió)
Összesen: 8,6 millió ember ebben a csoportban2021Május-Július
- a 75-80 év közöttiek (számuk: 4,1 millió)
- fertőzési veszélynek kitett egészségügyi személyzet (számuk: 1 millió)
- otthonokban elhelyezett demenciás és szellemi fogyatékos betegek és gondozóik
Összesen: 6,7 millió ember ebben a csoportban2021 Augusztus-Szeptember
- a 65-70 év közöttiek (számuk: 4,8 millió)
- előzetes megbetegedésekből eredő mérsékelt kockázattal rendelkező emberek és a velük nagyon szoros kapcsolatban állók, a fent még nem említett egészségügyi személyzet (300 000)
- pedagógusok (800 000)
- nevelők, óvónők (600 000)
- kényes területeken foglalkoztatottak (szezonális munkások, postai vagy áruelosztóhelyeken, a húsfeldolgozókban foglalkoztatott dolgozók) (400 000)
Összesen: 6,9 millió ember ebben a csoportban2021 Október-November
- a 60-65 év közöttiek (számuk: 5,5 millió)
- az országos, ill. tartományi kormányzatok személyzete, a kiskereskedelemben dolgozók (számuk: 3,1 millió)
- a közélet infrastruktúrájának működését biztosító dolgozók (rendőrség, tűzoltók, a katonaság, a tömegközlekedés, a szemétszállítás, stb. dolgozói, összesen 800.000 személy)
Összesen: 9 millió ember ebben a csoportban2021 Decembertől!....
Valamennyi, Németországban élő, 60 évnél fiatalabb személy
Összesen: 45 millió ember ebben a csoportbanSzóval ez a terv. 2021 is kuka, nem csak itt. Sok helyen.
Az meg, hogy mekkora itt az oltáskedv...nyilván láttam a magyar bohócmédia irományait is erről a 2/3ról...szeretnék ha annyi lenne. Közelében sincs.
Majd változik...Mindenki vár.
Vár, hogy aki kérte és be is döfték neki, mit mutat a szitu..Én leszaromaz egészet, csak beirtam (bemásoltam részben) neked.
Németül is bedobjam? Jaaaaaa. itt élek azé...[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
Látom a tonhalam felizgatott mindenkit
-
lacos001
senior tag
válasz marked one94 #166006 üzenetére
Àllitólag nagyon hat, nagyon lazit... Meg minden másra is jó.
Nekem kimondottan ajánlott a velem született és kb 3-4 éve kiderült eddig gyógyíthatalan genetikai betegségemre. Viszont még nem vettem rá magam, a kipróbálásra, annak ellenére, hogy csak jókat írnak/mondanak róla.
Igen nincs tapasztalatom, de most igy jött ki, h leirtam...[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz tibcsi0407 #165693 üzenetére
Jaaa..
Vagy csak a csirkerizs meg 50 fordulo naponta a 3. emeletre gipszkartonnal a hàtamon, zsebeim teletömve feketeszénnel és mindenzt betonba ontött fapapucsba... Pihenő nélkül természetesen
-
lacos001
senior tag
Látom újból làngol a szerelem... Bànom, hogy nagyon egyoldalú
-
lacos001
senior tag
válasz tibcsi0407 #163001 üzenetére
Ilyen szinűek a toyota targoncák, feliratnál szürke.
Én pl. lesz@rom, minden színt egyformán fújok. -
lacos001
senior tag
válasz tibcsi0407 #162962 üzenetére
-
lacos001
senior tag
Jó volt olvasgatni a szünetembe sràcok. Remélem este mikor belépek újabb 50+hsz fogad majd rengeteg infóval. Na addig is le kell fújjak egy nyomorult targoncàt...
Zola007 hol vagy? -
lacos001
senior tag
válasz headhunter #161312 üzenetére
Tcsepppelen minden sarokban bújik egy ilyen mama
-
lacos001
senior tag
válasz BÁ Nutrition #160596 üzenetére
Akár pénzbeli, akár más jellegű (minden téren) megéri ide jönni igen. Sokan csak a lovét nézik, de nàlunk sem az volt az elsődleges. Sokan utáltak/utálnak ott élni. Sokan maradnak ennek ellenére...
Tetszik mikor mondják, hogy itt sincs kolbászból a kerités. Hányingerem lesz ettől a sz@r dumától mikor meghallom. (hála istennek elég kevés magyar szót hallunk itt-ott) Egy dolog miatt nem lehet kolbászból a kerítés. Mégpedig azért, mert az az igazi kolbász itt nincsen. Semmi más oka nincsen. -
lacos001
senior tag
válasz CptAdamica #156838 üzenetére
Érdekesség képpen, hogy "ilyen" is létezik....
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
válasz carl18 #150139 üzenetére
Igen, ő a chepellli medve
-
lacos001
senior tag
válasz BÁ Nutrition #149258 üzenetére
Óha, erről nagyon lemaradtam....
-
lacos001
senior tag
válasz gyuri860213 #146024 üzenetére
El kell járjál edzeni, az lesz a "kikapcsolódásod" egy ideig....
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
válasz gyuri860213 #142949 üzenetére
40 sec és weider az megoldotta volna max 2 évből..... <--- Emiatt kérdeztem csak, mert nem tudtam mennyire olvasgatsz itt.
A hozzájuk kapcsolódó sztorik már legendának számitanak.
-
lacos001
senior tag
válasz gyuri860213 #142935 üzenetére
15 év? OMG....
40 sec és weider az megoldotta volna max 2 évből.....
Hány éve olvasgatsz itt? Gondolom nem régóta?
Amúgy Nr.1!
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz HussarF #139764 üzenetére
Most okos voltam és beirtam a keresőbe a nevét...görgettem kb. 4 sec erejéig
Ha jót linkelek akkor ügyes vagyok...
Megesz reggelire, fogjad be
Az elemző is remélem megérkezik majd....[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
"ők is tudják, hogy életveszélyes az, amit magukkal művelnek, de szerintük ők vigyáznak, és időnként szünetet tartanak, így velük nem eshet baj."
Állatkertbe valóak..... Gyönyörűek...
(#139301) whitezo88 jó..nem voltam itthon
[ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
válasz tibcsi0407 #139017 üzenetére
Akkor szinte tesók vagytok éndzsöllel...
A te ismid az ő ismije...ennyi, ez már testvériség -
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
válasz marked one94 #136094 üzenetére
Biztos, hogy te vagy a videón?
Ne bacc át mindenkit![ Szerkesztve ]
-
lacos001
senior tag
-
lacos001
senior tag
Óóó jajjjjj.....kezdődik.....
-
lacos001
senior tag
válasz BÁ Nutrition #135617 üzenetére
Ne add alá, mert reggelig itt megy majd a magyarázkodás, meg a bizonygatás képregényekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest