Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69858) inf3rno válasza #64052736 (#69856) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Olyan ez, mint az evés, belénk nevelték, hogy a jóllakottság érzésig kell enni, de egyáltalán nincs így. Mostanában rászoktam, hogy csak az ízük miatt eszem a dolgokat, és egyszerre keveset, aztán sosincs az a teltségérzet, de kaja kóma sincsen vagy bármi hasonló. Szerintem a futással is ez a helyzet, hogy nem kell romra futnod magad, jó ha marad tartalék, mert akkor a következő napon is rendesen le tudod majd futni az edzést. Egyébként bennem van egy olyan, hogyha túl sok energiám van, akkor elkezdek valami függőséget, káros szenvedélyt tolni, hogy levezessem. Nehéz tárolni, irányítani, de ha megtanulod, akkor sokkal jobban megy minden. Nem mintha én tudnám, hogy hogyan kell, inkább csak fejlődtem ezen a téren. Azért most lecsúszna egy jeges gin tonic, ha elém raknák. :D Ki kéne mennem futni.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.