Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#48311) Jahno válasza -NoVa- (#48303) üzenetére


Jahno
őstag

Mert a Face az aztán kereshető. Néha, valamennyire. Aztán meg abszolút nem. Én mondjuk csomó helyen törekszem rá és rendszerezve tartom ad olgokat.

Mail legalább időrendbe sorba rendezhető és valóban kereshető, mindenféle feltételek alapján. De most kérdés, hogy mit szeretnénk?

Messenger érdekes, főleg ha háromnál többen vannak és csak én olvasok vissza, meg jajjj mi is volt, mi történt, nem írtam fel. Valamit olvas, rohan tovább, aztán hiába volt telefonszám, hely, idő. Soha senkinek nem volt meg. Mailban legalább mondom, hogy sezrda 15:20kor kaptad, olvasd el buzi-e vagy. Cseten ugyanezt én sem tudom, lapozhatok felfelé, ha 4 sornál több akkor nem tudod kirakni vágólapra, ha szmájli van benne akkor nem mindig tudod kirakni vágólapra, de az is mókás ha közben írnak, vagy olyan animált szmájli van a végén amire allergiás és akkor görgetsz felfelé az meg odaugrik. Igaz ha asztali gépen kirakod egész ablakosra a messengert, akkor tudsz benne keresni, csak néha a találat lóg ki a képernyőből, amihez nem lehet oda görgetni. Néha meg magától elugrik térben és időben a ki tudja hova és milyen elmélet alapján, de sok embernél pld. mindig ugyanoda egy adott időpontra.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.