Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#25010) zetor2000 válasza Piftuka (#25003) üzenetére


zetor2000
senior tag

Jó ez a távolkeleti módszer is, ha alkalmazzák.
Emberünknél szerintem se nyugati, se keleti nem játszott. Vagy nem kellő mértékben / időben / helyen.

Mondjuk sok esetben én is Cpt. Morganhoz fordulok, ha bajom van, mert egyárban van egy levél gyógyszerrel, csak sokkal jobb az íze. :) De azért felkeresem a dokit is, ha olyan van. Február végén elkapott valami kórság, lehet, allergia, lehet megfázás. Elmentem a dokihoz, rámnézett, azt azt kérdezte, "mit szeretnék?"
Mondom, hogy adjon tippet, mitől múlik el? Gyóccer, kúra, alkohol, tea, akármi, csak javasoljon valamit. Adott kétféle fájdalomcsillapítót/gyulladáscsökkentőt (algopyrin meg cataflam) , meg valami propolisz alapú cuccot, hogy azt kanalazzam mézzel. Megvettem mindent, meg egy üveg Reggeli Kapitányt. A gyóccer maradt táskában, de a Kapitány úrral félig megküzdöttem aznap, és jobban lettem egyből.
Másnak lehet nem jön be, vagy nem mindig jó ez, de elég sokmindenen átsegített engem. Régebben is, de azok mindenféle szerelmi bánatok IS voltak. Szóval arra is jó.
Emellett persze nem elhanyagolható a doki javallata, mert pl. lábtörésre nem jó a Kapitány, illetve nem feltétlen a probléma kezelésére jó.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.