Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24293) zetor2000 válasza Jahno (#24246) üzenetére


zetor2000
senior tag

Én azt a bazi nagy parasztkenyeret szoktam ott venni, szerintem az a legfaszábbak egyike, amit Pesten készen kapsz. Eláll cirka egy hétig, és még az utolsó normális napján is meg lehet enni, utána, amikor már szívósabb, meg patent bundásnak.
A kiflije sem rossz, de az néha kiszárad, néha meg gumi állagú lesz, de egyszer sikerült frissen sütörr sósat kifogni, az k*vajó volt.
A sütik közül a mézes-krémest próbáltam, az nem anyósom féle házi, de egynek elmegy, olyan az íze, amilyennek ismerem. A "Nagyi krémese" nekem bejön, kicsit nagyon üzemi íze van, de én ezt kedvelem benne. Főnököm felesége csinált egyszer a kedvemért házi krémest, na, az fényévekre van ettől, de gyorsan enni valami ilyesmit OK, szerintem.

Nem mondom, hogy minden cuccuk a legjobb, de ami szembe jön az utcán, azok közül azért kiemelkedik.
Itt a Lidl-ben jók a cuccok, de ma pl. olyan volt, mintha 6 napos ünnep lenne, se kocsi, se pékáru, "üres" a húspult, előcsolagoltak szoktak lenni ugye, de a 3 sor hűtőt 1be össze lehetett volna hordani, annyi volt csak benne. Tömeg szerencsére nem volt, de azért akadt vásárló rendesen.
A Lidl-lel szemben van nálunk is egy Aldi, ott az itthon kevésbé ismert / elterjedt cuccokat szeretem, pl. a sörperecet. Az tuti.

Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.