Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#15506) npera


npera
újonc

Most lett volna fél órám kimenni játszani a kis Eachine E10S mikro drónnal. Tegnap este feltöltöttem minden akksit, ma akkor kimentem a ház mögé kipróbálni egy kis gyalogösvényen és erdősáv határában. Tök halott a cucc, meg sem mozdul.

Pedig mindent átnéztem, a rádió be volt állítva a megfelelő modellre, "élesítettem" a cuccot és nem is álltam túl közel hozzá, hogy az interferencia miatt ne működjön. Lehet, hogy a rádió elvesztette a bindingot, már történt ilyen korábban. Kezd eléggé elegem lenni ebből a tákolt rádióból.

Megnézem, hogy a betaflight látja-e a flight controllert. Lehet a modellnek nincsen semmi baja, csak a rádió hülyült meg álltában. Pedig nem vettem ki belőle az akksit, nem vesztette el a feszültséget elvileg.

Délután megpróbálom megnézni, hogy az Avant benne maradt-e a memóriájában. Lehet az még működik. De az összes akksi le van merítve most, szóval azokat előbb fel kell tölteni. Aztán jön a családi megőrülés. Viszont utána meg lemegy a Nap és cseszhetem az egészet... áááá....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.