Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Grillo
őstag
válasz npera #142688 üzenetére
Nagyon begyere, a színe is jó. Öröm volna nézni, ahogy a műszaki érzéktől teljesen elszigetelt bölcsész kollégák olyan módon laknák le 2 hónap alatt, amire a fejlesztők soha nem gondoltak.
Mondjuk azellen nem véd semmi, mikor kolléga AdBlue-t tölt a diesel tankba, mert bár lehet a benzinkúton a pisztoly olyan kialakítású, hogy ez ne fordulhasson elő, de a régész előrelátó, vesz kannába, és akkor nincs akadály. Én mondjuk már teljes TK-t, szarrá korrodált fémalakatrészeket (ment vele egy keveset) vízionáltam, de valójában egy szűrőcserével megúszta. -
npera
őstag
Blueboi, HZ... Üljetek le, támasszátok ki magatokat és harapjatok rá valamire....
Álomszép műszaki megoldás.....
-
eattila
őstag
válasz -igu- #142699 üzenetére
Köszi!
Nem volt épp keskenyebb. Pedig már ez is 2 vagy 4 centivel keskenyebb a gyárinál. És a kormányszarv is csökkentett rajta 2-3 centit kb. Még majd lehet vágok belőle, de nagy szükségét nem érzem most.e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
npera
őstag
Niva elérte a Gopnik lvl 9000 szintet....
-
npera
őstag
válasz eattila #142707 üzenetére
Emlékszem, amikor asszem 23 mm-es (vagy 25?) gumit raktam a melóba járós gépre. Continental GP5000 volt. Abba 11 bar nyomás ment, hogy ne lapuljon be alattam. Télen is használtam és azt kell mondjam, hogy az éles csúszásmentesítő kavicsok, meg a só nem tettek jót neki.
Az utolsó döfést egy vészfékezés adta neki. Amikor két idős bácsika bringázott és az egyik elkezdett kacsázni előttem (éppen előztem őket lejtőn), akkor húztam egy féket és pár méteren át blokkolt a hátsó kerék. Akkor ott szépen elmúlt a futófelület és már a textil is kilátszott.
Utána visszaálltam Schwalbe Marathon 28 mm-re, nekem az való melóba járni. Az 9 báron szépen komfortosan gurul, mint a Citroen hydropneumatikus felfüggesztése
-
eattila
őstag
válasz npera #142712 üzenetére
Nekem a hátsóm kopott el középen. Már alig van ott minta. De vettem 700x40c -s MAXXIS Overdrive Excel -t. Majd azt felpattintom valamikor, de majd a másuji Tisza-tó után. Mert akkor már lehet hátsó váltót is cserélek.
e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
Samott
addikt
válasz Jahno #141963 üzenetére
Meg egyszer koszi a tippet, a legkisebbet bereltem de az is rohadt nagy volt, szoval ma sokat tanultam. 35 euro + afa, 16e penz, meg tankoltam bele egy otosert. De elohoztam mindet is a lapszabaszatbol, az uvegestol es az ikeabol, alig birok jarni a sok cipelestol.
Flottul ment, van appjuk azon belul kartyas fizetes, korbe kellett fotozni, benne volt a kulcs, amugy appbol nyilt. 2 eves Renault Master, gurult ahogy kell, csak a melygarazsba nem fert be.
[ Szerkesztve ]
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
npera
őstag
Malkovich slozija???
-
Sipi-
őstag
Kellene nekem olyan belső árnyékoló ami
- 95-100 x 215 cm-es
- teljesen sötétít
- akkus (saját vagy AA) motoros
- zigbee vagy z-wave protokollon irányítható
Ikea-nak van hasonló, de az csak 195 cm magashttps://www.ferfiakonyhaban.hu
-
npera
őstag
Ruszkik analizálnak egy lezuhant, de jó formában levő Storm Shadow "rakétát". Ez jó móka lehet, az egész egy nagy Lego, csak néhány dolog meg tudja csípni az ember ujját, ha rosszul szedi szét....
-
npera
őstag
Óóó, ez minden szomszéd kedvence lehet. Cerwin-Vega XLS-12....
-
npera
őstag
-
-igu-
addikt
válasz eattila #142711 üzenetére
Kulacsból Fidlock Twist, legjobbabb
Mostanra a kényelem felülírta a grammániát - tavaly lecseréltem a 0 grammos karbon kulacstartót (titán csavarokkal!!!44négy) az outin is, így akkor most mindkét bringán fent ül a mágneses tartó. Két kulacs (450ml+590ml), de amihez ez nem elég, oda már amúgyis kell hátizsák, abban meg bőven elfér egy nagyobbacska Camelbak Podium Chill is.
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Jahno
veterán
válasz npera #142729 üzenetére
És minden gyártó elmegy ebbe a lakodalmas fős irányba. Ez a márka kb. elkerült, de KGST után elsők közt szivárgott be a faluba. Akkor is inkább Outline, Bose, Martin, EV meg aztán egyes JBL installációsokra nyáladzottam. Vagy KV2 audio. Nem túl hifista vonal, de azért Iguval egy Trevist meghallgattatnék.
-
-igu-
addikt
válasz Jahno #142734 üzenetére
Velem hiába hallgattatnál meg bármit, 30+ gépzajban eltöltött év után egyszerűen NEM LEHET HITELES a véleményem
Ami eddig legjobban tetszett, az az Audio Physic Classic 25 (vagy 35?) abban van valami nagyon nagy varázslat. Nálam az az etalon eddig, bár hallgattam ennél jóval drágább és nevesebb dobozokat is.
Mostanra meg teljesen mindegy, egy bizonyos szinttől már nem lesz jobb számomra az élmény.
A mostani Wharfedale Evo szett az Anthem erősítővel messze nem ez a kategória, de az is inkább filmezésre van. Ha viszont akarnék fentebb menni, házat kellene cserélnem.
Zenére PC + Monoprice Desktop Amp + Once Upon Audio Phoenix teljesen megfelel, ha lazulni akarok. Vagy csak tolni egy kör Unreal Tournament-et.
Az Once Upon Audio új fülesére viszont benevezek, az akkor is kell, ha nem jobb, mint a Phoenix (de persze jobb, hiszek a gyártói marketingnek).[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
eattila
őstag
válasz -igu- #142732 üzenetére
Ez tablazatba valo. Nem is olcso.
Ma egy 950-es meg egy 750-es kulacsot vittem. De a dombok kozott nem sok kellett. Elbukt a nap is szoval fagyoskodtam. Azt gondoltam jobb kondiban vagyok, tevedtem. De letudtam a miskolci állatkert - Bükki Csillagda utat. 42km, 622m szint. Felfele nem ment tul jol Lefele is csak 54 volt a top, kanyargosban nem mertem jobban jonni.
Kellemesen megkeszultem! Kepek stravan.e-lias : exHWSW, fotók: https://www.flickr.com/photos/148053804@N05/
-
-igu-
addikt
válasz eattila #142736 üzenetére
Blekk frájdéjon olcsóbb volt (bike24 vagy bikeinn vagy bikediscount - már nem emlékszem)
Ma mi is meggurultuk az idei elsőt Amea-val, de csak itt a falu körül. Teljesítmény szempontjából szóra sem érdemes.
A Garmin szenzorokban az elem nem szerette a fél év pihenőt 7 fokban, azokat cserélnem kellett.[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
-
npera
őstag
Találtam nagyon szép marhafarkat és hátszínt (?) (nem biztos, hogy ez a neve magyarul, talán marhatarja). Kábé 3 órát főztem, csak vörösborral és tejföllel tuningolva. Lassan meg tudom kóstolni. A leve kellemes, de most akkor kanyarítok belőle kis vacsorát
-
Sipi-
őstag
Kell valakinek kupon borbaro.hu -ra? Első rendelésnél 30e felett ad 15e kedvezményt.
Ingyen, én nem szeretem a bort.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
npera
őstag
HZ, ez neked való szerintem. Egy 2011-ben kábé 10k USD-be kerülő gaming alaplapot (és quad SLI GPU) megküldenek mai játékokkal.
-
-igu-
addikt
válasz npera #142741 üzenetére
Mi kétféle dinnyét aszaltunk ma, kis változtatásokkal jó lesz.
Közben beugrott a turmixgépbe 3 alma, 1 cékla és egy marék málna, a turmixolt pép ment a sütőbe vékonyra kiteritve. 4 óra 80 fokon légkeveréssel, világbéke.
Most banán és ananász van az aszalóban, holnap délelőtt az is tesztelhető.A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest