Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
őstag
válasz Jahno #143748 üzenetére
Hát igen. Vízbe beborulsz és be vagy kötve, akkor az úgy durva.
Apósom Defendere az durván végig van húzva bokrokkal mindenhol IS. De ő Zalában vadászik és ténylegesen terepjár vele. Meg lett moddolva önzáró diffivel hátra asszem, nem kell kézzel zárogatni. Az osztómű és a váltó már többször volt cserélve, az sem egy elpusztíthatatlan szerkezet.
Amikor szereled, akkor van benne vegyesen collos és mm-es cucc is, hatalmas mértékben bővül a káromkodási szótára az embernek. Párszor leütöd a kezedről a bőrt, amikor megugrik a kulcs és 3x esik bele a csavar a láthatatlan mélységbe, akkor érzed a csít....
-
npera
őstag
-
npera
őstag
A macskák idén sem mennek macskahotelbe. Közel 8k SEK lenne a nyárra 22 napra a 2 dög. Lehet megint körbejárni, hogy melyik szomszéd tud kisegíteni etetéssel...
A vicc az, hogy már most sincs foglalható hely, szóval teljesen lekéstük a foglalást megint. Alighanem még januárban kellene foglalni, mert mostanra már minden hely foglalt
-
npera
őstag
válasz -NoVa- #143758 üzenetére
Bizonyított tény, hogy ezek sosem málfunkcionálnak....
-
Sipi-
őstag
Nova, jobbulást a gyereknek! Jól értem, hogy magándokit is csak délutánra sikerült szerezni reggeltől kezdve?
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
Sipi-
őstag
Kisebbik gyerek beteg lett, pedig ma délutánra túrázást terveztünk. De így az elmaradt. Szóval elmentem tekerbi egyet. Végül 26 km lett. Jó volt
https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
eattila
őstag
-
npera
őstag
Ez a kanopi extrém ronda egyelőre. 20x20 mm-es FC felett lenne, de 19 mm-es kamera megy bele.... Még gondolkodom....
Lehet jobban járnék, ha 25,5-ös AIO lenne benne, aztán akkor arra rittyentenék kanopit...
Jobban belegondolva erre a gépre a T-motor (Aikon) gyártotta FETtec AIO-t akartam... Akkor lehet még rajzolgatnom
-
-igu-
addikt
urak,
lan kábel végére kellene szép dugó, amazonos ajánlást kérek
meg lengő aljzatra is (patch panel szerintem felesleges, 2 kábelt akarok csak átvinni a falon), akár duplára is, mint pl. ez[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
zetor2000
őstag
válasz -igu- #143769 üzenetére
Ha nem szeretnél az aljzattal bíbelődni, akkor van toldó. Szerintem bármelyik megfelelő lehet. [link]
Ha van szép AV szerelvény, akkor mehet bele Neutrik Ethercon, ez kábé ugyanaz a toldó, csak a csatlakozó izgalmasabb, cserébe nem jön ki csak úgy...
[link] <- anya
[link] <- apa
[link] <- toldó
Sajna ez nagyon nem olcsó, de biztos kötés. Nem az én költségem, árat nem említettél...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
-NoVa-
addikt
Nézném ezt is:
Robocop trailer -
blueboi69
senior tag
válasz -NoVa- #143758 üzenetére
Van olyan ami bluetooth vagy rfid alapján ad kaját? Nálunk az van, hogy jön a macsek, bekopog, adunk neki kaját, aztán ha marad belőle (szokott), akkor utána jönnek más macskák, azok meg felzabálják a drága tápot. Egy időben volt, hogy bent kajált a macsek, de az sok idő amíg megeszi, néha meg csak pár falatot eszik aztán megy tovább, teljesen kiszámíthatatlan. Sokszor meg éjjel jön, vagy amikor sietnénk vinni gyerekeket fürdeni, stb.
Szóval az lenne a jó, ha mondjuk jönne a mi macskánk, nyakán a nyakörvvel, amit az adagoló felismer, kidob neki 5dkg tápot, aztán helo.
Mondjuk így mégkevesebb interakciónk lenne a jószággal -
blueboi69
senior tag
válasz Jahno #143779 üzenetére
Igen, de ott bedugja a fejét és akkor úgy leolvassa jól. Nálunk már másik tálkára is gyanakvóan néz vagy ha kicsit máshol van a tálka akkoris.
Én nem értek a többi macska nyelvén, rábízom a kutyára, hogy szót értsen velük, megtanulták, hogy a sicc után úgysem megyek ki a házból utánuk, úgyhogy pár méter után megállnak. Nagyon bírom mikor épp itt van a mienk is, másik is jön portyázni, persze kialakul némi vernyákolás, akkor kiengedem a kutyát, aki bántani ugyan nem bánt senkit, de kitessékeli a kertből az idegen macsekot, a mienk meg diadalittasan odaszambázik a tálkához falatozni Persze idegen macska is tudna csúnya pofont adni a kutyának, de szerencsére ezek mind félősek.
-
-
Sipi-
őstag
válasz blueboi69 #143780 üzenetére
Azértl lehetnél egy kicsit precízebb. Macskát kamera ismeri fel, ha van a közelben másik, akkor azokat pontoaan célzott vízsugárral rettenti el. A kiadagolt kajamennyiség függ attól, hogy mikor volt utoljára enni és abból mennyi maradt.
Ez a minimum specifikáció.https://www.ferfiakonyhaban.hu
-
blueboi69
senior tag
válasz Sipi- #143786 üzenetére
Igen, igen, ez a kiindulás, innen kell tovább fejleszteni.
Az a baj, hogy a környéken van másik olyan macska is mint a mienk, mármint mintázatra, alkatra és álcázófestésre, tehát még egy felhős AI-s macskamozgás felismerős és/vagy nyávogást dekódolást még beleiktatnék a láncba. Just for fun. -
-
npera
őstag
válasz zetor2000 #143793 üzenetére
Egy vízgyorsító turbina kellene (!), ami a víznyomás hatására gyorsítja a vizet. Mint a turbó a kocsiban, ami nyomás hatására gyorsítja a kocsit. Ilyet kellene kitalálni, csak vízhez.
Ahogy az angol mondaná micsoda kézművesség, avagy which craft, alias witchcraft, ha úgy jobban értitek... Mert tükör fordítás, külön írva....
-
Samott
addikt
#comic pictures
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
zetor2000
őstag
válasz eattila #143797 üzenetére
A felvetés jogos, de a képelemzés egy ~2-4 Mpixeles éjjeli felvételen, ahol minden IS szürke, azért szerintem még olyan, hogy a találati arány nem túl pontos.Illetve ha kellően sok ciculi van a környéken, akkor a minták összehasonlítása lassú.
De lehet, hogy csak én gondolom rosszul...Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.
-
Jahno
veterán
válasz zetor2000 #143798 üzenetére
Hash összehasonlítása valameddig független attól, hogy hány makka van a környéken, mert van 1 darab mintánk, ahhoz kell hasonlítani az 1-2 darab leolvasottat, mert tegyük fel, hogy egyszerre nem jelenik meg a látótérben 127nél több macska. Ha egy CCTV kamera önmagának megcsinálta 15 évvel ezelőtt, akkor most sem lehet olyan nagy baj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest