Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-02 09:11:11

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.

Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#87877) Véreshurka


Véreshurka
senior tag

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy használom a CLocker alkalmazást, be is állítottam a különböző widget profilokat (csak az alapot meg a music-ot), azonban ha bármilyen értesítést kapok akkor a feloldóképernyő az alap órával jelenik meg, egyébként ha nincs értesítés akkor úgy ahogy beállítottam. A kérdés az lenne, hogy melyik widget profilt kellene ehhez beállítanom?

Más:

Tegnap szenvedtem kicsit a YouTube-al, hogy menjen a háttérben. Xposed modul megvolt hozzá. Csak hogy ha valaki keresné, akkor leírom, hogy nekem hogyan működik: 10.43.60-as verziójú YT van fennt (tegnap esti friss töltés), ehhez szedtem le az 1.7.2 ver. Xposed modult (tegnapi legfrissebb). Ezzel nem ment, azonban az 1.6.7-el megy gyönyörűen. Akinek nem menne, az próbálja ki esetleg ezt. Nem olvastam végig az adott fórumokat, de mintha az 1.7.0 és felette? a Marshmallow-hoz készült volna.

Olvasgatom a fórumot, és ugyan még csak az októberi hozzászólásoknál tartok, de ide betennék egy appot, ami esetleg leválthatná az AirDroidot, akkoriban mintha sokan kerestek volna valami alternatívát. WiFi File Transfer Pro [link]. Nagyon kevés engedélyt kér, egyszrű mint a faék, maga az apk nincs 1 mega és a pro verzióval lehet mappákat is másolni (a feature-öket azért olvasd át a play-en, régen használtam). Az ára amikor még én vettem (pár évvel ezelőtt) nem volt vészes, most nem látom, de sztem most sem lehet drága.

El Psy Kongroo

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.