Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qantum
senior tag
Sziasztok! Pár hete minden bekapcsolás után feljön egy ablak, hogy Android indítás, alkalmazás optimalizálása, alkalmazásoktól függően ez több ideig eltart és az akksit ne vegyem ki , majd kb.5percig dolgozik. Ez korábban nem volt, mi ez és mit lehetne csinálni, hogy gyorsabban elinduljon? (telefon LG V10, android 6.0 )
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Tudtok mondani egy olyan alkalmazást, amivel helyettesíteni lehet egy GPS jeladót?
A probléma, amit meg kellene oldani, a következő. Van egy több hektáros terület, villanypásztorral körbekerítve. A villanypásztor meghajtása akksiról, és a hozzá kapcsolt működtető elektronikáról történik, ezek ára majdnem 100.000 forint, ezért sajnos előszeretettel lopkodják ezeket.
Ennek nyomon követésére GPS vevőket szoktak tenni az elektronika dobozába, de ez sem olcsó, olyan 60.000 forint környékén kapható ilyen, ezért ha meg lehetne oldani valami olcsó droidos telefonnal, akkor 10-15.000 forintból meg tudnám csinálni.
Amit tudnia kellene az appnak: hívásra küldje el az aktuális pozíciót, illetve ha egy bizonyos körön kívülre kerül a készülék (magyarán ellopták az elektronikát), akkor mindenképp jelezzen, és az útvonalat folyamatosan rögzítse, hogy meg tudjuk keresni a készüléket, és megveregethessük a tettes vállát.
Nyilván mobilnet elő lenne fizetve a SIM kártyán.Megoldható ez?
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Jabby
őstag
válasz csabyka666 #124053 üzenetére
Hasonló dologra (terepi munkaeszközök védelmére, lopás esetén nyomkövetésre) ezt az eszközt használtuk (akkor jóval drágább volt).
-
myke01
senior tag
Van az Android System WebView ,amit állítólag a Chrome működtet rendszerkomponensként . Itt merül fel a kérdés , ha nem használok Chrome böngészőt (tiltva van) , akkor szükséges-e ezt naprakészen tartani ,és letiltható-e ? Esetleg használja-e ezt más Android-alkalmazás ?
-
Somatom
veterán
válasz csabyka666 #124053 üzenetére
Biztosan megoldható, nagyon régen csináltam ilyet. Egy riasztó alkalmazás (amit most nem találok a Playen, de ha kell, akkor előtúrom valamelyik régi telómból) figyelte a teló kívánt szenzorait és ha bármelyiken változás történt, akkor küldött egy figyelmeztetést a telómra. Ha úgy ítéltem meg, hogy nem vakriasztás, akkor a szintén telepített Avast Antitheft -nek küldtem SMS -ben egy parancsot , ami válaszul, a parancsban megadott időközönként, a leállító parancsig folyamatosan visszaküldözgette a teló aktuális koordinátáit.
De, ha ez a linkelt, 20 Dolláros kütyü tényleg ezt tudja, akkor sztem nem érdemes Androidos telóval vacakolni.Jabby:
Érdekelnének (priviben) a tapasztalataid. Első sorban az, hogy kell-e még ehhez valami külsős (esetleg fizetős) szolgáltatás, vagy, önmagában az eszköz is képes kommunikálni egy Androidos telóval?[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz Somatom #124056 üzenetére
Update:
Megtaláltam (megváltozott az ikonja, azért nem leltem rá egyből): Globio Alarm System.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
csabyka666
veterán
@ (#124054) Jabby, (#124056) Somatom: Köszi mindkettőtöknek! Egyeztetek az illetővel, aztán valamelyikre ráállunk. Ez a 20$ körüli valóban szimpatikus, ha tudja, amit kell, akkor tényleg nem érdemes telefonos témával vacakolni.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
busman
veterán
Gyári (huawei)mail kliensét nem tudom beállítani a Gmail fiókhoz..valami ötlet? Telefon engedélyezve van a Google fiókban.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
MODERÁTOR
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! Netsebesség mérő apk-ot keresek.A play-on bőség zavara van Melyiket ajánlanátok ami pontosan mér pl 4g-t is ? (Az fincsi lenne ha ráadásúl reklámmentes is lenne) Köszi előre is !
-
floratm
senior tag
Youtubon hangoskönyvet hallgatnék, de jo lenne ezt ugy hogy a kijelző ne menjen közbe...
-
csabyka666
veterán
válasz DonMarco #124062 üzenetére
Üdv!
Speedtest. Mér mindent, dinamikus, szerintem pontos is. Nagyon sokat használom, használtam. Frissül, minden ok vele. Reklám van benne, alul egy vékony csík, és néha bedob középre egy nagyobbat, de együtt kell vele élni, Android sajnos ilyen, tele van f*sva reklámmal sok app. Vagy meg kell venni.
-
csabyka666
veterán
-
erikfu
újonc
Sziasztok!
Olyan androidos programot keresnék ami mutatja egy kis csapat mobiljainak elhelyezkedését térképen.
Kirándulásokhoz vagy összejövetelekre, ki merre van. Ezért csak alkalmakra megosztott helyadatok érdekelnének, tudjuk mindenkiről kicsoda, családtagok barátok használnánk.
Mivel lennének idősebbek is, így nem a térkép helymegosztás többlépcsős folyamatán küzdetném végig őket. Igen, sokaknak könnyű, de valami egyszerűbb előre megadott illetők közötti megosztás érdekelne.Semmi háttérben titokban futás nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
DonMarco
aktív tag
válasz csabyka666 #124064 üzenetére
Köszi,tényleg bőven jó !
-
llaszlo
veterán
A CM cloudban már nem lehet 1000GB-ot kapni? Pár napja kiírta a QuickPic, hogy küldjem el a meghívó linket és kapok plusz tárhelyet és aki regisztrál az is 1terrát. Viszont nem működik csak 2GB lesz.
-
MODERÁTOR
-
busman
veterán
válasz Viktor0610 #124061 üzenetére
Nem tetszik a felület ,illetve nem mutatja az olvasatlan levelek számát a parancsikonon
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
mikk2000
őstag
Sziasztok!
Adott egy Samsung J5 (2016) teló, 7.1.1 android os-el. Az a problémája a tulajnak, hogy ha valamilyen üzenet jön (messenger/hirdetésre írt valaki stb.) akkor ezt a teló vaku felvillanással jelzi kb. fél éve. Akkortájt a tulaj emlékei szerint valamilyen telefonbeszélgetést rögzítő appot rakott fel, amit azóta eltávolított.
Mondjuk nekem az is gyanus, hogy olyan fél éve upgradelt a samsung 7.1.1-re, mert gyárilag a teló nem 7.1.1-el jött. HírMessengeren belül van egy olyan hogy értesítések/hangok/fényjelzés, ami akár ki akár be van kapcsolva, akár ki, a vaku villogás változatlan marad, de nekem ez inkább led villogtató funkciónak tűnik, nem vakuvillogatónak.
Szóval van ötlete valakinek erre az értesítéses vakuvillogatás megszüntetésére?
Az alkalmazások között nem találtam olyat amiben benne lett volna a "flash" szó, mert vannak ilyen appok, azt láttam, amik vakut villogtatnak.
Másik kérdés, 7.1.1.-et most láttam először és nekem hiányzik az alkalmazások beállításainál a beállítások törlése, ami 4x 5x andoridon ott volt a cache törléssel együtt, ezt hol találom 7x-nél? Köszönöm.
-
MODERÁTOR
-
mikk2000
őstag
válasz Viktor0610 #124075 üzenetére
Közben én is megleltem köszi. Majd kipróbálom ha a teló elérhető lesz
-
Bozek
nagyúr
Megvettem a Floating Apps-ot, de elakadtam. Létezik benne olyan, hogy fut egy alkalmazás (nem beépített, hanem saját) teljes képernyőben, egy másik meg megy ablakban felette? Mert ha nem, akkor sok értelme nincs, ugyanazt tudom elérni vele, mintha 8-as Android-on bekapcsolom a Free-Form Mode-ot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.
Adott 1 droid 5.1-es rendszerrel és x asztal launcher-rel. Az asztalon lévő ikonok közül az egyik a további alkalmazások.
Na, itt valamit elcsesztem. Mert tagolva volt 3 részre, további alkalmazások, média és még valami. Ezt szépen kitöröltem és az összes ikon huss ki az asztalra. A készülék root-olt, ezért vissza tudnám állítani az egészet, csakhogy a mentés 1 éves. Az azóta változtatott összes akármi volt nincs, újból kéne rakni. Nincs vki-nek meg ez az asztal ? 3.3.9-es verzió kellene...
Segítséget köszönöm és nem, nem szeretnék másikat feltenni ehelyett....
-
Zola007
veterán
Olyan jegyzetelő alkalmazásra lenne szükségem, amit teljes lapon kirakva közvetlenül tudok rá írni, amint rányomtam
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
S e t h
nagyúr
Ha vki használ Podcast Addictot.
Van rá lehetőség, hogy zárolt képernyőn is fusson?
Zárolton megy a megállítás, de ha kis idő múlva újra szeretném indítani akkor már nincs ott és fel kell oldanom a képernyőzárat.
Beállításokban sem találtam semmit, plusz ezért nem töltenék le újabb appot.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
MODERÁTOR
-
kaciokos
őstag
válasz mikk2000 #124076 üzenetére
A másik kérdésedre meg az a válasz, hogy kattints a "tárhely"-re (vagy valami ilyesmi, én angolul használom).
Más: FolderSync-el mentek minden éjjel 9 könyvtárat Google Drive-ba. A folyamat jól működik, de elég macerás reggel megnézni, hogy sikeresen lefutott-e a mentés. A notification, amit kirak, csak 6 eredményt jelenít meg lenyitva, a maradék 3-at csak akkor látom, ha belépek az appba, és kattintok párat. A FolderSync beállításaiban kikapcsoltam a notification-ök stackelését (de szép magyar szavak), de akkor meg minden notification felülírja az előzőt, szóval csak az utolsó eredményét látom.
-
beg
veterán
válasz erikfu #124067 üzenetére
Glympse
Vagy a faék változata: Glympse Express
Az expressben egy lépésben beállítod mennyi ideig mutasson a térképen, második lépésben megosztod a linket és kész. Böngészőből (mobilon is) real time mutatja ki merre van.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
SKyle
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó torrent klienst android 6.0.1, Samsung Galaxy 5 -re?
A laptopom szervizben van és már így is kihagytam pár sorozatot...
Köszi előre is!They're my friends. I make them. (J. F. Sebastian)
-
bexinho23
őstag
Üdv!
1. Hosszúhétvégére elutazunk a párommal, viszont nem ismerjük a környéket, ahova menni fogunk. Éttermek, kajáldák, kalandparkok, látványosságok, múzeumok, stb...
Van olyan utazási applikáció, ami ezeket egy helyen összegyűjti?
2. Otthon több wifink is van, mivel nagy a ház. Azonban az android one addig képes egy wifi hálózatot használni, amíg szinte már netezni sem lehet. Mindig manuálisan kell átállítanom, vagy ki kell lépnem abból a zónából...
Olyan appot keresek, aminek meg lehet adni egy DB értéket, hogy az alatt lépjen át XY hálózatra, vagy keressen erősebbet.
[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
válasz Viktor0610 #124075 üzenetére
Meg is lett és működik is
-
-igu-
addikt
válasz bexinho23 #124089 üzenetére
tripadvisor szinte mindent tud
persze az értékelésekkel óvatosan, nagy játszótér a felület
érdemes egyébként körülnézni a google play-en, sok városnak van saját turistacsalogató applikációjaA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Micsurin
nagyúr
Free / Fizetős zene lejátszó kerestetik, olyan ami támogatja a chromecastot, van benne min 5 sávos eq., tud szerkeszteni tageket, mappa elrendezést is kezel, és elfogadható a külseje is.
Köszi a segítséget!
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bexinho23
őstag
válasz zsoltzsolt #124094 üzenetére
Köszi, ezt sem ismertem. Le is töltöm.
-
suti6000
újonc
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni. Olyan appot vagy beállítást keresek ami lehető teszi, hogy videó vagy youtube lejátszása közben inaktívvá teszi a képernyőt. Pici kislányunk van és szereti tapogatni a telót, tabletet lejátszás közben és emiatt írok, hogy ilyenkor ezek a funkciók el legyen tiltva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Facebook és Messenger
- Napelem
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest