Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz dzsordzs69 #50391 üzenetére
Amíg le van tiltva a gyári naptár, addig ezt fogod tapasztalni KitKat alatt. A megoldás az, ha feloldod a tiltást, majd kikapcsolod az értesítéseket a gyári naptárban.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
DonMarco
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
válasz dzsordzs69 #50396 üzenetére
Root nélkül ezt nem tudom kipróbálni, így válaszolni sem rá.
"nincs rá lezsóidő"
-
quailstorm
nagyúr
válasz dzsordzs69 #50392 üzenetére
app quarantine de roottal
múkszik, próbáltam 2.3.6 S5570i-nonnantól az adott app nem indul el, nem jelenik meg az app drawerben sem, mintha nem is lenne
Bár ha nem kell, az is megoldás hogy root uninstallerral apk backup majd uninstall
[ Szerkesztve ]
-
válasz dzsordzs69 #50631 üzenetére
Tűzfal, de kell hozzá root.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz dzsordzs69 #50633 üzenetére
Akkor csak úgy tudod, hogy kikapcsolod a mobilnetet és a wifit.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
snowdog
veterán
Nálam a Samsung-nál a felső sorban van egy ilyen kapcsoló: "Mobil int.kap.". Ez mindig ki van kapcsolva. Így nem tud fizetős netre menni. Csak wifi-re tud felmenni.
-
Eternitys
aktív tag
NoRoot Firewall: külön szabályozható, hogy melyik app melyik netet használhatja. (Csak Wifit, csak Mobilnetet, vagy egyiket se.)
-
dokee78
félisten
válasz dzsordzs69 #51574 üzenetére
Delfin gomb nyomva tart és felhúzod,ahova mutatja
-
beg
veterán
válasz dzsordzs69 #52034 üzenetére
opera mini
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
raziel01
veterán
Opera
Turbó módot esetleg próbáld meg.Amúgy meg nem a böngészőtől függ az adatforgalom. Ha tele van a weboldal képpel meg videóval akkor ugyan úgy megfog enni 30 MB-ot.
-
VegyesTamás
senior tag
dolphin jetpack-al kevesebbet eszik..
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
VegyesTamás
senior tag
válasz dzsordzs69 #52552 üzenetére
Office suite -ot töltsd le
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
kicsi83
tag
válasz dzsordzs69 #52720 üzenetére
1.-re droidwall.
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #52906 üzenetére
Sőt, most vettem észre, hogy csak a gyári appokat tudom frissíteni, azokat, amiket én tettem fel,egyiket sem. Nem értem...
-
kovisoft
őstag
válasz dzsordzs69 #62197 üzenetére
Ha be engedélyezve van az androidos készüléken a google beállításokban a helymeghatározás, akkor az Android Device Manager megmutatja, hogy hol van (feltéve, hogy tudod a google jelszót). Gondolom, hogy az oldalt iPhone-ról is meg lehet nézni.
-
A fiad telefonján be kell kapcsolni a GPS-t és a google féle helymeghatározást, meg az előzmények mentését. Ezek után a fiad google+ profiljában meg kell osztani a helymeghatározás közlését. Ehhez célszerű, ha létrehozol magadnak egy google fiókot, és a te google fiókod részére legyen megosztva. Így bármikor megnézheted, hogy merre jár a fiad online, nem kell hozzá semmi extra app. Természetesen a fiad telefonján kell lennie adatkapcsolatnak, hogy a telefon folyamatosan fel tudja tölteni az adatokat. Egész pontosan milyen telefonja van azon kívül, hogy Samsung?
-
haliho0
tag
Ez tulajdonképpen egy lopásgátló (visszaszerzést könnyítő) alkalmazás, ebből adódóan nyomon-követésre is alkalmas.
SMS-ben kérhetsz pillanatnyi pozíciót vagy elérhető WiFi hálózatot pl. -
xSide
őstag
válasz dzsordzs69 #64889 üzenetére
Alkalmazásokban vagy böngészőben weboldalaknál?
-
norbert1998
nagyúr
válasz dzsordzs69 #64889 üzenetére
A wms tools egy teljes értékű xposed, annak a moduljaivak megy is, és ugyanúgy használandó. Megy miuin
-
spe88
senior tag
válasz dzsordzs69 #109048 üzenetére
azt tudom, de Business Calendarban template-ként nem lehet menteni. Max. Pro verzióban. Olyanra lenne szükségem, hogy lenne 3-4 template (sablon) és akkor csak arra kéne rábökni, hogy mikor lesz az adott termin, Nem lenne félóra belőni, hogy hol lesz, mikor ébresszen, meddig tart stb. Ilyen naptárra lenne szükségem, ha lehet ingyenes, nem sajnálom érte a pár Ft-ot, ha tényleg azt adja, amit szeretnék, de az a 2 óra kipróbálási idő elég karcsú.
tx
Spóroljunk! Kerül, amibe kerül!
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #116069 üzenetére
Szerintem az nem parancsikon, hanem widget.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #116072 üzenetére
Nem ismerem a Miui -t, de a parancsikon az egy "statikus" felület, a widget pedig egy "minialkalmazás", aminek lehet változó a felülete. Tehát, ha Te változó felületet szeretnél, akkor widget szerkesztőre van szükséged. Ilyen pl. a KWGT.
tapaizo:
Cinema FV-5.
De, az ARM GPU -k forráskódjai zártak, és nem minden funkciójukhoz vannak nyilvános API -k, amikhez egy "külsős" alkalmazás hozzáférhet. Emiatt van a Cinema FV-5 -ben a "kompatibilitási opció". Kikapcsolhatod, de nincs rá garancia, hogy az utána beállított paramétereknek megfelelően fog rögzíteni a készülék.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz dzsordzs69 #118281 üzenetére
Saját listáim - Fehér fül, itt hozzáplusszolod az oldalakat, amiken kikapcsolnád az appot.
Xiaomi 13T
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #118546 üzenetére
Dolphin, Firefox, Yandex. Tudomásom szerint ebben a háromban működik (külön plugin -nal) az automatikus kitöltés, beléptetés. Talán Oreotól bővülni fog a kör. Legalábbis ezen ügyködik a LastPass.
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #120838 üzenetére
Én az Expense IQ-t használom, de eléggé drága.
Tudja a szinkront.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #120845 üzenetére
Persze, hogy nem.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
VeryByte
őstag
válasz dzsordzs69 #120845 üzenetére
MoneyManagerEx
Két telefonnal nem próbáltam, de telefon+PC teljesen jól működik."What is the most important thing in a woman?" - "The soul."
-
Lacics25
aktív tag
válasz dzsordzs69 #120910 üzenetére
Pláne, ha új kategóriát adsz hozzá! PC-s megjelenítéssel is vannak gondjai sajnos.
Próbáld ki a Money Manager ex-et. Ha ráérzel a működésére, kategóriákkal testreszabhatóbb. (ezt jól megaszondtam) -
IT user
tag
válasz dzsordzs69 #121315 üzenetére
Gyanítom, hogy ezt nem az Aquamail csinálja. A webes felületen nem a spam mappában van az a hírlevél?
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #121454 üzenetére
Kicsit tovább jutottam, úgyhogy pontosítok. :) Ha a Play áruházban átállítom a fiókot az újra, akkor új app vásárlásakor az új fiókkal tudom vásárolni. Viszont, ha már meglévő appból indítom a vásárlást (upgrade a pro verzióra), akkor a régebben használt fiókot ajánlja fel, és nem is lehet átváltani. Erre van megoldás, esetleg, ha letörlöm az appot, az új fiókkal újra telepítem és úgy frissítek?
-
-igu-
addikt
válasz dzsordzs69 #121455 üzenetére
szerintem ez így van rendjén
minden app ahhoz az acc-hoz van kötve, amivel megvetted/letöltöttedA Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #121455 üzenetére
Igen. Egyik fiók alól törölni, másik alól újratelepíteni, és úgy mehet a vásárlás.
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #121462 üzenetére
IAP (in app purchase) csak az először felvett, default fiók alól indítható.
A Play áruházban bármelyik fiókkal tudsz fizetni, de akkor ahhoz fog kapcsolódni a vásárlás.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
válasz dzsordzs69 #121465 üzenetére
A megoldás már elhangzott itt: #121457
-
air
nagyúr
válasz dzsordzs69 #121465 üzenetére
Igen, úgy működhet.
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #122128 üzenetére
Egészen pontosan 68 p, 16 mp. és ez nem vicc.
Zeon.hu:
Én nem örülök ennek a lehetőségnek. Sztem kevésbé hasznos, mint amilyen zavaró tud lenni. Megkaptam, ott van a telómon, elolvastam, oszt pont. Ne tűnjön el a telómról![ Szerkesztve ]
-
válasz dzsordzs69 #122304 üzenetére
"Vagy nincs is lehetőség máshol hallgatni a letöltött zenét, csak a telón?"
Igen, legtöbbször erről szól az Online Zene szolgáltatás...
-
Debilon
addikt
válasz dzsordzs69 #122304 üzenetére
guglizz rá, valami rejtett mappában az eszközön vannak egyszer már sikerült megtalálnom őket, de arra készülj fel, hogy sok szám és betűből álló mappa és fájl nevek lesznek
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #123947 üzenetére
-
atike
nagyúr
válasz dzsordzs69 #124049 üzenetére
Nincs net a telefonodon...
Viccet félretéve, milyen telefon, milyen rendszer, van-e fent valami vírusirtó / tűzfal program...?
-
MODERÁTOR
válasz dzsordzs69 #125284 üzenetére
Nálam egyikkel sem volt gond.
Teleptsd újra, hátha valami netes engedéllyel van gondja.
Xiaomi 13T
-
crok
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #133483 üzenetére
A gond imho talan a MIUI meg a csuda aggressziv memoriakezelese / "optimalizalasa".
Lakatold le az app-ot, tedd az akkukimeloben kivetelek koze, jogosultsagoknal add meg neki hogy futhasson hatterben meg hogy automatikusan indulhasson majd teszteld megint.
-
Somatom
veterán
válasz dzsordzs69 #133485 üzenetére
Régen használtam KWGT pro -t, nem emlékszem, hogy van-e benne project export/import. Ha van, akkor esetleg le tudom tesztelni a művedet egy MIUI nélküli, 9 -est futtató Xiaomin (Nova Prime -mal).
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #133487 üzenetére
Hm, tévedtem, csak import nincs az ingyenesben. Ha hazaérek, megcsinálom, köszi szépen.
-
pikszel
addikt
válasz dzsordzs69 #133483 üzenetére
Szia,
ahogy én tapasztaltam, a KLWP messze stabilabb. Én maradtam annál.„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #133509 üzenetére
Időközben megnéztem, rájöttem. Ez nekem nem jön be, több oldalt használok, és nem csak a home-on, hanem a többi oldalon is ott figyel az ikonok alatt (elsiklottam a neve felet, miszerint ez élő háttérképet csinál...).
-
HREH
senior tag
válasz dzsordzs69 #133513 üzenetére
Az már csak beálltás kérdése, hogy a többi oldalon is mutassa-e az órát (vagy bármi mást).
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
Somatom
veterán
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz dzsordzs69 #134413 üzenetére
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fénynél gyorsabban
- Hálózati / IP kamera
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest