Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123771) BenHans válasza NyxNyxNyx (#123753) üzenetére


BenHans
addikt

A tegnapi Petrachi nyilatkozat után kétlem, hogy Zani elmenne, hacsak nem lesz valami tuti ajánlat, amire ugrana a játékos is és a csapat is.
"I understand the need to sell newspapers but I never put Zaniolo up for sale. Lots of things can happen in the transfer window but if the question is 'Is Zaniolo for sale?' then the answer is 'No, he's not.' Of course, in football as in life you have to be capable of weighing everything up. I want to be clear and honest about this."
Amúgy nagyon tehetséges, elég csak annyit mondanom, hogy még Ramos is meglepődött amikor arrébb tette. :D Jó tápot kapott, 190cm 80kg, erőszakos, de fontos, hogy technikás és gyors is.
A csatár mögött igazán jó, bár jobb szélen is bevethető, amúgy igazi trequartista csak épp védekezésben is jó, ha hasonlítani kéne azt mondanám Zizou, Lampard vagy Kaká "utódja" lehetne.
Kicsit túl sok volt körülötte a hype, persze mihez képest, mert nála gyengébb játékosok körül sokszor ennél is nagyobb a feszkó, de még nincs teljesen kész.

60M€ alatt elvileg nem akarnak megválni tőle. Az Alderweireld +27M Ł határeset, igazából olyan mintha engednének a játékos árából de mégsem, remélem nem lesz elég meggyőző.
Azt mondják Tobyval sikerült megegyezni a személyes feltételekben, de a Spurs nem akar kedvezményt adni a 25MŁ-os záradékból. Most azon megy a bolt hogy közelítsenek egymáshoz a felek, a Roma most arra alapozna, hogy a játékossal sikerült megegyezni és csak 2020-ig van szerződése... Zanit hagyjuk ki belőle, inkább tegyük le azt a ~28M€-t, talán 2-3 millát engedne a Spurs bónuszokkal. Petrachi megbízta Baldinit, hátha ki tudja használni a jó kapcsolatot...

Jó lenne nyélbe ütni a dolgot, mivel ma már kiderült, hogy a tervezett páros másik fele megvan, Mancini - Roma tutto fatto. Érdekes sztori, óriási Materazzi fan a srác, az apja pedig nagy Inter fan.

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.