Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115070) NyxNyxNyx válasza DeathAdder (#115068) üzenetére


NyxNyxNyx
addikt

Modric hatalmas szerepet játszott a Real 3 BL címében, akármikor néztem a Real-t játszani, ő volt az egyik legjobb. Tavaly Ronaldo nagyot ment az egyenes kieséses szakaszban, de előtte úgy érződött, hogy legalább van annyira fontos a Real számára, mint Ronaldo. Előző években ott kellett volna lennie az aranylabda top3-jában, de idén is szerintem rendben van a top3, de mégse érzem úgy hogy teljesen jogos lenne megynyernie.

A Grízes srácnak én biztos nem adnám. A válogatottban nem ő volt a legjobb, klubszinten meg a BL-ben már a csoportkörből kiestek. Akkor már inkább Mbappe, hatalmasat ment a VB-n.

Varane-ról nem tudok nyilatkozni, mert védőket szerintem sokkal többet kell látni, hogy véleményt lehessen alkotni róluk.

De most akkor megint el kell dönteni, miért jár az aranylabda? A Ronaldo-Messi páros előtt az kapta, aki nyert valami fontosat és a csapata húzoembere volt. De utána meg jött a duma, hogy nem érdekes mit nyertek, a legjobb játékosnak kell kapnia. Ha utóbbiról van szó, akkor minden évben Messi-nek kéne kapnia, elvétve Ronaldo-nak.

Szóval: Kapja Modric, Ronaldo, Messi vagy Mbappe.

[ Szerkesztve ]

"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.