Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#115068) DeathAdder válasza omfgk (#115063) üzenetére


DeathAdder
veterán

Én meg senkinek nem adnám, mert senki sem volt igazán kimagasló, de ha muszáj lenne akkor talán Griezmant választanám :DDD

VB, EL győztes és relatíve konzisztens volt, de Mbappé is jogos.

Amúgy én a horvát válogatottból sem Modricnak adnám.
1. Brozovic, 2. Perisic, 3. Mandzukic, szerintem mind jobbak voltak nála.
Brozovic konkrétan meccsenként 16-17 kilométereket rakott pályára, ami minden szempontból rekord. Modricnak meg igazán egy jó meccse volt a VB-n, ahol szemmel láthatóan is kilógott a keretből.

A horvát válogatott meg nagyon úgy van kezelve, mintha a valaha volt legnagyobb underdog csapat lettek volna (pl. az angoloktól fényévekkel jobb kezdőjük volt), nem kell sokat visszamenni, ha hasonló erősségű csapat vb-döntőbe jutásáról beszéljünk.

Lehet nem leszek ezzel szimpatikus, de ha azt mondom, hogyha Modric nem a Realban játszana, akkor lenne bármi esélye? És mi lenne ha Brozovic a Real játékosa lenne? Akkor most az ő vébéjétől lenne elájulva mindenki.

Egyelőre Modricnak volt egy sikeres fél élve, Snejider meg állítólag azért nem kapta meg, mert miután mindent megnyert azt egy gyengébb ősz követett.

Úgyhogy kíváncsian várom, az eredményt, de szerintem Modriccal fognak egy nagyot nagyot kompenzálni az elmúlt évek mulasztásai miatt :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.