Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#113615) Peterhappy válasza itouchfan (#113611) üzenetére


Peterhappy
őstag

Nekem tetszik, amit a Loki és a Paks csinál. Egyik csapat játékát sem szeretem, de dicséretes, hogy stabil, erős középcsapat mindkettő úgy, hogy - ahogy mondod - magyarokra építenek. Én ezt sokra tartom.

A meccs nagyon jó volt, megkockáztatom, jobb volt a hangulat, mint egy hete. iványi (csupa kisbetűvel) nagyon rosszul és nagyon rossz felfogásban vezette a meccset (ennél sokkal markánsabb véleménnyel voltam róla odakint, de ha azon gondolataimat monitorra vetném, abban sok köszönet nem lenne); még úgy is, ha a kiállítás jogos volt, Heister hülye volt.
A második félidőben nagyon jók voltunk, helyenként egykapus edzéssé fajult a meccs. Nem volt benne a második Loki gól a meccsben. Az nagyon tetszett, hogy a kettős emberelőny dacára (ha iványit is odaszámolom) a Loki még döntetlennél is húzta az időt, mi pedig a második gólunk után sprinteltünk a középkezdéshez.
Elég reálisan szoktam értékelni a meccseinket, de azt hiszem ma nagyon-nagyon megérdemeltük volna a három pontot. Mindenesetre le a kalappal a Fiúk előtt, emiatt szégyenkeznie senkinek sem kell. S csak jobb lesz a helyzet, ha felépül Nándi, Otigba és Frimpong, s esetleg nem játszik Roller és Luke (Bőle) ennyire formán kívül.
Leo-t imádom, csodálom, tisztelem, de míg Ő kihagyhatatlan a Csapatból, addig nem lehetnek vérmes reményeink hosszú távon. És - ha már tegnap szóba hoztátok - hasonlóképpen vagyok Danival is. BMW-nek sajnos igaza van. Az valahol a mennyei szégyene, hogy Dani évek óta stabilan a liga egyik legjobb és legeredményesebb játékosa. Mindettől függetlenül én is nagyon szeretem - és általában a szurkolók is, oda sem kellett nézni (oké, valljuk be, nem is láttam el addig :D ), hogy ki érkezik cserére, mindenki tudta a hangorkánból, ki az.
Tetszik a Rebrov-féle csapat és azt hiszem van még benne bőven potenciál. Kemény alapozásnak néznek elébe a srácok, ahhoz amit Ő játszat (akar játszatni), még komolyabb állóképesség kell, de rendben lesz ez. És egyre inkább hiszem, hogy jó pár új nevet kell megtanulnunk a téli átigazolási szezon után. Ott egyúttal vezéráldozatokra (is) számítok.

szerk: jól teleszpemeltem a topicot, bocsi :Y :))

szerk2: @omfgk
Találós kérdés : Ki született 1985-ben?
Én, de hogy jön ez ide? :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.