Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#101429) BenHans válasza szami777 (#101419) üzenetére


BenHans
addikt

Az igaz, hogy a második sárga erősen véleményes volt. Túlzásnak érzem én is.

De a büntetőt ne túlozd el. Nem bukfencbe ugrott egyből.
Nagy lendülettel ment, épp hogy eltolta a labdát és jött a kapus, itt én is felugranék hogy ne üssön telibe vagy ne lépjek a kezére. A támadó szerencséje hogy a bal lábát megütötte kicsit vállal, így a kontaktot érezve már nyomhatta a balettet.

Ez pont egy adható büntető volt. Inkább az a gond, hogy valószínű érintés nélkül is benyalja a bíró.
De úgy őszintén, Hazard hogy esett össze az Arsenal ellen? Ki az aki ilyen helyzetben nem hasal el ha érzi az összeérést? Tovább lehetne futni sokszor kis egyensúlyvesztéssel de ki teszi meg? Vannak akik kontakt nélkül is homorítanak...

Páran erre is habzó szájjal műesést kiáltottak, pedig itt légi balett sem volt és nagyobb volt az összeérés is, egyértelmű a dolog. Hozzáteszem én is elestem volna, Deulofeu és Dzeko esetében is, csak természetes egyensúlyvesztés miatt, nem dobom szét a kezeimet, de az exbarcás levegőben véghezvitt mozdulatát max csak sok gyakorlással tudnám levenni.
Gondolom ők gyakorolják is...

[ Szerkesztve ]

🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.