Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
nagyúr
Visszaszívom, ezek tényleg értenek hozzá. A legjobb statisztikusok a világon. Maxi reszpekt nekik.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
bandus
veterán
válasz Richard! #10075 üzenetére
adtak rá okot? ne nevettesd már ki magad, az egy dolog, hogy szurkoló vagy, de gondolom azért nem teljesen hülye
szvsz 3 csapat esélyes a végén: aki továbbjut a real-mu párharcból, a bayern és a juve.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
pohár
félisten
válasz homeless09 #10090 üzenetére
lehet vitte valakiét
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #10088 üzenetére
Nem tudom, ki a sztályliszty, de az biztos, hogy nem hideg..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #10086 üzenetére
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Richard!
addikt
Krisztina betipegett Manchesterbe
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Richard!
addikt
Én optimista vagyok,nem lesz itt gond
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #10074 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy az Old Traffordra most tér vissza először..
És a szurkolók hálásak neki, szerintem meg fogják éljenezni, ez azért más lesz, mint összefutni a gyepen a régi arcokkal..
Szerintem.. De ez ki fog derülni holnap..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz Richard! #10075 üzenetére
bl győzelemre, így?
nézd, ha valaki amúgy is timmpixbuzi és megteszi, lehet, hogy nagyot fog kaszálni..
villanova nélkül egyértelműen gond van most a barcánál. mind látjuk. nézd meg a bayern-t, úthenger.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Richard!
addikt
szóval akkor már a Barcelona-val senki nem számol?
-
Enzolord
addikt
válasz 7600 GS #10070 üzenetére
Amikor megvolt a sorsolás, anyáztam, hogy kiestünk..
Azután jött az 1:1, és elkezdtem bizakodni..
Ezután a Madrid 2x megverte a Barca-t és most megint kétségek közt vagyok...
Nem fogja bírni a szívem a meccset holnap...
És rúghatjátok az elsőt, ha válaszolunk kettővel...
Bízom benne, amit Evra mondott, hogy Ronnie nem fog tudni 100%osan odafigyelni a játékra az érzelmei miatt...
A többi Játékostól nem igazán tartok..
Bár, azt sem tudnám megmondani, hogy mi milyen formában vagyunk... Nem játszunk szépen, ritkán nyomunk, de hozzuk a meccseket..
Érdekes lesz.... arra a két órára leüttetem magam.. Vagy berúgok...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
liverpool már 100 millio euro feletti tartozást görget maga előtt
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
7600 GS
addikt
válasz baluka26 #10061 üzenetére
2 dolog biztos a holnapi meccsel kapcsolatban: Giggs ezredik mérkőzését a Real Madrid ellen fogja játszani, és Jones nem lesz bevethető. Minden más túlságosan képlékeny ahhoz, hogy jóslatokba bocsátkozzunk. De jó lenne, ha a mi lőnénk az első gólt.
Egyébként érdekes, hogy Ferguson nem pihentette sem Rooney-t, sem Persie-t hétvégén.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz homeless09 #10065 üzenetére
Csóró Mancini, nem tudom, miért nem reklamál, hogy a sok pénzéhes ribanc játékosa sokkal többet visz haza, mint ő...
Még elárverezik a feje felől a 4 millás villát..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Ps Vita
őstag
Na akkor Guardiola a 3. lesz
-
Haart
addikt
Gondolom ez éves fizetés. De a 380milla HUF/hó nem egy rossz érték a legjobban fizetettnél
-
homeless09
őstag
10 legjobban fizetett menedzser:
1. Jose Mourinho (Real Madrid) - €15.3m
2. Carlo Ancelotti (PSG) - €13.5m
3. Marcelo Lippi (Guangzhou) - €10m
4. Alex Ferguson (Manchester United) - €9.4m
5. Arsene Wenger (Arsenal) - €9.3m
6. Guus Hiddink (Anzhi) - €8.3m
7. Fabio Capello (Russia) - €7.3m
8. Tito Vilanova (Barcelona) €7m
9. Jose Camacho (China) - €5.9m
10. Roberto Mancini (Manchester City) - €5.9m
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
Enzolord
addikt
válasz Boxer001 #10062 üzenetére
Van egy álmom.
-
Tibiajax
nagyúr
na ezt csekkoljátok..
Pelé 50éves meze10k fontot kér az ember érte
-
gyuromoj
veterán
válasz Ps Vita #10057 üzenetére
Kollégám (Bayern mellett Német válogatott drukker is, mint ahogy te, már ha jól látom) is a Juventus-t említette meg, mint első számú félelemfaktort. Egy esetleges továbbjutás után, örülnék egy visszavágónak a tavalyiért, ami most a Madrid sikerével végződne.
(#10059) homeless09
Szerkesztettem, amúgy is csak elméleti szinten folyt a beszélgetés. Mondjuk az eddigi 30% esélyt megduplázta a Madrid az eheti teljesítménye alapján (nálam), de mint tudjuk a BL más kávéház.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ps Vita
őstag
válasz gyuromoj #10056 üzenetére
Én valahogy most annyira nem félek Roncitól,szerintem ellenünk nem tudna villogni,nem tetszene az a fajta védekezés neki amit idén tolunk,plusz mind2 szélsővédőnk klasszis(Lahm mellett már többször is kiakadt CR,több Portugálok elleni meccsen is teljesen hatástalanította őt)engem a Juve középpállyája aggaszt nagyon,ők szerintem meg fognának minket...
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #10048 üzenetére
Nagyon remélem nem fogják tudni megállítani se CR-t, se a csapatot és akkor remélem behúzzák a 10.-et.
A Madridnak a német csapatok nagy mumusai, viszont a németeknek pedig az olaszok. Legalábbis egyik kollégám Bayern drukker nagyon régóta és szeretné elkerülni az olasz ellenfelet.Alex Ferguson: "Az, hogy Cristiano visszatér hozzánk csak egy fals ábránd. Semmi nem mondatja velem, hogy ez valóra válhat. 28 évesen a karrierje csúcsára ért, és 32 éves koráig ott is fog maradni. Sokkal jobban teljesít, mint nálunk, mert érettebb játékos lett."
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LTD EC-256 + Blackstar ID:Core 20
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (2 akkuval)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Bontatlan Új Philips Lumea 9900/BRI977/00
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- Vostok (Boctok) Amphibia Black Diver automata karóra
- Amphibia Vostok 1967 DESIGN orosz automata karóra ministry tokban
- Vostok Amphibia Locator fehér-piros buvár automata karóra raket tokban
- Wellensteyn Cape Horne férfi kabát fekete színben L méret
- Eredeti Wellensteyn Centurion férfi kabát XL sötétkék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest