Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8806) rongaucho


rongaucho
tag

Sziasztok!

Egy nem publikus, flottás előfizetésem van, lejárt a 2 év hűségidőm, szeretnék ZTE Bladere váltani. De nem sikerült 2 év alatt elérnem az arany szintet. (Apropó, kb. mekkora havi számla kell, hogy valaki legalább az arany kedvezményszintet elérje?) tehát nem tudok sima hűségidő hosszabbítással új készüléket venni.

Jól gondolom, hogy a lehetőségeim:
1. Veszek simán dominoban, de ez azért nagy szívás (24.900 Ft helyett 42.990 Ft)
2. A régi előfizetésem felmondom, elveszítem a régi számom és kötök egy új, 2 éves előfizetést. (Erre van lehetőségem, tudok igazolást vinni az új flottás előfizetéshez). Így megkapom 24.900 Ft-ért.
3. Hallottam valami olyan lehetőséget, hogy egysszeri 4-500 Ft-os (?) díjért mégis csak hosszabbíthatok 2 évre, annak ellenére, hogy nem vagyok arany szinten, így kb. 29.900 lenne a készülék.
4. Itt a fórumon olvastam, hogy lehet úgy trükközni, hgy átváltok dominora és rögtön utána számhordozással a flottás tarifa csomagomra (mintha új előfizetést kérnék), így megmaradna a számom. Azt nem tudom, hogy ez a verzió mennyibe kerülne. (A dominora váltásnál mennyivel kéne feltölteni az egyenleget, van-e valami adminisztrációs díj? stb.) Egyáltalán meg lehet-e csinálni egyben az egész folyamatot? (Átváltok dominora és azonnal, az igazolással számhordozok dominoról az új előfizetésemre) Ez így lehetséges?

Köszönöm előre is a válaszokat!

rongaucho

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.