Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40207) 9991


9991
újonc

Sziasztok!

Már egyszer kétszer írtam ide, néhány problémámmal kapcsolatban, szerencsére a legtöbb most megoldódni látszik, viszont újabb kérdések merültek fel bennem.

Kb. két hete rendeltem online új előfizura egy Lg G2-t, igazából jó arcok voltak, a rendelés után egy-két nappal felhívtak, adatokat kértek, meg hogy szkenneljem, vagy faxoljam a személyim és lakcím kártyám másolatát, ezt sajnos csak pár nappal később tudtam megtenni, azt is mondták, hogy ha ezek beérkeznek, akkor újra hívnak további egyeztetés miatt. Mielőtt újra hívtak volna, a thome-os otthoni csekk megjött, mikor hívtak mondták, hogy minden oké, de azt be kéne gyorsan fizetni és akkor tudunk tovább lépni, kérdeztem őket a mobilelőlegről, mondták, hogy ezt még nem tudják, majd ha befizettem a thomeos csekket megint hívtak. Közben elutaztam és így csak tegnap került befizetésre a csekk és azt is szkenneltem és elküldtem nekik még tegnap este. Ma hívtak, hogy oké minden megvan, elismételték a rendelésem, és mondták, hogy akkor pénteken jön a teló. :) Kérdeztem, hogy előleg vagy valami buktató? Nem nincs semmi, minden oké, csak a kezdőrészlet a futárnak és meg is vagyunk. Most tök boldog vagyok, csak azt nem tudom, hogy ha jön a futár mi a teendő, csak mutatom a személyit, meg aláírom, a kis szelvényét, hogy átvettem? vagy egy rakat szerződést, mindenféle papírt kell az utcán irkálnom? Soha nem volt még telefon és előfizetés ügyben dolgom futárral, ezért kérdezem?

Másik meg, hogy az hogy lehet, hogy ismerőstől, aki szintén aranykártyás, csak nem új előfizetéssel, hanem aranytárskártyára vett egy jóval olcsóbb készüléket ki kellett csengetnie három havi díjat előre?

Köszi a válaszokat előre is :)

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.