Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-07-22 08:41:00

LOGOUT.hu

Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38140) kali válasza djculture (#38138) üzenetére


kali
legenda

a ráutaló magatartás más téma, az inkább pont szóbeliséget/írásbeliséget nélkülözve közvetíti a fél szerződéses akaratát, bár itt több kitétel is adott, mert nem mindig olyan egyszerű/átlátható, mint a szóban vagy írásban megkötött szerződés. (egy másik szolgáltató jól el is csúszott rajta, vissza is tértek a szóban/írásban megkötött szerződésekre!)
az biztos, hogy nagyon kell figyelni és vigyázni a telefonos megkeresések során, résen kell lenni, mert az ügyesebb ügyintéző úgy tekeri a mondandót, hogy nem mindenki érti meg elsőre mindenki, bár néha az sem számít, nekem is rendre úgy csinálnak néha dolgokat, hogy a telefonos beszélgetés során többször elmondom határozottan az ellenkezőjét, aztán megpanaszolom, kivizsgálják, egyértelműen a javamra döntenek - ez már az első pillanatban egyértelmű -, sokszor anyagilag is rosszul járnak, de ha ez jó nekik...
fontos megjegyezni, hogy nem a mobilos részről van szó, azon ügyintézéssel jellemzően elégedett vagyok, de a vezetékes része erősen problémás!
igaz, ha csak néhány ember nem panaszolja meg az ilyen ügyintézői "félrekattintásokat...stb", az már jó a szolgáltatónak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Üzlet és Szolgáltatások  »  Telekom mobilszolgáltatások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.