Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-05 18:35:36

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14881) kali válasza SLYM (#14877) üzenetére


kali
legenda

sajnos normális, és nem is a router vagy az ellenoldal miatt, hanem mint előtted is írtam, a 300 megabit/sec elméleti maximális sebességű átvitel a gyakorlatban az általad írt érték körül realizálódik, illetve jobb esetben kicsivel feljebb kúszhat, de terheléses átvitelnél 80 - 90 megabit/sec tartós sebességnél már tapsolni kell!
esetleg még a channel (1 - 13), és a channel width (20/40) módosításával kísérletezhetsz, illetve a 11bgn mixed mód helyett a 11n only is gyorsít némileg, de ekkor ugye csak n szabványos eszközök tudnak felcsatlakozni!
továbbá az ellenoldali wifi modul illesztését is ellenőrizd, annak az esetleges frissítése is segíthet felnyomni picit a sebességet!

ManUnited; ok, csak azért írtam le, hogy esetlegesen ne érjen meglepetés - egyrészt a wifi tényleges sebessége miatt, másrészt pedig azért, hogy ahol például a külső antennás tl-wr1043nd wifi hálózatát még simán látja a legtöbb noti, ott - azonos feltételek mellett - az általad kiszemelt, beépített antennás router jelét már alig, vagy egyáltalán nem, illetve emiatt a problémás helyeken a wifi hálózat stabilitásával is gond lesz/lehet!

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.