Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59050) kalapacsolok


kalapacsolok
senior tag

Sziasztok!

Kérném a véleményetek... Trükkös átverés, motorhiba - vagy banális sérülés?

Több Citroen C4 coupét (2005 körülit) vezettem, néztem már. Most ezt találtam:
[link]
Németországból hozta be egy fickó, aki munkája mellett hobbi szinten hoz be autókat (néhány állt még a kertjében). Az autó kívül-belül tényleg nagyon jó állapotú. Bár nekem a mobile.de-n nézve kicsit olcsónak tűnik ez 1,2 millióért regadóstul...

Van egy szépséghibája: állítólag a szervizben rosszul emelték meg, ezért mindkét oldalt elől, alul, az első kerekek mögött (az ajtók alatt) a karosszéria kicsit (pár centit) benyomódott. A képeken alig látni. Tényleg úgy néz ki, mintha rosszul emelték volna - a fickó szerint a németországi tulaj ezért adta el aztán... Viszont felmerült bennem egy dolog: nem lehet, hogy lerobbant a kocsi és úgy vontatták el, hogy elől felfüggesztették, tehát hogy első kerekek a levegőben vannak? Ilyenkor hol támasztják alá az autót? Nem lehet, hogy valójában ekkor szerezte a sérülést a kocsi (pl súlyos motorhibája volt, amiért így vontatták-szállították el), és nem egy triviális hiba történt a szervizben emelés közben? Mit gondoltok erről?

Amúgy a kocsi jó, 1 dolgot tapasztaltam, ami más C4-ekben nem volt: üresjáratban gázt adva, amikor visszatér alapjáratba, kb. 1 mp-ig picit ráz és remeg (talán kettőstömegű, nem tudom... Persze bevizsgáltatom, a javítás árát is belekalkulálom majd.) Sok más autóval összehasonlítva viszont tényleg megkímélt és nem látok újrafont kormányt, sebváltót stb.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.