Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
válasz Borisz76 #97196 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok, csak én már nagyjából tudom a számokat, illetve várok még a megfelelő elektromos autóra.
Normál használat mellett 15-20kw/100km-es fogyasztással számolhatsz, innentól ugye csak rajtad múlik, hogy mennyit mész a kocsival, esetleg hányszor tudsz ingyenesen tölteni.
A napelemet nem éri meg túlméretezeni, erre figyelj.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Borisz76
veterán
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan fórumtag akinek elektromos autója van és saját háza tetején pedig napelemek sorakoznak?
Kíváncsi lennék az autó által elhasznált éves energiaszintre mert házépítésre szántam el magamat amire nepelemeket tervezek. Nagyjából megvan az éves fogyasztásom ...tehát tudom , hogy mekkora rendszert kell majd telepíteni , hogy nullára jöjjek ki éves szinten.
Csak tovább gondoltam a dolgot és lehet egy elektromos autó is képbe kerülne....vásárolni, dolgozni járni.
Rövidebb városi utakra.Ezért lennék kíváncsi , hogy éves szinten mennyivel is kéne több áramot nyernem.....
Mert akkor eleve nagyobb napelemrendszert szereltetnék fel.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
bitpork
nagyúr
Köszönöm szépen mindenkinek, hazaértem. Most. Nem volt már baleset. Nyoma sem volt. Egyszerűen állt a sor, és Szeged előtt is mindkét sáv fullon volt.
Viszont 10 liter alatt jöttem. Valamit valamiért.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Jaffa75
őstag
válasz gzbotii #97177 üzenetére
Le sem merem írni, a feleségem így is sokkot kapott...
Igaz a műszaki vizsga tegnapelőtti.... szégyen vagy nem, nem találtam itthon tulajtól normális darabot, pedig jópárat megnéztem... ezt egy dílertől vettem, aki szinte csak MX-5-tel foglalkozik. Az auto nem volt meghirdetve, egy másikat mentünk megnézni hozzá - bár előző nap mondta h ezt fogom választani... igaza lett!
A rendszámot este hozta el, vele mentünk át az autóért 1 olyan GTI-vel, mint Focvisé... jól ment az!!!
[ Szerkesztve ]
-
-
Speeedfire
félisten
válasz Jaffa75 #97166 üzenetére
Ezzel már el lehet játszani. Kellemes kilómétereket.
Saint_: Lehet, hogy hülyeséget írok. De én úgy tudom, hogy pont amiatt szoktak bepárásodni a lámpák, mert valahol "ereszt".Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Magnum_
nagyúr
Lenne egy autos kerdesem.
Az amperakon a hatso lampak parasodnak nagy tobbsegben. Nekem jobbara csak a prizmam (ami funkciot nem lat el), de kiszaradni sem nagyon akar.
Mi lenne, ha a prizma aljan 45fokos szogben alulrol felfele ertelemszeruen furnek egy nagyon pici lyukat, hogy szellozzon?
Hulyeseg lenne vagy ez lenne a megoldas?
KoszonomI humbly and respectfully decline™
-
nagyúr
-
stickermajom
addikt
Aldis krokodil emelő jó cucc? 8k-ért láttam most épp, sima nem Aldis van edigitalon pl. 5300-ért. Alacsony profilú nincs ennyiért?
-
Acheron
őstag
válasz bitpork #97171 üzenetére
Ha Szeged felé mész, gondolom az 5 -ösön állsz, ott ez a szitu:
"...
Az M5-ös autópályán Röszke felé a 60-as km-nél Örkény után korábban baleset történt. A forgalom kiterelés már megszűnt, ismét mindkét forgalmi sáv járható. Továbbra is jelentős, több km-es a kialakult torlódás. Vezessenek körültekintően!
..."Megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
-
bitpork
nagyúr
Nezzetek mar meg nekem mifaszvan
-
B-L-A-C-K
titán
1.2 TSI-t se láttam még 560 ezerrel...Gondolom nem kamu, mert ez a cég egy másikat is hirdet 300e felettivel...
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #97163 üzenetére
Hogyhogy?
Gzboti: olyan munkaja volt, hogy tekerte bele a metert kemenyen, ujonnan kapta a cegtol 2007-ben. Aztan 2012ben megkapta fika osszegert, amikor elment nyugdijba. Aztan ez az auto volt apam altal.is hasznalva, hogy a Jetta kimelve legyen es Motion_Blur kvazi uj autot vehessen hasznalt arban , majd ujra munkaba allt es most megint megy vele eleget. De a nyugdija mellett hozza se nyul a fizetesehez, a Polo meg mar boven kitermelte az arat.
Soha semmilyen baja nem volt, csak kopo-fogyok csereje (de az lelkiismeretesen, ceges auto lete utan Joska batyamnal) muszakilag ez az auto felulmulhatatlan, komolyan.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Tok jo volt a minitali bitmalaccal es rbalint88-al.
Meg kedd delelott egyeztetek az opel dealerrel a pontos felszereltsegrol, garirol, stb (irasban akarom latni, nehogy valamit benezzenek a szulok), de ugy nez ki, hogy anyukam 11 ev, es 370k+ km utan lecsereli a Polot. Es mivel edesapam opel bolond (en nem, de szerinte erv az, hogy most epp nekem is opel van), igy uj Corsa lesz, ha minden kondicio stimmel, elindul szerzodni. (A corsat approve-oltam, es erthetetlenul magas aron szamolja be a Polot a flottakedvezmeny ellenere)
I humbly and respectfully decline™
-
szőröscica
addikt
válasz Magnum_ #97122 üzenetére
Én Bosch Aero Ecot vettem végül, a maglódi Auchanban nem volt más ebben a méretben, pedig bevállaltam volna az Auchan márkájút is. Itthon tettem fel, szóval még nem tudom milyen.
Plusz lecsapattam 500-ból a kocsit, mert már nagyon koszos volt, aztán ne menjünk már úgy családot látogatni.
A mai útiköltségem meg ismét parádés, 75km-t 1 liter prémium benzin árából autóztam ma.
-
tdna
csendes tag
Tudja valaki az osztrák forgalmin melyik a forgalmi engedély száma? Ezen a kártyán az 123456789?
(Egyáltalán ez a forgalmi? Elvileg zulassungsbescheinigung azt jelenti)[ Szerkesztve ]
-
Snoop-y
veterán
A felhasznalt anyagokrol nem is beszelve.
Zongorazni lehet sajnos az EU es USA/JDM piac kozotti kulonbsegeket.De majd az uj Z szeria a Nissantol.
Ha nemcsak koncepcio marad a Z400 hanem utcara lokik nagyon durva kultusz autot teremthetnek.New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
veterán
Minitali van? (Volt?)
Lemaradtam, közben lecsúszott egy pilzeni az üzlet sikerére... next time.
-
veterán
válasz grizlisandor #97117 üzenetére
Szar ügy. :/
Vidéken kb. 30-50 K lehet.Más.
A "régi", 4 éves nyári gumikat ma sikerrel eladtam. Pipa. -
gzbotii
nagyúr
Sznob walesinek aztán tényleg mindegy, hogy Szlovákia vagy Szlovénia - elvégre mindkettő a Szovjetunió része volt (nem).
Innen nézve meg az egész Delkelet-Ázsia egy kutya, pedig mekkora különbség van Szingapúr és Mianmar között, ugye.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Magnum_
nagyúr
Bitmalaccal talalkoztunk a Capri Budaban, hely van (free parking is), Csatarka ut 54.
Feel free to joinI humbly and respectfully decline™
-
gzbotii
nagyúr
válasz Tsebacsi #97089 üzenetére
"balkán vagyunk."
Azért egy ilyen Szerbia/Bulgária/Romániához képest baromira nem. Kell ott élni/járni egy kicsit, hogy ateld, mi is a Balkán. Aztán már nincs is olyan nagy különbség Ausztria és Magyarország között.
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
stickermajom
addikt
válasz BigBlackDog #97132 üzenetére
Korrekt hozzáállás a kereskedés részéről.
-
bitpork
nagyúr
válasz BigBlackDog #97136 üzenetére
Saint most irta a cimet. Elindulok oda. Aki jon jon aki nem nem
-
bitpork
nagyúr
BZz itt ulok. Mondjatok hova huzzam a belem de legalabb egy ember jojjon. Fedett hely jo lenne
-
-
válasz bitpork #97123 üzenetére
Mi kimennénk szívesen
Megnéznénk Teddy-t . Kocsit is mostunk (ilyenkor mindig esik). Mi a véleményed? Össze lehet hozni egy mini talit?
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Jaffa75
őstag
válasz BigBlackDog #97116 üzenetére
nincs mivel menni... a céges vassal nem is mentem volna oda, az idő meg..
-
válasz barnam_ #97119 üzenetére
Hát szomorú vagyok. A véleményemet mélyen magamba fojtom
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
bitpork
nagyúr
Most akkor van tali v nem van tali. Itt vagyok pöstön es pont most nem van?!
-
Magnum_
nagyúr
Becsi uti Praktiker parkoloban levo szelvedo javito gyerek highly recommended. Ugy eltuntetett egy kavicsnyomot 5k-ert, hogy 10/10. Random mentem, kicsit vartam es nekiallt.
Amig vartam, bementem venni ablaktorlo lapatot. Markat elfelejtettem, de a srac azt is feltette es szepen torol 1500ertI humbly and respectfully decline™
-
BigBlackDog
veterán
válasz barnam_ #97119 üzenetére
Ok, +1. Mellesleg micsoda akopaliptyikus hangulat van mindenhol...
Egyébként majdnem találtam egy szép (de dízel) eladó S80-at. A XI. kerületben egy lakótelep parkolójában. De 3 perc nézelődés után megjött a tulaj és közölte, hogy valószínűleg el van már adva.
(#97120) rbalint88: Végül is PH-s rendezvény, a PH-n meg úgyis tilos politizálni (kivéve azt a -talán- egy topikot).
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz BigBlackDog #97116 üzenetére
Ha mindenki lemondta, akkor tegyük át inkább jövő hétre.
Csak ne legyen politika -
mr_kickass
tag
Igen. Ha budapesti vagy, arra figyelj, hogy a Vas Gereben utcai allomas nyitvatartasa estig van, de ugyfelfogadas csak delutanig, ugyhogy ne munka utan akarj menni. Sajnos nem emlekszem pontosan meddig hivatalosan, de emlekszem, en is a honlaprol neztem a nyitvatartast, este mentem, es huztak a szajukat, hogy mar nincs ugyfelfogadas, nem is kellene segiteniuk.
-
grizlisandor
veterán
Kellett nekem vagánykodnom(katt), szegény Alteám nem ezt érdemli...
Belső udvaron sikerült benézni a sarkot, még szerencse hogy volt egy műanyag oszlop előtte.
A sárvédő ívet sikerült kiegyenesíteni meg a festéket leszedni, az ajtó alsó részén is. Mire készüljek, itt vidéken kb mennyi lesz ez kijavíttatni? -
nagyúr
válasz focvis #97114 üzenetére
Nem, naponta járok arra, és mindig így megyek ott, de tényleg. Az alaptermészetemmel sem férne össze mások szívatása.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
Húsvéti. Érd, szitáló eső, megyek vásárolni, merthogy elfogyott a tojás. Kényelmes gurulás a kisebb forgalmú utakon Érden, olyan 55-60 között (50 a limit ugye). Ültetett F30 empaketes BMW kikanyarszik mögém, majd onnantól 40-50 centire autózik a lökhárítón a felezőn, hogy ő menne valahova sokkal gyorsabban. Két kereszteződéssel odébb útfelbontás, markolók, kotrók az út szélén, aszfalt felmarva a kavicságyig, csatornakiállások 20 centi magasan. Fékezni nem szükséges, kis döccenővel váltunk a kavicsos útra, megyek tovább 60 körül... hátulról giga reccsenés, BMW fél orra a földben, a szexi műanyag idomok meg a levegőben. Életképes egyed lehetett a safjőr, szerintem még most is a legodarabokat szedegeti.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tdna
csendes tag
válasz mr_kickass #97085 üzenetére
És te is úgy csináltad, hogy elmentél nkh-hoz először papírokkal és után mégegyszer vissza kellett menned autó szemlére?
-
Speeedfire
félisten
válasz szőröscica #97102 üzenetére
A valeo-t is szokták ajánlani. Ha jól tudom azokat is lehet kapni. Illetve a kedvencemet, a bosokot is sok helyen szokták árulni. De nyílván kinek mi.
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
szőröscica
addikt
válasz Speeedfire #97099 üzenetére
En sztem ma az Auchanban pattintok egy szett Bosch Aero Ecot. A mostaninal kb barmi jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest