Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Húsvét hétfőn voltunk kicsit kocsikázni, az alábbi kört jártuk be.
Katt a képre!
Összességében elég kellemes útvonal és nincs is annyira messze. Nyergesújfaluban szerintem érdemes lemenni a Dunához, könnyen le lehet jutni a partra. Bajót után már vannak egész hangulatos útszakaszok is és az burkolat minősége is vállalható még errefelé (azért már nem árt figyelni a kátyúkra).
Ahol mindenképpen érdemes lehet megállni véleményem szerint, az Tardoson a Malomvölgyi-tó. Elég sokan voltak, mikor arra jártunk, de adott egy viszonylag nagy terület, ahol lehetett parkolni.
Viszont Tardos és Süttő közötti út botrányos, Alsóbikol előtt volt egy 100-200 méteres szakasz, ahol ránézésre eltűnt a szilárd burkolat (talán vízátfolyásos rész lehetett) és egyes alapjáraton mentünk végig. Pedig a táj szép, de 30-40 km/h érzésem szerint a jó szívvel vállalható sebesség maximuma.
Ha már Neszmély felé jár az ember, vétek kihagyni a "dombtetőt". A felfelé vezető út ne rémítsen senkit se vissza, a Street View átall mutatott állapotok már nem lelhetőek fel, szépen fel lett újítva és normálisan ki lett szélesítve a szakasz. A fent lévő borászat és étterem mögött van parkoló, le lehet tenni a kocsit.Van egy kis magaslat/kilátó is, érdemes felmenni, ha már ott van az ember.
Visszafelé még Dunaszentmiklós végén volt egy szép rész, ahol megálltunk kicsit.
Persze, vannak az útvonal mellett egyéb, meglátogatásra érdemes települések is (pl. Tata, Etyek, Sóskút, Biatorbágy), de nekünk már nem voltak újdonságok, így csak áthaladtunk azokon.Így 3 hónap aktív együttlét után sikerült Volvókába beletenni 6.5e km-t (utóbbi másfél héten mentünk 1500 km-t). Összességében elégedett vagyok, hosszabb utakra tényleg nagyon kényelmes és jó kocsi. Viszont azért a dízelmotor karaktere még mindig nem varázsolt el teljesen, különösen kanyargós szakaszokon, hegynek felfelé éreztem hátránynak a gázpedál lenyomása utáni -minimális- késlekedést és a viszonylag szűk, használható fordulatszám tartományt. Viszont ami meglepett, hogy kategóriájához és méretéhez képest mennyire sportosan is lehet használni az S60-at, mennyire partner a futóműve ebben (persze mondom ezt pont én, aki állítólag eléggé papásan vezet ).
[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
válasz focvis #97690 üzenetére
Aurisom megkapta húsvètra a MOL 100- as benzint . Először , de azt hiszem nem utoljára. Hètvègèn megyek vissza Nèmetirszâgba , előtte teli vágom újra , majd Ausztriában is meg kapja majd a prèmiumot azt hiszem . Nálunk meg az osztrákoknál annyi a prèmium nyál , mint a nèmeteknèl a normál . Nèmetorszâgban maradok a normál benzinnèl , de ha szabin leszek , akkor jöhet a prèmium benzin . Gondolom az 1,2l turbónak jót tehet.
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
nagyúr
Izgi verseny lenne mind az ampera mind a q7 ellen (bár utóbbinál azt hittem esélyem sincs). Valóban automata de azt zeperfs nem ad meg. YouTube meg nem mérvadó, van fent 7,6 alatti 0-100 automata Fókával (lejtőn hátszéllel). Max rátetetem a remapot és akkor 175 LE körül lesz. De van B terv de az még titok
A többi ellen nem állok ki, hang vagyok[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
bitpork
nagyúr
Én még mindig nyitott vagyok a crowd found project-re: ha összedobjátok lehet csipet írni a tehénre. Olvasgattam 300le és 600nm stage-t is.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
veterán
válasz Speeedfire #97687 üzenetére
Támogatom az ötletet! Múltkor, itt megígértem, hogy ha nem jön bünti a móvári VÉDA-tól, akkor egyszer telenyomom 100-assal. Még nem jött.
Egy jó abt... majd elkérem Kiskokótól a telszámukat.
@rbalint: no no, még az se biztos, hogy ez megy 240-et, 230 fölé nem rémlik, hogy nyomtam.
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
válasz Speeedfire #97680 üzenetére
Már hogy lenne jobb, amikor alsó hangon 700-1000kg-val több mint a legtöbb autó? Kell bele csipsz és akkor jaó lesz
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
tomcsi23
veterán
válasz Speeedfire #97682 üzenetére
Mondjuk arra pont elég, hogy 155-tel repesszen az autópályán.
Focvis: rengeteg pontot kapnál vissza, már-már szinte osan 98 árban lenne.
Amúgy meg nyuszi vagy csipszelni. Pedig egy jó abt..[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
brumi1024
veterán
Én csak azt nem értem, hogyha fogyasztáspárbaj lesz, miért nem olyan oldalt linkeltek?
-
tomcsi23
veterán
válasz Speeedfire #97680 üzenetére
Mintha a hátsó ülésre beraknál még egy mx5-öt....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
bitpork
nagyúr
-
hurenzon
senior tag
Valaki tud hibakódot olvasni? (Mazda 6 2.3 gt 2003)
Budapesten 2-3-13 ker (Flórián tér) -
molnarpeter
nagyúr
válasz hülyegyerek #97617 üzenetére
Nabammeg, engem hátulról találtak meg ma (szerencsére nem saját autóval voltam)
Csomagtartó nem nyílik, de mivel megpróbáltam nyitni, nem engedi bezárni sem. Még jó, hogy le tudtam tenni őrzött helyen&lett másik addig.[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
Speeedfire
félisten
Nekem még Qru ajánlotta őt, korrekt és gyors volt a srác. Ha jól emlékszem, akkor a Tengerszem utcában futottunk össze az omw környékén.
Saint_: Szavadon foglak.
Egynyóctét nem nehéz legyorsulni, nincs benne tartalék. De nyomték se.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Magnum_
nagyúr
válasz Speeedfire #97657 üzenetére
Teged meg viszlek is egy kort
Miutan Tomcsit legyorsultam (120ig tolom max )[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
3L1T3
addikt
Sziasztok!
A mai nap berepedt a szélvédőm egy kavicsfelverődéstől. 13. kerület környékén hol érdemes javíttatni? 100 ft-os érménél kisebb a repedés, és a visszapillantó alatt van pár centivel.
Kértem egy online árajánlatot a carglass-tól, de 18.000 ft körüli összeget írt ki a rendszer. Ami azért eléggé arcátlan!
Csatoltam egy képet is.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
félisten
-
hacki87
senior tag
válasz hülyegyerek #97646 üzenetére
Az én autóm 2001es és elég kula a külseje arra avultatott 50% megjavitast írt mindenre csere helyett mert az lett volna GTK. Azért az ufó civil többet ér egy 17eves rohado bravotol. Szerintem nem lesz az 50% kevesebbet avultat.
-
Magnum_
nagyúr
válasz EQMontoya #97648 üzenetére
Huppanj majd be az Amperamba, eleg szepen ossze van takolva, egesz jo anyagokkal, siman van egy Dacia Lodgy szintjen!
De persze az A8 szintje nem elvart.
Btw tok jot autoztam ma a varosban. 2x.
Kellemesen cikazgattam a savok kozott, mikozben diszkreten szolt a bose, de ugy, hogy halljam is, mert lehuztam az ablakot kellene tetoablak. Vagy inkabb nyithato tetoJovo heten megyek fekfolyadek cserere.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hülyegyerek #97646 üzenetére
Ez komoly...
-
hülyegyerek
addikt
válasz szabonagyur #97645 üzenetére
Magyar biztosítói gyakorlat, hogy a beépített új alkatrész árának felét kifizettetik, mondván hogy annyival többet fog érni az autó. Ez mondjuk egy fékrendszernél, vagy komplett motornál még érthető is, karosszériaelemeknél viszont szimpla lehúzás.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
félisten
válasz hülyegyerek #97640 üzenetére
Miért fizeted te a felét?
-
MunezXBK
nagyúr
Miért fizetnéd Te?
-
rbalint88
addikt
Ne markaszervizbe vigyed, hanem fuggetlen karosszeriashoz, aki intez neked mindent.Bp-n tudok ilyenrol.
[ Szerkesztve ]
-
hülyegyerek
addikt
Találkoztunk a hibás féllel, lepapíroztuk, az ív aljára leírta, hogy elismeri a felelősségét.
Mostmár amiatt parázok, hogy holnap mit mondanak a Hondánál az alkatrészárakra, mivel a felét valszeg én fogom fizetni. Welkam tu deríl wörldmagyar biztosítónak nevezett maffiahálózat.[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
válasz hülyegyerek #97623 üzenetére
Postan, ivel naluk is tudsz kozni.
-
tboldi
nagyúr
-
barnam_
nagyúr
Ezen a héten csütörtökön akkor lesz tali?
Voltam délután a husztin autót mosni, nyilván a horpadásokat nem fogja eltüntetni, de amúgy szép lett -
athomi
veterán
Én biztos el nem merném hagyni a helyszínt addig, amíg nem papírozzuk le. Múltkor hasonlóan jártunk, se nekünk, se a másik félnek nem volt kárbejelentője. Ismerőssel hozattunk kárbejelentőt, de B tervnek ott volt a papír-írószer. Plusz én fel szoktam irtani a kárbejelentőre a hibás féllel, hogy a felelősséget elismeri.
Amúgy sajnálom hogy így jártál, mert eladáskor sokan majd otthagynak, hogy törött volt, így gagyi a kocsi, vagy pofátlan árat akarnak majd miatta adni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz hülyegyerek #97625 üzenetére
Szerintem nem gáz egyáltalán, helyesen legyen kitöltve és kész.
-
Qru
MODERÁTOR
Nyomtass nem lesz önindigós 2 pld-ban aláírással ellátva teljesen jó.
#nincsbennetarcsi
-
hülyegyerek
addikt
válasz szabonagyur #97624 üzenetére
Igen, azt én is megtaláltam, de az nem gáz, hogy ha sima feketében nyomtatom ki ? (mikor fogy ki a színes patron ?.....)
-
félisten
Én beírtam google-be és van adott biztosítóhoz szóló meg univerzális, nem indigós de semmitől jobb.
-
hülyegyerek
addikt
Ment is egy kérdés arra a hsz-re. Örülök, hogy javítható, mivel nem akarok bukni rajta.
Egy kicsit félek amúgy a márkaszerviztől, hogy a fél autót ki akarják majd cserélni újra, akkor viszont tuti a gtk.Ilyenkor tudok még valahonnan szerezni betétlapot ?
[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
Ez bőven javitható.
Viszont a papir kelleni fog.
Adott esetben pont az a 2 lehetőség van, amit te irtál. Vagy bejelented a károkozó biztositójánál te, vagy elviszed egy szervizbe a kitöltött betétlappal és majd ők intéznek mindent.
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Qru
MODERÁTOR
Pont most írtam erről a kgfb topikban: [link]
mod:
Főbb szerkezeti elem nem sérül, ezt messze nem GTK nyugi.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Mágus2
Közösségépítő
Messze van ez a GTK-tól. Cserélik a sárvédőt a többit csak javítják, festik.
-
EQMontoya
veterán
Nyugi, ez nem GTK, a sárvédőelem kuka, meg valószínűleg a dobbetét is, a többi javíthatónak tűnik.
Same rules apply!
-
hülyegyerek
addikt
Ma belémjöttek. Autómosóból jöttem ki, bal oldalra tőlem egy Auris állt, stoptáblája volt. Oldalra néztem, láttam, hogy áll, erre elindultam, de ugyanebben a pillanatban ő is valamilyen okból, és szépen belémjött. Kiszálltam a bal ajtón, mivel a jobb nem nyílt, és ez a látvány fogadott:
A másik fél szóban elismerte, hogy ő a hibás, viszont egyikőnknél sem volt kárbejelentő (fene a feledékeny pofámat...). Fotózás, adatok cseréje (lefényképeztem az igazolványait) után hazajöttem, annyiban állapodtunk meg, hogy később visszajön Győrbe, és kitöltjük a papírokat.
Itthon felhívtam a biztosítómat, és azt mondták, hogy nekem kell bejelentenem a kárt az ő biztosítójánál, viszont közben felhívtam a Honda márkaszervizt, ők pedig azt mondták, hogy semmit nem kell bejelentenem, ők elintéznek mindent.
Melyiküknek van igaza ?
Baromi sok kérdés kering a fejemben (mivel fogok így dolgozni járni, javítják e ezt még, vagy GTK, valamint hogy miért pont velem történik ez...)
Egy biztos, a tököm most eléggé tele van a balfasz emberekkel
Amúgy szerintem ez a Civic bosszúja, ugyanis ma kezdtük el kinézni az utódját.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
mdani01
aktív tag
válasz Speeedfire #97600 üzenetére
Nekem is váltózár van, megnehezitve azzal, hogy a vezető oldalrára tették a zárat😃
iPhone 15
-
stickermajom
addikt
A családban is van egy 2014-es Megane. A belső anyaghasználat katasztrófa, az ülései nekem kényelmetlenek, egyszerűen nem tudom beállítani magamra, pedig átlagos a testalkatom. A kezelőszervek logikátlanok pl. egy német után. 30 ezer alatt többször volt probléma az 1,5 dCi-vel, torpant, de az elvileg már javítva lett szoftverfrissítéssel.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #97608 üzenetére
Talizman azért az már feljebb pozicionált nézz meg egy olcsóbbat belőle. Haveroméknál új Megane a céges (1,6i 1.2t meg a kicsi dci), kívülről oké de belül... Komolyan a 10 éves fapados Subarum köröket ver rá anyagminőségben.
#nincsbennetarcsi
-
Magnum_
nagyúr
válasz szőröscica #97602 üzenetére
én is, max menne bele a wunderbaum
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Speeedfire #97603 üzenetére
Elég ratyi, látszik, hogy Renault... Nagyon nyomkodni nem volt időm csak átadás előtt gyorsan belehuppantam (btw így vegyél puki mentes új autót ).
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest