- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #97294 üzenetére
Igen, közben észleltem a km-allast. No, ha megérett a gondolat, majd Hozzád küldöm a foglalót.
@Aggregator: hát kérem ez dízel, nem tud virágillatút eregetni. Tippre euro 3-asok, talán gyárilag se volt rajtuk DPF.
Aztán lehet, hogy euro 4 :/@ricsi: thx, fejben tartom.
-
hurenzon
senior tag
Valakinek van tapasztalata Toyota chr - rel?
-
válasz
Speeedfire #97285 üzenetére
Pont, mint nekem 5-ben.
(#97281) focvis: leszámítva a rozsdás motorteret
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Bárcsak az 1.6ban lenne ez a szar váltó.
130@3900 kb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ott korul de az rpm tablaban benn van (mobilrol nem latom).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #97283 üzenetére
Nem hosszu az otodik, mert az usa/japo autopalyalimithez van belove (110-120).
Szoval eleg elqurt attetelezese van. -
válasz
Magnum_ #97260 üzenetére
A vezető ülés ülőlapján még molyolnék. Esetleg festeni kell?
#97261) Aggregátor: 5000 euróért egész jó volt múltkor.
#97268) [vilike] : ez a bluefin is hasonló, csak drágább. Gondolom, senki ismerősnek nincs tapasztalata vele.
Ma kereket cseréltem az Ignisen, lemostam; a végén elvittem megszárítani. Városban bandita👹, 2-ben 90, van benne akarat. (A fék a buziknak való, de azért lehetne több rajta, ill. hirtelen szabályoz le.)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
szabonagyur #97271 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #97274 üzenetére
Ugyanaz a difi+váltó van benne mint az enyémben is (az STi más tészta). Annyi, hogy a sima 2.5-re rákasztottak egy turbót meg egy IC-t (amit a gyári belsejű motor nem bír el).
A váltó nem hosszú, nincs meg a 100 km/h kettesben.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Ha jó kiosztása van, bőven elég. Egy 2.5 turbó már lentről is tisztességesen megindul, lehet hosszú 5.-et rárakni, és nincs vége a világnak, ha nagyobbat ejt két fokozat között. Egy 1.8-2.0 szívónak sokkal inkább kell a több fokozat.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Hosszúak a fokozatok.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
BigBlackDog #97254 üzenetére
Holnap én is erősítem az m6-os tömeget. De ahogy nézem eső lesz szal ilyen tetemek elkerülnek tán.
-
Qru
MODERÁTOR
Lehet leradíroza róla.
Amúgy jogos, a vételár mellett legyen +0,5M a malacperselyben a kovácsolt dugókra. De akkor már jöhet a nagyobb IC, nitridált főtengely és vezérműtengely, új perselyek, nagyobb turbó, BOV, nagyobb olajhűtő... és a hát a csillagos ég.
mod:
kisza25: Ezért a Jazz a pakolós, abban alapból 380 literes.
-
Magnum_
nagyúr
Munez!
ennyire tudtam felhozni a bort. Maradhat?
Puha loszor kefevel tisztitas, aztan apolas. Glymmel.autot meg ennyire. kapott fussot
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
focvis #97247 üzenetére
Megerősítésképpen nálam az alábbi a helyzet.
Gemenc környékén, az M9-en úgy kopogtak a szélvédőn, mintha cseperegne az eső. Természetesen a téli szélvédőmosó nem nagyon oldotta le a tetveket, szóval némileg csökkentették a tiszta kilátás esélyét.
Viszont M6 tök üres volt, 120 km alatt csak a kormányt kellett csesztetnem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Snoop-y #97248 üzenetére
Jaa én a belső anyagminsőgére gondoltam, egyformán szar kopogós műanyag van mindben.
Bögre WRX-e (amúgy eladó megint) meg az enyém között belül nincs külöbség.
Igen a büntetővámot meg a kisebb eladási volument vhogy be kellett hozniuk...
mod:
focvis: Vidám motoros.
-
-
Integrale
veterán
válasz
molnarpeter #97234 üzenetére
EPC?
multheten nekem is felvillant, aztan megszunt, addig jelezhettem a fekezesem hatso kodlampaval.
Jut eszembe, miert is nincs ezeken a vag autokon kulon a hatso es az elso kodlampa?EQmontoya: ugyan annyi oszlopa van a Celicanak, mint egy szedannak.
-
EQMontoya
veterán
válasz
rbalint88 #97235 üzenetére
Nem volt mosdatás, nyilván nagyot kapott, csak levágott tetővel sokkal rosszabbul néz ki egy autó, mint egyébként.
Törik, mint a ropi, főleg ebből a szögből. A legtöbb autót amúgy sem tervezik hátulról nagyobb ütés elnyelésére (főleg nem ekkorára), a Celica meg végképp hátrányból indul coupeként, mert egyel kevesebb oszlop van, ami még merevítene valamennyit egy ilyen becsapódásnál. Szóval nem sok esélyük volt, de valószínűleg ilyen tempónál, hátulról kapott ütés esetén nem jártak volna jobban egy átlag sedanban sem.
-
pit stop
addikt
#csakajapán-ban sem lehet már bízni...
Ha jól láttam még nem láttam topikban. Mazda importőr engem annyira nem nyugtatott meg, hogy milyen gyakori ez a hiba... -
rbalint88
addikt
EQM rendes japánbérencként mondta, hogy kb a tűzoltók b.ták szét, nem is tört az annyira össze. erre reflektáltam, és ezt erősítette meg Aggregátor. nincs itt filozofálás, csak a szerencsenmosdatást megelőzendő szerettem volna leszögezni, hogy bár (T-Sportként) egy tök jó autó a Celica, törik, mint a ropi.
amúgy bérletet venni sincs semmi értelme.. oh véjttttt.
-
-v-
addikt
Azért ez a tesla sztori is kezd érdekes lenni, meddig húzzák még [link]
Azért oké hogy hype, meg Musk, meg egyebek, de számokban egyre gyalázatosabbak, lassan már nehéz elképzelni tényleg, hogy bármi realitása van ennek, mint értelmes, működő cég ...
Pláne, hogy a sok csúszásnak hála, lassan mindenki bejelentette 2020 utánra a sok tíz modellből álló elektromos palettáját, önvezetésben is pl. audi előttük jár, elvesztik lassan a helyzeti előnyüket is. -
i-sti
senior tag
válasz
#47205632 #97224 üzenetére
Igen is meg nem is.
Decemberben kollégám hozott haza engem és egy 3. kollégát a reptérről.
Hazafelé pár előzésnél leizzadtam rendesen, mindenben fogózkodtam és reménykedtem, hogy még a kamion előtt beférünk.
Az sem volt épp vicces mikor randomra gyúltak ki a ledek a G4-en. Hol egy ABS/ESP, hol Check-Engine stbMost ha a csávó karambolozik mert megy mint az őrült, azért mi 2-en is hibásak vagyunk akik most jöttek haza kiküldetésből?
Felajánlotta a főnöknek, hogy utánunk jön a reptérre. Mi is örülünk, hogy egy kolléga fog hazahozni nem egy idegen sofőr.
Nem volt a legnyugisabb utazásom. 150 sem volt ritka 90-es táblánál. -
törölt tag
válasz
EQMontoya #97223 üzenetére
Leszarom a társadalmat amíg tele van hülyékkel és mellettem mennek el így, ők is leszarnak a kocsimban ülve. Tetszik vagy nem tetszik, de ezek nem a boltba indultak el amivel az utas tisztában van, aki pedig egy így vezető sofőr mellé beül az vállalja a kockázatot és felméri a helyzet súlyosságát. Az viszont felháborító, hogy az ilyen miatt a normális közlekedők simán meghalhatnak.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
MunezXBK #97208 üzenetére
Itt kint németben sok tetőn látni napelemeket....
Pedig a napsütéses órák száma töredéke a hazainak!
Van hogy hetekig nem látni a napot, esik , felhős, ködös, maszatos takony idő van.....Amikor éjszaka melóztam , akkor meg nappal aludtam.....3 hónapig nem láttam a napot!
-
mdani01
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)