Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 csavar és 1 szög volt a jobb hátsó télimben, most cserekor vettük észre. Mentem a gumishoz, a szöget kihúzva fütyült is a levegő. Ismerős elismerősen bólintott, hogy 1 kerékkel 2 ilyet is összeszedni művészet.
-
tdna
csendes tag
Pajzsos matricát lehet valahol vásárolni? (védelem nélkül)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az is kb madártávlatból.

-
Motion_Blur
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Komoly hirdetés, 2 db képpel

-
BigBlackDog
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
W124-ből egy jó állapotú, megkímélt, hathengeres (legalább) 260E, vagy 300E lenne az, aminél elgondolkoznék a magasabb vételáron (legalább közepes felszereltséggel).
+ (#97584) rbalint88: Mindenesetre 4M Hufos ár mellett nem fog szerintem sok ember ugrálni egy 10 éves dízel Volvoért.
-
MurdR
veterán
Február végén vettem meg a kocsit, csak annyira el voltam havazva, hogy el is felejtettem ott mondani

(#97585) Aggregátor: Kis motoros klíma nélküli autóért 1.5M-et én sem különösebben tartok korrektnek.
Viszont egy nagymotoros patika állapotú darab bizony megérhet belőle milliókat is. Főleg egy kupé.
Igen, vannak árak ha valaki új alkatrészt akar hozzá venni...
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Lehet, hogy csak a szomszédnak vette villantani?
Ha valóban első tulajdonos, akkor gondolom a szerviz előéletet le lehet kérdezni a Volvo-tól.(#97564) molnarpeter: ennyire vacakok? Pedig ha jól tudod, abban is Bosch van. Anno sokat olvastam a fordfocus.hu -n, ott főleg elektronikai problémák voltak az adagolóval.
(#97562) MurdR: még mindig olcsóbb, mintha a gyári alkatrészeket új áron kellene megvenned
Pl. 1 db gyári rugóra 44 ezret mondtak a boltban.A túlárazott 124-ekkel mindig vitába kerülök
Van az a tábor, aki szerint megér 1,5m+ Ft-ot egy full fapad, kis motoros példány, de egyszerűen nem fogják fel, hogy annak nincs veteránértéke. -
rbalint88
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Lehet erre kapott jo ajanlatot anno, plusz 10-15 eve volt csucsra jaratva a dizellaz, akkor meg kisautobol is baromi sok dizelt adtak el, merthogy keveset fogyaszt.
-
BigBlackDog
veterán
Vajon miért vesz dízelt az, aki 10 év alatt csak 86e km-t tesz bele?

-
-
kisza25
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
ok de eladnak pl 10000000 autót akkor azt megszorzod akár csak a 321-el már nem is olyan kevés,
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
De ebben benne van, minden, nem? A fejlesztes, a marketing, stbstb..
-
Speeedfire
félisten
Tényleg csak ennyit keresnek rajta? Én sokkal többre számítottam. [link]
-
Snoop-y
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
272 oder 333 ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az legalabb nem romlik meg.

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére

-
Magnum_
nagyúr
Ampera FB csoportban feltette most valaki a kerdest, hogy E85 uzemanyag mehet-e bele...
-
-
-
-
-
Jaffa75
őstag
válasz
Jaffa75
üzenetére
A megoldás egy kombó lett...
10 perc melegítés hajszárítóval kívülről-belülről, aztán egy szikével óvatosan lekapargattam a fellágyult műanyagot 2 rétegben. A végén maradt a még lágyult ragasztó, annak meg körömlakk-lemosóval adtam...
Kapott még egy üvegtisztítót, és mehetett rá belülről a rendszámos matrica! 
-
mekker
őstag
válasz
bitpork
üzenetére
Rossz a kérdés😢
A Touareg az még megvan, kb abból indultam ki. Q7-et viszont csak (utca)képről láttam, sosem ültem még benne. -
nyikszi
őstag
-
brumi1024
veterán
Röviden annyi, hogy másnál is előjött ez a probléma (8 fok helyett 48-at írt), azzal oldották meg, hogy az állításuk szerint 5 perc alatt cserélhető hőmérőmodult kicserélték erre. Tuti van olcsóbban, ez csak egy random találat.
De ez csak tipp, F10-es 5ernél volt ilyen probléma, ott ez volt a megoldás.
-
brumi1024
veterán
Hát ha egyszerre láttad a kettőt, akkor a) az egyik nem ő volt, b) mindkettő ő volt, de a pálinka helyett tojást kérj a következő locsolásnál.

Lecs@: Jó esetben a hőmérő, keresd meg (oldalsó tükörben vagy hűtőrács előtt pl lehet), nézd meg, hogy minden stimmel-e a csatlakozásánák, de lehet, hogy cserés.
-
-
válasz
stickermajom
üzenetére
Köszönöm szépen neked és mindenki másnak is a jókívánságot - de dicsérjük nyugtával a napot

-
kisza25
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Ja hát addig ne is irogass ide amíg új autót, de legalább új gumit/felnit nem tudsz villantani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Tegnap megbüntettek szerbiában parkolásért. Nem tudtam, hogy vasárnap is fizetős. Postán kellett volna befizetnem, de az zárva volt így hazajöttem.
Nyilván azért nem fogok visszamenni, hogy befizessek egy csekket. Ez hogy működik szerbiában? Megbüntetnek ha megyek fél év múlva, bekerül a rendszerbe?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) 

Van az a tábor, aki szerint megér 1,5m+ Ft-ot egy full fapad, kis motoros példány, de egyszerűen nem fogják fel, hogy annak nincs veteránértéke.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez sem kisebb