Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Spyra: akkus, nagynyomású, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
- Bemutató Bakancslista: Route 66 Chicagotól Los Angelesig
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Szevam:] Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- [Re:] [ldave:] New Game Blitz - 2024
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [bitpork:] Balatoni autós tali 2024
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
Daneeka
senior tag
Aeropressel csináltam már olyat, hogy fém szűrő és 1:2 kávé:víz arány (erre már nem lehet mondani, hogy híg szerintem) de, hogy őszinte legyek nekem az a véleményem, hogy minél trébb a bab annál jobban elmaszkolja a gyengeségeit a sűrűség és egy rakás olyan kávé amit simán iszogattok presszónak (robis blendek, "klasszikus" pörkölések, "csokis ízvilág" stb.) az ihatatlan koksz ízű tré filternek vagy csak simán érdektelen. (én pont emiatt általában a gyengébb babokból nyomorúságuktól függően egyre sűrűbbeket főzök és az ilyen 1:15 - 1:17 arányokat csak ilyen száraz etiópokból meg CM filterekből csinálom) Viszont az aramo elfröcskölése meg kutyák elé szórása helyett csodálatos filter kávékat lehetne belőle csinálni.
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.