Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
válasz Nordik #238151 üzenetére
Jó a kérdés, inkább nem mondok semmit, nem szeretném hogy bármit is elveszíts, ráhagyom a szakértőkre a dolgot
Ebben a formában még nem csináltam a dolgot, nem szeretnék senkivel sem kiszúrni.
Azt hiszem csak az iCloud ezt megoldja, de előtte várj meg pár másik választ kérlek.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
anderledani
őstag
válasz Geryanevem12 #238000 üzenetére
Hogy sikerült beázatni? Mármint komolyan érdekel mivel ázik be mindenképp egy X.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
domerator
veterán
válasz HoldfenyLuna #238147 üzenetére
Köszi, a minit megtaláltam, a másik kettő meg általános, ezek szerint nincs önálló topikja.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
nederlanden
senior tag
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy pl. a mostani iphone 8 plusszomat ha új kora óta egyszer sem frissítem, akkor ugyanolyan gyors marad mondjuk akár 5 év mulva is mint új korában?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Arcképgyáros
válasz nederlanden #238159 üzenetére
Talán gyorsabb látszatra mert smoothabbak a frissebb rendszerek meg hát "modernebbek" több funkcióval.
-
nederlanden
senior tag
válasz -secret- #238162 üzenetére
Nekem van most egy ipad air2 amit egyszerre vásároltunk a barátommal, ő soha nem frissítette és állítja, hogy ugyanolyan gyors mint mikor vette, az enyém meg folyamatosan frissítve lett, és jól be is lassúlt, leginkább facebookon.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Topikgazda
válasz nederlanden #238159 üzenetére
Már nem dobja be állandóan az iOS, hogy frissíts? Régebben egyre többször cseszegetett, míg az ember véletlenül rá nem nyomott.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
félisten
válasz nederlanden #238163 üzenetére
És véletlenül sem gondolsz arra, hogy a FB mekkora egy hulladék? Kb. nincs olyan kliens ahol ne lassulna be egy idő után.
-
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #238165 üzenetére
+1
A rendszer a kérdés vagy az appok?
Nyilván az appokat az új rendszerekre fogják optimalizálni nem a 4-5 évesre.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz nederlanden #238163 üzenetére
Igen gyors marad ,viszont a háttérben frissített alkalmazások nem biztos ,hogy stabilak maradnak a régi rendszeren.
Ha nem muszáj ,ne frissítsd a rendszert ,csak ha nagyon szükséges vlmi miatt ,
icecave
Ha nem automatikus letöltés és telepítés van beállítva ,akkor nem dobja fel.
Érdemes kikapcsolni ,frissítse a rendszert a buta ember azonnal ,meg aki évente akar telefont venni magának.[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Iphone12.
Lenne 1 szakmai kérdésem, ugye android után .
itt nincs üzenetírás közbeni több opció ,amit felajánl , és rábökéssel választhatok az adott szavak közül .
talán T9?
annyit gépeken az amúgy se megszokott billenyűzeten, hogy inhüvely gyulladásom lesz, mire végzek 1 üzenet megírásával .http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
félisten
Van arra megoldás ha nincs a telefon lenémítva akkor ha képernyőfotót/fényképet készítek ne legyen a hang? Régen mintha lett volna erre, de nem találok erre opciót sehol.
-
Arcképgyáros
válasz szabonagyur #238170 üzenetére
Billentyűhang off?
-
félisten
-
Topikgazda
válasz CharlieDrop #238174 üzenetére
Engem itt beszéltek rá,hogy nagyon jó a gyári bill, tanítsam meg, megéri. Kb. 2 hónapja tanítgatom, egyre jobb.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #238170 üzenetére
Egy megoldás van a némításon kívül, ha a Live Fotót bekapcsolod.
-
félisten
-
Topikgazda
válasz CharlieDrop #238179 üzenetére
Persze, mikor már negyedszer törlöm vissza, akkor engem is, de én kis naív, hiszem erősen, hogy majd jobb lesz
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #238180 üzenetére
A képernyőfotóra nem megoldás.
Rábeszélni nem akarlak, de különböző családi események fotózásakor eszméletlen sokat hozzáad később a hangulathoz a live fotó. Én egy ideje csak azt használom.
-
Maximum1
őstag
Segítséget szeretnék kérni, már mindenhol kerestem de nem találom, hol kell beállítani a felbontást?
I11 bélyeg képeket csinál 1330x2365 1,8MB /16:9/ 1536 x 2048 /4:3/, a 6S-em amit lecseréltem az 3024 x 4032 4,8MB képeket lőt, második túrámon vagyok túl ezzel a telefonnal és elsírom magam amikor a gépen a képeket nézem.[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
Sziasztok! Watch vásárlást tervezek, s kikérném a véleményeteket, 5ös vagy 6os lenne a jobb választás? Leginkább az ár/érték arány tekintetében érdekelne, mivel valószínű az újabb jobb.
Ha esetleg van bárkinek tapasztalata kérem ossza meg (bocs ha már sokszor volt ez a kérdés.)LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
Maximum1
őstag
válasz Maximum1 #238188 üzenetére
Erre gondolok, de 6s-en is így van állítva, esetleg kevesellheti a iCloud tárhelyet?
Még van rajta 1GB, jelezné ha baja van vele. -
tboldi
nagyúr
válasz Snoop27 #238184 üzenetére
Ár-érték arányban nyilván jobb az előző évi 5-ös.
De van Watch topik is.
-
Topikgazda
válasz Rage47 #238185 üzenetére
Hm... pedig lényegesen jobb, mint az elején, valamit csak tanul. Viszont ahogy hallom, van már Swiftkey alatt is space-s kurzor pozíció állítás, szóval lehet visszamegyek. Pusztán azért erőltetem a gyárit, mert valahogy jobban bízom az Apple adatkezelésében, mint a Microsoftéban, de lehet teljesen "mindegy".
-
Maximum1
őstag
válasz Maximum1 #238191 üzenetére
Úgy néz ki megvan a hiba.
Ha nagy hatékonyságú módban van akkor tömörítve tölti fel az iCloudba, leginkább kompatibilisban pedig teljesben. -
kagzer
aktív tag
válasz Snoop27 #238184 üzenetére
Szia
Én nemrég vettem egy 5-öst, a használtak jó áron vannak és még nem olyan régi hogy sok gond legyen vele.
A 6 (számomra) nem tud annyival többet, hogy megérje, ha a 7 valóban képes lesz a vércukor mérésre akkor le fogom cserélni és egy év múlva sem esik annyit az 5 ára, hogy sokat bukjak rajta.
Azt kell átgondolni, hogy mennyi időre veszed (én ugye jelenleg egy évben gondolkodom, de ha marad sem lesz probléma, pár évig nagyon jó az 5 is) és van-e szükséged azokra a többletekre amiket a 6 nyújt. -
Gaben92
őstag
válasz nord_ #238198 üzenetére
Ez amúgy ember függő. Én utoljára még Nokia N95-ön haszáltam T9-et (ott azért nem ártott ), mióta full QWERTY van azóta nem. Nálam például ki van kapcsolva teljesen a szótárazás, mégis majdnem olyan gyorsan írok telefonon mint mechnikus billentyűzten. Izommemóriából ha megvan mi merre van akkor még gyorsabb is lehet mint a szótár. Mondjuk telefonváltáskor vicces tud lenni. Én mikor 12-re váltottam SE 1st gen-ről, az első pár napban nem tudtam írni mert máshol voltak a betűk mint ahol megszoktam.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest