Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz anderledani #126635 üzenetére
szia,
200 e ft-ért van már új (független, eu forrásból) 6s (16 GB) is.
közben beleírtad, hogy 64+ GB, így a fenti tárgytalan.
érdemesebb lehet 6s-ben gondolkodni, pláne akkor, ha nem csak rövid időre tervezel a telefonnal.
nem hiszem, hogy a használt árak nagyit változnának karácsony után, mert ahhoz az kellene, hogy a készülék hivatalos új ára is módosuljon.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz anderledani #126638 üzenetére
nem rémlik ilyen az elmúlt évek kapcsán, hogy ez érezhető változást hozott volna a használt termékek árazásában.
aki nem csak hirdetni akarja hónapokig és egy esetleges madárra vár, hanem valóban gyorsan szeretne eladni, az korrekt árban gondolkodik és vevőre is talál bármikor, mert van/lesz kereslet tavasszal...stb. is.
az új típusok megjelenése előtt van inkább változás a keresletben és kínálatban, mert akkor már sokan nem veszik az aktuális csúcsot, hiszen nem kell sokat várni a legújabb típus megjelenéséig, az eladók pedig az új megjelenése és a régebbi típus olcsósodása előtt szeretnének szabadulni a készüléktől.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vasi89
addikt
válasz anderledani #127023 üzenetére
Samsungnál az a csoda ha egyáltalán megjavitják nem h csere. Nem akarlak el keseríteni de jót nem hallottam még a Haris ügyintézésről.
-
vasi89
addikt
válasz anderledani #127034 üzenetére
Autocorrect-el még mindig nem vagyunk haverok. Garis, akart lenni Egyébként vágom ezt a házhoz jön a szervíz dolgot is de haveromnak 2 éve volt h fél év után tönkrement a fülhallgatója, a telefont dobozostól mindenstől le kellett volna adni minimum 2 hétre...
Plusz nem is olyan régen, MM-ban csíptem el egy beszélgetést h valami csaj magyarázta ott az eladónak h a samsung márkaszervíz elzavarta, nem tudom mivel de még a csávó is mondta h elég érdekes mert egyértelműen a telefon gyári hibájáról van szó..
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anderledani #127138 üzenetére
Az ilyet én ájfónparaszt toknak nevezem...
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz anderledani #127301 üzenetére
Nem láttam kritériumot a tárhellyel kapcsolatban. Addigra szerintem kapsz ennyiért nagyobb tárhellyel bírót is.
Sic Parvis Magna
-
Frozzy
őstag
válasz anderledani #127303 üzenetére
úgy tudom semennyire
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
vasi89
addikt
válasz anderledani #127301 üzenetére
Ha nem telefonon hallgatsz zenét szerintem elég a 16 giga is de kinek mi. Nekem is viszonylag sok marhaság fent van de azért van rajta hely mindig. Tény h kényelmesebb a nagyobb tárhely de nekem nem érte meg a felárat
-
kertsa
senior tag
válasz anderledani #127342 üzenetére
Pont azért írta a hibák közé az eladó, hogy biztos csere legyen. Nekem meg se fordult a fejembe, az ő ötlete volt
-
Arcképgyáros
válasz anderledani #127482 üzenetére
Nem, viszont van amikor hónapokig nem indítom újra a telefont, van amikor meg heti 2x is "igényli".
-
Ragnar95
félisten
válasz anderledani #128724 üzenetére
Minden Apple terméknél sorozatszám alapján megy a gari, nem kell hozzá számla.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz anderledani #128727 üzenetére
1 év jótállás van csak az Apple termékekre a +1 év szavatosság csak EU szabályozás, de az tudtommal nem is minden országban érvényes és csak abban az országban érvényesíthető, ahol a vásárlás történt, így semmiképp nem fogod tudni érvényesíteni a szavatosságot Magyarországon, ha nem hivatalos magyarországi beszerezés a telefon, márpedig az említett készülék nem az.
TechN7ne: az Apple sosem kér számlát, ez az iStyle hülyesége csak, de a többi APR nem kér tudtommal semmilyen esetben sem papírt.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ittakary
nagyúr
válasz anderledani #128776 üzenetére
Mivel jófogáson nincs értékelési rendszer, ezért onnan CSAK akkor vennék ha MINDEN megvan hozzá.
Eredetigazolás (számla, stb), minden tartozék, minden stimmel: IMEI számok (lekérdezni Apple-től kötelező!!), SIM tálcán, dobozon. Ha nem egyezik mert garis csere volt, akkor cseréről papír!
Inkább költs most 10-20ezerrel többet, mint hogy bukjad az egész 200ezret mert lefoglalja a rendőrség, hogy lopott volt.
-
legenda
válasz anderledani #128778 üzenetére
lehet, bontatlan dobozú iphone esetén is ment már lefoglalni a készüléket a rendőrség.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
válasz anderledani #128778 üzenetére
Persze hogy lehet, volt rá példa mikor a T raktárból is eltünt pár karton, ne hülyéskedj.
-
legenda
válasz anderledani #128780 üzenetére
ami a hivatalos hazai forgalmazói ártól olcsóbb, az okkal kerül kevesebbe, ott már keresni kell a miértet.
jobb esetben csak külföldről van, nincs rá befizetve minden szükséges hazai "járulék" (adó, jogdíj...stb.), rosszabb esetben meg akár bontatlan dobozban lopták üzletből, raktárról...stb., volt már rá példa, hogy ilyenkor feljelentést tettek a rendőrségen, leadták a készülékek azonosítóját, így a hatóságnak már csak arra kellett várni, hogy az eladás után az új tulajok tegyenek bele sim kártyát és aktiválják, aztán már kérhették is ki a szolgáltatótól a sim kártyához tartozó előfizető adatait és mentek is lefoglalni.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
w333
félisten
válasz anderledani #128783 üzenetére
Attól még ha nem fizeti a telefonszámlát (havi előfizetést), ugyanúgy letiltják
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
r3dsnake
nagyúr
válasz anderledani #128783 üzenetére
Mindegy, hogy imei vagy serial.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz anderledani #128786 üzenetére
De letilthatják.
-
w333
félisten
válasz anderledani #128786 üzenetére
Tegyük fel hogy az emberünk kihozta a legnagyobb előfizetéssel 20k és ilyen havidíjnál 60k a telefon, kifizeted neki a 200k -t amiből 60k befizet, majd ha nem fizeti a számlát neked szépen letiltják a telefont, és ő az egészből nyerekedett hirtelen 140 ezer Ft -t
Csak függetlent vagy megbízható eladótól vegyél ... ez iPhone -nál aranyszabály !
(#128788) anderledani
Oké nem akarunk mi itt téged győzködni csak próbálunk segíteni ... de ha te úgy látod hogy nincs veszély akkor nyugodtan vedd meg, sokan megjárták már akik előfizus telefont vettek használtan ... de aztán 1-2 hónap múlva ha mégis letiltják (ne legyen így ), akkor ne gyere sírva a topikba, hanem vállald a következményeket, de mi megmondtuk !
(#128790) anderledani
Ajánlom Mito Gábor kollégát, sokat tőle vettük ... soha semmi gond nem volt !
Hardveraprón megtalálod
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz anderledani #128790 üzenetére
Nem akarom reklámozni ... ment egy pű (ha nem találnád) !
-
ittakary
nagyúr
válasz anderledani #128788 üzenetére
Rátapintottál, pontosan ez a saját szabályom SOSEM veszek szolgáltatós telefont és sosem számítok be. Semmilyen körülmények között...
A kártyafüggetlen drágább, amikor megveszed, de amikor eladod, akkor is több pénzt tudsz érte kérni, szóval abszolút nem éri meg kockáztatni.
Szolgáltatós telefon = extrém sport
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz anderledani #128808 üzenetére
hivatalos magyar forrású telókra is ugyanúgy érvényes a 2. év szavatosság vagy mi a tökömnek hívják
-
burasu4
senior tag
válasz anderledani #128780 üzenetére
Szerintem érdemes várni. Én hardverapron vásárolt telefonnal még soha nem fogtam mellé. A iPhone 6 is innen vettem.
-
TheMarci
addikt
-
TheMarci
addikt
válasz anderledani #129094 üzenetére
Bocsánat, nem neked szólt a dolog, csak nem hiszem, hogy manapság az angol, mint nyelv, vagy használati utasítás, vagy bármi olyan ördögtől való dolog lenne.
Do You Dream?
-
legenda
válasz anderledani #129413 üzenetére
újra is húzza az utolsó hivatalos/végleges ios verziót.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz anderledani #129415 üzenetére
Én iggen, vissza is léptem a 9.2 re, másoknak hibátlan.
-
legenda
válasz anderledani #129415 üzenetére
nem szabadna olyat tapasztalnod, ha a korábban írt módon csinálod és újnak állítod be a telefont.
nekem 6s plus van ugyan, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam, jó a 9.2.1 verzió (is).TechN7ne; tisztán is feltetted az újabb firmware verziót, újnak beállítva a telefont, vagy csak ráfrissítettél a korábbira?
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz anderledani #129759 üzenetére
hülye üveg hátlap már 2012 óta nincsen, most pedig 2016 van.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anderledani #129959 üzenetére
Normálisnak nem normális, bajnak nem baj, engem idegesítene.
-
Blyan
félisten
válasz anderledani #129976 üzenetére
Tudtommal csak új készülék aktiválásával kapod meg ezt ingyen (nyilván ha már aktiváltál korábban és megkaptad, akkor ingyenes, hiszen ID-dhoz van kötve). Tehát ha veszel egy már használt iPhone-t akkor hiába vagy új tulaja, új ID-vel, ahhoz nem jár.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
kertsa
senior tag
válasz anderledani #129993 üzenetére
Nekem ue volt. Ezt a Waze topikból ollóztam át.
#4462 - SZATA
iOS - GPS - Waze
"Most aktiválták nálunk a naptár értesítéseket, amely azt csinálja, hogy figyeli, épp hol vagy (MINDIG), és ha olyan naptár bejegyzésed van, aminél van hely is megadva, akkor szól 1-2 órával előtte, hogy mikor kell elindulnod, hogy odaérj, illetve akkor is szól, amikor már muszáj elindulnod, mindezt az aktuális forgalom függvényében.
Ezt engedélyezni/letiltani a Waze beállításaiban tudod, Általános/helyzet követése, illetve a naptár menüpontokban.
A Waze alkalmazás programozásilag a naptár szinkronhoz NEM használja a GPS helymeghatározást, csak a területit (wifi+tornyok).
Tehát igen, a Waze miatt van ott a nyíl akkor is, ha kilövöd az appot az előzményekből."[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
válasz anderledani #131051 üzenetére
Egyenesen az Apple oldalarol!
[link] -
Tibee86
nagyúr
válasz anderledani #131982 üzenetére
Igen, az iStyle honlapja azt írja legalábbis.
-
Noxy
veterán
válasz anderledani #132075 üzenetére
Ha x giga fel van töltve, akkor vagy + tárhelyet kell venni, vagy le kell menteni PC-re, és utánna törölni az iCloudból. Magától nem fogja az iCloudból törölni a képeket. Ezt neked kell megcsinálni.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
anderledani
őstag
Valaki erre?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
Valaki erre?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Ragnar95
félisten
válasz anderledani #132139 üzenetére
Korábbi verzióra az újabb megjelenése után nem szoktak JB-et kiadni. Azt sem hiszem, hogy a 9.3-ra a közeljövőben jönne JB, de egyikünk sem jós, szóval biztosat maximum azok tudnak mondani, akik dolgoznak a JB-en.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Noxy
veterán
válasz anderledani #132140 üzenetére
Olvasni is kellene közben, nem még 2x megkérdezni uazt.
#132084[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
lacy86
addikt
válasz anderledani #132258 üzenetére
Szerinted van mar ra JB
kigyo!
Mar kikeszultem a hsz.ektol![ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
most komolyan kerdezed ? Ha van JB-ed akkor olvasol rola gondolom, es sehol nem irtak meg semmi biztosat, josok meg nem vagyunk mikor lehet.
(#132260) r3dsnake:
szinte abszurd a kerdes
par oraja megjelent ios verziora ki tud barmit is ilyen szempontbol ?[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Ha lesz jailbreak, az már úgyis 9.3-ra lesz.
-
rayoliviero
veterán
válasz anderledani #132268 üzenetére
Hát akkor minek kérdezed. Az ilyen oldalakon mindig azt tanácsolják, hogy ne frissítsünk.
Én biztos frissítek, mert már ha kijön a jailbreak úgyis 9.3-ra fog. A múltkor 9.1-re jött ki, 9.2.1-re nem hozták ki, nem most fogják a 9.3 megjelenésekor...#132269: Ok, az nem jelent semmit.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
wardemi
senior tag
válasz anderledani #132471 üzenetére
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
B-L-A-C-K
titán
válasz anderledani #132831 üzenetére
TP-LINK WDR3600, de egy AC-s routeren többet látna a telefon.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz anderledani #133179 üzenetére
Nem a zene szinkronizálást kell kikapcsolni, hanem a kézzel való kezelést be.
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
válasz anderledani #136227 üzenetére
A telefon írta a 8.4.1-et, én is azt hittem, hogy csak a legújabbra lehet. De gondolom akkor ígyis-úgyis arra frissítene.
B-L-A-C-K: Nem szoktam eladni a telefonjaimat, a korábbi 3GS-em is meg van még, azon valami 4.1.3 körüli szoftver van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest