Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #58676 üzenetére
En i4s-rol valtottam i5-re es nem tudom miert ereztem hogy ennyi penzert mar nagyon keves -gyenge-sivar,ezert valtottam es belenyultam veletlen egy mokolt samsung galaxy s4 lte-be ami hibatlanul is zavaros nem uzembiztos,igy lett megint a hibatlan i4s.Nalam kb. 4-6 oraval jobb az akkuja,pontosabb a tavolsag senzor,hatarozottabb a rezgese,es kenyelmesebb porgosebb a hsznalata,viszont a kicsivel nagyobb kijelzoje hianyzik,de mindenkepp meg varom az i 6-ot
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz hatesz #58725 üzenetére
Amugy szerintem magyon jo tel. az i5 is,csak az a festet keret ne lenne a feketenel meg ne nemitottam volna akaratomon kivul szamtalanszor naponta a tul erzekeny tavolsag erzekelo senzor miatt.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
válasz Tibee86 #58867 üzenetére
Mi ez a pislogas?Ez egy durvan bosszanto hiba!Napi 1-2-szer biztos ugy veszem ki zsebbol,hogy lenemitom az uzenet kuldes vagy emlekezteto erintesevel,majd +1-2erintes mire fel tudom venni.gaz
-
nederlanden
senior tag
válasz samgar #58873 üzenetére
Nekem nincs csak 20,abbol 2-szer biztos lenémítom vmelyik kocsog android utánzat lehetőséggel.Csak érintsd meg rögtön lenémúl.Olyan nagy dolog egy szűk zsebben megérinteni?
-
nederlanden
senior tag
Kiprobaltam!Hivaskor a kijelzo aktivalodik minden esetben-helyzetben.A samsungogat kellet csak a szelen fogva kivenni csak mielott nem lett a 7.0.?
-
nederlanden
senior tag
Azt honnan tudom,hogy megkapta-e az sms-t a másik fél?
Egy konkrét kép adatait hol találom?"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
helo.Garanciás iphone 5-öm-nek a fölső lezáró gombja nagyon ritkán 20-ból egyszer nem reagál,de akkor 2-3szor is akár egymás után.Érdemes bevinni ezért?Kicserélik?Sokat kell rá várni?Köszi
-
nederlanden
senior tag
helo!egy tobb mint fél éves vodafonos i5-ttol meddig kell meg tartani hogy letiltjak ha nem fizeti az előző tulaj torlesztot?(i5 májusi,ugye még garancias)
-
nederlanden
senior tag
Helo.Vajon miert szaggat az i5s-em(7.0.4),mikor kilepek az alkalmazasokbol?Az i 5-ünk meg soha nem csinalta.
-
nederlanden
senior tag
Vegulis,akkor ez a neha enyhen darabos szaggatas termeszetes i5s-en,mikor kinyomom home gombbal fotokbol,facebookbol,naptarbol stb.?
-
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #60342 üzenetére
Amugy ha tobbet probalgattam azi5-ot az i5s-el,en semmi kulonbseget nem vettem eszre,sem gyorsasagban sem kijelzo tisztasagban,sem pedig tudasba!Ennyire pici a kulonbseg a ket keszulek kozott,vagy ez kesobb mutatkozik,ujabb sw-nel?
-
nederlanden
senior tag
Koazonom mindkettotoknek!(igazabol nem zavar ez a kis szaggatozas neha,csak lattam,hogy a felesegem sima i5-se nem csinalja soha,Ez maradhat igy is?Nem lesz semmi baja idovel?Vagy esetleg nem javul meg idovel,hogy ne kelje ujbol mindent kitoroljek es magamra szabjak?)
-
nederlanden
senior tag
Lehet iphonere csengohangot rakni szamitogep-laptop nelkul?
-
-
nederlanden
senior tag
válasz B-L-A-C-K #60403 üzenetére
Sehol nem talalom sem a klasszikusoknal sem az ujaknal,pedig letoltotte!idegolo!!felesegemnek kellene,es ra vettem magam hogy szenvedek vele,de megint nem jon ossze!
-
-
nederlanden
senior tag
"csak csúszkás felvevő gomb van"
Volt!,mert most ott van az idióta üzenet és időzítő vagy micsoda,amivel jól összevissza kavarok mindent míg kiveszem a zsebemből."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Ti eszrevettetek,hogy az i5s-en kissebbek az oldalsó hangerő-némító gombok és a lezáró gomb is,illetve a kijelzője minimálisan de élesebb ès melegebb tónusú,valamint szebben-hangosabban szól fülhallgatóval a sima 5-nél!(lehet már ócska felfedezés,de én mindíg csak a home gomb meg dupla vakkut és nem kopó keretet hallottam)
(igaz,meg mindig nincs akkora kulonbseg mint a 4-4s kozott)
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Csináltam gyári visszaállítást az i5s-emnek és újként is indítottam,de ugyanúgy szaggat(darabos),némelyik alkalmazásokból kilépve az ikonok mikor visszaálnak.Mi lehet?
-
nederlanden
senior tag
Nem igaz,hogy senki nem tudja miért szaggat az i5s-em kilépve alkalmazásokból mikor visszaugranak az ikonok!Csináltam gyári visszaállítást új telefonként és ugyanaz.Segítsetek már légyszi,hogy tudjam a telefon a rossz vagy más!
-
nederlanden
senior tag
Titeket nem idegesít,hogy sokszor csak 2-3-4-dik húzásra lehet felvenni a tel.?Már megszoktam,mert a 7-es softver óta kivétel nélkűl minden iphone-om ilyen,de azért jó volna ha elsőre működne ez a dolog!
-
nederlanden
senior tag
Ok.
Nem lesz vajon nagyobb változtatás az ios7-en mostanában,vagy esetleg visszahozzák a ios6-os stílust vhogy?Világszerte panaszkondak az újra,szerintem nem elképzelhetetlen."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
nederlanden
senior tag
Mindennapos (átlag)használatra,sokkal gyorsabb "pörgősebb",mondjuk az i4s ios6-al,mint a legújabb i5s,ez tény!(meg ugye a színek,formák sincsenek olyan kellemes/természetes/szerethetők mint a régin)
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz sanyi0627 #61451 üzenetére
Úgy állítsd be a számodra megfelelő fényerőt,hogy előbb kapcsold ki automatából,majd húzd oda ahova szeretnéd és végűl kapcsold be az automatát.(ezt is jól megkavartam,de érthető--))
-
nederlanden
senior tag
-
nederlanden
senior tag
Ráértem most és összeugrasztottam jobban feleségem sima I5-sét az én I5S-emmel!Komoly.Mindíg-mindenben gyorsabb-akadozásmentesebb-simább működésű (neten is)az ő 100e forintos ötöse,az én negyedmilliós 5s-emnél!!!Hogy van ez?Az a baj,hogy az enyémet már összenéztem más 5s-el ,és ugyanaz,,szóval az is kizárva,hogy esetleg hibás lenne az enyém!Ha a 7.1 ez nem változik,én visszalépek!
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz buvartacsko #61742 üzenetére
Nem tudok mert regiszrálva sem vagyok a yu..
-
nederlanden
senior tag
válasz buvartacsko #61742 üzenetére
Kikapcsolva mindkettőn.
-
nederlanden
senior tag
válasz Gadgetfan_ #61761 üzenetére
Ne szégyeld,majd lesz vhogy...nem tudom,én többet is találtam most,ahol az 5c is gyorsabb..!Majd csak begyorsúl.
-
nederlanden
senior tag
válasz Kicsikatona7 #61818 üzenetére
Nem tudom,hogy kerűlhet így dobozába egy ilyen cégtől,mikor dúrva milyen minőségi ellenőrzéseken megy keresztűl minden egyes készülék sim tálca kiszedő tűje is!Nekem ez hihetetlen!Környezetemben töbszáz iphone lett vásárolva az utóbbi 4-5 évben,és még csak ehez hasonló sem volt soha.(szerencsések vagyunk)
-
nederlanden
senior tag
válasz VoidXs #62020 üzenetére
Meg az 5s-nek kategoriákkal jobb az üzemideje,minden hang,a fém keret átlag használattal gyakorlatilag sérthetetlen,élesebb/szebb kép/video stb.
Igazából nekem is megfelelt volna a sima 5,de azzal a fémkerettel úgy nézet ki pár hó után mint egy ütött kopott több éves telefon,pedíg soha nem volt leejtve,és erre nincs semmi orvosság,kímélheted akárhogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest