Hirdetés
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz general #161433 üzenetére
a gyári naptárnak van olyan nézete, ami a macbookon látható? négyzetrácsos, benne a programok. az nagyon kéne
Bár itt is van MacBook, nem tudom, pontosan melyik nézetre gondolsz (heti vagy havi, gondolom). Bal felül tudsz "visszalépkedni" a naptárban, illetve ha elforgatod a telefont, akkor is egy heti nézetet kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Ha már a görgetésről volt szó...
-
tboldi
nagyúr
válasz szabogabor10 #162060 üzenetére
Nekem visszaváltott 3G-re most, bár akivel beszéltem, az kártyás, és mobilnetje sincs.
Egyébként frissült a carrier bundle is, most már 28.5.8-as.iPhone 7, iOS 11, telekom havidíjas előfizetés
-
tboldi
nagyúr
válasz ph2012 #162589 üzenetére
Jailbreak.
.doc-ot egyébként iTunes-szal vagy más iOS-kezelő programmal (Syncios, 3uTools, vagy az én kedvencem, az iMazing, mert működik wifin is) is rá lehet másolni az adott alkalmazás mappájába (ebben az esetben a Wordébe). MP3-at is a fenti programok valamelyikével lehet átmásolni.
DJosef: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Ha valakit érdekel:
iOS 11 Beta 2-vel hívás közben maradt 4G-n az iPhone 7 (Telekom).
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Footballer #163427 üzenetére
Gyanítom, hogy egyes esetekben megnöveli a kontrasztot is (a jobb olvashatóság érdekében), nem csak a fényerőt.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz Deion Branch #163516 üzenetére
Nálam sincs kivágva, de nincs vele gond (Nillkin CP+).
-
tboldi
nagyúr
válasz Deion Branch #163523 üzenetére
Egy hete rendeltem egy ilyet. Még nem jött meg, de már kíváncsian várom.
Nem írom privátban, hogy más tokkeresők is láthassák.
-
tboldi
nagyúr
Úgy tűnik, Siri szereti a Queent.
-
tboldi
nagyúr
válasz danilla #164853 üzenetére
Érdekes, nálam nem megy, akárhogy nyomogatom.
szerk.: De, most sikerült előhozni. Viszont egyből beugrott az alk. váltóba, nem az ujjamat követve, így az előző appra sem tudtam átváltani az ujjam felemelése nélkül.
(#164856) danilla: Igen, bekapcsolt voiceoverrel, és developer beta 4 (15A5327g).
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Tölthető az 5. developer beta.
A 4-es nem volt rossz, nem sok buggal találkoztam, de a 3-as jobban bánt az aksival. Remélem, az 5-ös most ismét hozza azt a szintet.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Én március végén cseréltettem a kártyát. Először átirattattam a saját nevemre (anyumén volt, 11-12 éves lehettem, amikor megkaptam ezt a számot), aztán szó nélkül cserélték ingyen Telekomék.
Majd nem egész egy hónappal később megint cseréltettem, mert Dominóról előfizura váltottam.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz dns86 #165773 üzenetére
Most felsoroltál egy csomó terméket, amiktől a fül- és fejhallgató topikokban sírva menekülnek.
Megjegyzem, én nem kívánok ezen vitatkozni, tök jól elvagyok a Xiaomi Piston Hybridemmel.De hogy egy kicsit ON is legyek: Az Airpods nekem is tetszik és vennék is szívesen, de sajnos nem marad meg a fülemben. Ezért inkább a BeoPlay H5-ös felé hajlanék, de 80k-et nem adok érte, mert most másra gyűjtök.
Esetleg még ilyet vennék: [link][ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz Tibee86 #165780 üzenetére
Ha a kettő közül kell választani, akkor 4S. De navira nem lenne jobb a nagyobb kijelző?
Ebből a szempontból én is jobban örültem volna egy 7 Plus-nak legutóbb. Hosszúak a lábaim/karjaim, messze ülök a műszerfaltól, az ülést is koppig hátra kell tolnom a Jazz-ben. Még szerencse, hogy ritkán kell a navi, mert a mindennapokban sokkal kényelmesebb nekem a 4,7 inch.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest