Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
domojko
senior tag
válasz aujjobba #163135 üzenetére
Lumiára csak a kontaktokat és a naptárt szinkronizálom icloud-bol. Eddig működött az apple id és a hozzá tartozó jelszó megadásával. Amit linkeltél az alapján kétlépcsős azonosítást kell használnom ahhoz h más platformon használni tudjam az icloud fiókban tárolt adatokat.
De én nem szeretnék kétlépcsős azonosítást.[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz aujjobba #163822 üzenetére
Ahhoz képest, hogy már publikus béta is van egy ideje, elég keveset olvasni erről a formátum-kompatibilitási kérdésről Az, hogy más betűtípus van a settingsben, meg változott egy animáció arról lehoznak egy halom hírt, de pont erről csak a tapogatózás megy.
(Elsődleges telefonra nem rakok bétát, így csak a hőbörgés marad)Xbox GT: nozsolt
-
Noxy
veterán
válasz aujjobba #164119 üzenetére
Az enyém meg egy 9 éves Dual-Core T 4200 @ 2.00 GHz 4GB RAM.
1-4% proci használat úgy, hogy még az iTunes is fut mellette. [link]
Ja de nekem naprakész nincs semmi dolga, ellenben veled, akinek le kellene szednie ki tudja mennyi MB vagy GB-t. Olvasni, írni kell a hdd-re. Vagy gondolod, hogy csak úgy lejön a háttérbe? Akkor ennél izmosabb gépet kellene használnod.
Ja és ha nem érted, akkor nem kellene sz..ni, meg a h..séget terjeszteni.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz aujjobba #164160 üzenetére
Nem én írtam a sz..rozást, (ellentétben veled 2x) meg nem terjesztenek olyant ami nem igaz.
A kérdezésre is uan úgy vonatkozik a kultúrált kifejezés. Te így fejezted ki megad, én meg így válaszoltam rá.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz aujjobba #164175 üzenetére
Nem vetted észre hogy nem csak nálam működik.
Aki meg a Win-hez is h..e az a MAC-tól sem lesz okosab.
Most aki iPhone-t, vagy iPad-t használ az mind dobja ki a PC-t, oszt fusson MAC-t venni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Snoop-y
veterán
válasz aujjobba #164717 üzenetére
Valoszinuleg nincs tul nagy piaca. Ha lenne ra nagy kereslet akkor tamogatna.
Amugy meg nem tul okos dolog ezzel vagdalkozni. Nem kifogast kell keresni hanem megoldastEn meg most ismerkedek az iOS okoszisztemaval (hackintosh van egyelore, majd jovore ha kijon az uj MacPro akkor lehet valtok attol fugg mennyire lesz upgradelheto) es mivel Android/Blackberry hatterrel rendelkezem nyilvan hasonlitgatok (nem arra koncentralok, hogy ki a jobb mert olyan ugy sincs max egyes felhasznalasi szokasokra ravetitve jo vagy jobb megoldasok)
[ Szerkesztve ]
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
batai15
félisten
válasz aujjobba #165343 üzenetére
Ez se egyszerű mert nekem igen meg kell dolgozni a pénzért.
Mondjuk az évek során rájöttem hogy vásárlásnál 2 dolog számít : ár érték arány ,valamint az olcsó húsnak híg a leve elv .
Például amennyi olcsóbb droidos telefonom volt , jobban jártam volna ha 2 évente veszek egy felső kategóriásat ,jobban mondva egy drágábbat ami jó ár érték arányú . -
agabe
addikt
válasz aujjobba #165838 üzenetére
Nekem (ha ugy allitom be) wifin hatterben , es telefon inaktiv allapotaban is felhobe szinkronizalo google photos, flickr stb kellene, meg a filekezelot meglatjuk mennyire lesz szabad atjarasu egyeb progik kozott.
Masnak biztos van meg mas egyeb ami kellene neki, szoval nem lesz tokeletes ios11-el sem mindenben, de sem droid sem szifon nem az es szerintem sosem lesz ezt el kell fogadni. -
batai15
félisten
válasz aujjobba #165848 üzenetére
Nekem az a furcsa hogy az appok kinézete nem igazán egységes . Furcsa droid után , mert ott elég sok app követi már a materialista dizájnt.
Na meg hogy nem lehet a Chromeot alapértelmezettnek tenni. A safari egyenként bejön abból a szempontból hogy fekvő módba például ma! Mobil nézet be lehet gépelni, chrome nem akar ilyenkor teljes képernyőre váltani .
Chrome meg meg szokott nálam, főleg a synic miatt, meg kicsit jobb a kezelés .
Amúgy egyre jobban bejön ez az ios, meg maga az egész telefon. Erre a Chrome synicre van megoldás , vagy szokjam meg hogy ágyba ne fekvő módba gépeljek (amit megjegyzek hogy ebbe a méretbe irtó kényelmes ) vagy szokassam magam át felé a safarira? Mert például a Facebook csak safariba nyitja meg a linkeket, vagy például beágyazott youtube videó chrome alatt m.youtube hozza fel amíg safari a youtube appot.
Sikeresen beállítottam a telefont , találtam egy jó pár appot ami droidon van csak meg ( jobbára ezek wallpaper progik stb) és nagyon jó hasznalni a telefont. A face time király ,még aszonyal mikor beszéltem GSM hívásba át lehet váltani rá.
Na meg ez a linkek képek könnyedén megoszhatók szintén . Spotlight kereső is kézre áll. Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal.
Leszedtem ibooksba a manualt 1100 oldal.. Majd át olvasom[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz aujjobba #165906 üzenetére
Persze hogy megy. Vicces lenne ha nem működni, amúgy hogy érted hogy nem rendesen?? Vagy megy vagy nem?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
-
marcell2015
tag
válasz aujjobba #166601 üzenetére
SE után futottam egy kört android téren én is ( S7, S7 EDGE, Honor 8, P9Plus, stb.. ) és én is azt vettem észre, hogy az SE-n sokkal kevesebbet törlök vissza gépelés közben. Samsung még elfogadható volt, de nem közelítette meg még az SE-t de a huawei-k katasztrófa.. hozzáteszem nem pici újaim vannak, és mégis..
Más, jobb az algoritmusa ... -
majestic
őstag
válasz aujjobba #168321 üzenetére
Merülés: egy éjszaka alatt (nálam kb. 6 óra) az előző rendszerrel 0%, az újjal minimum 7-8%! Használat közben is sokkal jobban merül, olyan mintha valami folyamatosan szívná az aksit...
A Watch értesítéses dolog már megoldódott a Buetooth ki-bekapcsolása pedig számomra érthetetlen miért így van megoldva...
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Luser2000
addikt
válasz aujjobba #168465 üzenetére
Csak annyi pontosítás, hogy a partnerogsm jelenleg a "MOBIL EXCHANGE Kft" üzemeltetése alatt fut.
(Nem mintha ez olyan sokat változtatna ...)Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest