Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz Vasinger! #63632 üzenetére
Nekem is ilyen Ozaki tokom van, opál, a felső perem nem is ér a kijelző szintjéig, nagyon profi. Először ódzkodtam tőle, de tényleg zsír a 0,3mm-es vastagságával. Részemről ajánlott. iStyle boltban vettem, ötezer (kicsit szisszentem), de benne van egy egész jó kijelzővédő fólia is.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz szentkuti11 #63638 üzenetére
Csak azért nem tudom mondani hogy kiváló, mert majd kiderül, mennyire karcolódik. Ránézésre, érzésre nagyon jó anyag, a méretrevágás pontossága pedig elismerésre méltó.
A tokot már írtam... szeretem.
-
domerator
veterán
válasz Vasinger! #63645 üzenetére
A gyári fólia a dobozhoz való rögzítést is szolgálja, szóval nyirbálni kellett volna, meg azt se figyeltem, hogy van-e kivágás a home gombnak, meg a hangszórónak... szóval gyárilag nincs konkrét kijelzővédő fólia rajta.
-
domerator
veterán
válasz vadászcsiga #64585 üzenetére
Nem kell tole felni, TOKELETESEN jo lesz hozza!
-
domerator
veterán
Phoneclean-nek valamiféle ingyenes alternatívájáról tud valaki átmenetileg, amíg meg tudom venni?
Kari után most nem hiányzik a 25 dolláros vágás, viszont zavar a másfél gigányi "egyéb" foglalt tárhely (nincs még tele a teló, csak zavar)
-
domerator
veterán
válasz radi8tor #64785 üzenetére
Minden tiszteletem, hogy inkabb tobbet adsz ki, de biztosra mesz... ha lett volna vodanal 16 gigas i4s, akkor most en is azzal rohangalnek (bar hangsulyozom, nem bantam meg az 5c-t)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz Vasinger! #65042 üzenetére
Teljesen azonos keppel kellene osszehasonlitanod... ez igy baromi megteveszto. Az egyik kepen a csuszka feherebb a masikon meg az akku jelzes.
Ez igy nem jo osszehasonlitas, ne csapd be magad.[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Kamera expo hangot ki lehet kapcsolni valahogy?
-
domerator
veterán
válasz Tibee86 #65212 üzenetére
Tibee86, BoboDJ:
Koszi, ettol tartottam, de legalabb van ra mod (egyes teloknal sehogyse lehet)Oldalso kapcsolo birja a strapat? Nagyon picike es feltenem hogy hamar tonkremegy. (home gombot is kimelem az Assistive Touch-csal)
-
domerator
veterán
válasz Vasinger! #65231 üzenetére
Koszonom, vegkepp megnyugodtam
Remelem 1-2 heten belul meglesz ra az x-lambo uveg es akkor hatradolok
Lurdyban kerdeztem az x-lambot de nem volt, viszont kapasbol volt 2 masik fajta display uveg de sokkal vastagabbak voltak.
-
domerator
veterán
válasz Tibee86 #65236 üzenetére
Szivesen leirom majd hogy milyen, de az biztosan odebb lesz 1-2 hettel...
Videok alapjan talan ez a legjobb
(van egy olyan video, ahol vasgolyot ejtenek az iphone uvegre... x-lamboval semmi baja, anelkul viszont szanaszet torik)
-
domerator
veterán
válasz Tanbá-apó #65331 üzenetére
Koszi az ujabb megerositest, hogy jol gondolom hogy az uveglap a legjobb vedelem.
Nem tudom mennyit jelent majd a 0,08mm (vagyis majdnem egy tized), csak abbol tudok kiindulni, hogy az Ozaki tok 0,3mm vastag... ha annak 2/3-a lesz az uveg, akkor az mar csak olyan vastag lesz mint valami vastagabb vedofolia, szoval en egyelore azt fogom venni. Ha nem valik be, akkor johet a spigen glass.Koszi meg 1x
-
domerator
veterán
válasz FrankMonzano #65333 üzenetére
Nekem 2 hetes hasznalat alatt semmi effele hiba nem volt (semmilyen mas hiba se)
Szinten frissitve volt 7.0.4-re rogton vasarlas napjan.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz FrankMonzano #65339 üzenetére
Uhh... 2 hete van iPhone-om, halvany gozom se van
Gondolom nem buheraltad JB-vel...
-
domerator
veterán
Ezt a linket loptam az i5s topikbol, de meg nem rendeltem meg, csak nagyon megtetszett a dolog normal folia helyett.
(most meg se lehet venni mert nincs raktaron)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Ma sikerult kikapcsolasig lemeritenem, aztan toltore dugtam es egy ideig kikapcsolva toltott, de par perc utan bekapcsolt. Egyaltalan nem lehet kikapcsolt allapotaban tolteni? Nincs valami trukk? Neha egeszsegesebb lenne az akksinak is.
-
domerator
veterán
válasz norbitális #66310 üzenetére
Szerintem ha egyaltalan felmerult benned az, hogy egy felpuffadt akksis telefont tovabb hasznaltatnal a gazdajaval, akkor most kellene abbahagynod a telefonszerelest... az pedig hogy kiszurtad es leragasztottad es igy hasznaltatnad tovabb ... a gondatlansag felsofoka es nincs ra szo.
Szerintem ne gyere tobbet ebbe a forumba.
-
domerator
veterán
Urakok,
Új vagyok errefele
Van itt az appstore-ban valamiféle akciófigyelő app ami figyelné az akciós/ingyenes appokat?[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz norbitális #66347 üzenetére
F@sz-t én nem írtam, azt te tetted hozzá. Ékezeteket valóban nem szoktam telefonról írni, de a kedvedért most írok.
Az összes többit fenntartom.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Urakok,
Az earpod-hoz letezik valamifele gyari vagy egyeb szivacs?
Standard earbudhoz valo szivacsot tettem ra, ramegy, csak baromi konnyen lecsuszik rola... pedig nagyon jot tesz a hangzasnak, eg es fold a hangja, nagysagrenddel jobban szolna szivaccsal.
Otlet?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
válasz Ragnar95 #67089 üzenetére
De igen, létezik olyan, hogy látod ha várakoztatva vagy akkor is, ha épp belecsörögtél a hívott beszélgetésébe... a baj az, hogy sajna nem emlékszem rá, hogy milyen telefonon találkoztam ilyennel... talán Windows Mobile volt és az is lehet hogy szolgáltatófüggő is a dolog.
Egy biztos: létezik ilyen működő feature![ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz paci88 #67095 üzenetére
Nem tudom melyik teló volt, de csak kiírta, külön hang nem volt rá.
Viszont a másik tény, hogy elég pimaszul válaszoltál Naigen 67082 visszakérdezésére... kérhetnél egy kis elnézést tőle... nem illik újoncként ekkora szájat nyitni.
------------------------------
(#67098) Ragnar95
Annyi az értelme valóban, hogy ha látod hogy várakoztatva vagy, akkor nem csengeted végig a 30 másodpercet, vagy akár többet is... vagy pl. tudod, hogy telefonközelben van az illető és nem az öltözőszekrényében, táskájában hagyta a telefont, vagy nincs lenémítva értekezlet-tárgyalás miatt... szóval van létjogosultsága a funkciónak.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
válasz paci88 #68734 üzenetére
Valaki frissítette a vodafonos iGO-t most január 30 után?
Régebbről olvastam rossz tapasztalatokat, ezért eléggé el nem ítélhető módon inkább megvárnék pár tapasztalatot, mert a mostani jól működik.
Illetve ha valami appot frissít az ember akkor hogy lehet visszatérni az előző változatra ha mondjuk hibás az újabb?Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
domerator
veterán
Csak nálam szarakodik ma az AppStore?
-
domerator
veterán
válasz madgie #71388 üzenetére
Hát tényleg fura... nálam 3 email push, 1-2 óra zenehallgatás, napi kb 1 óra mobilinternet (vagy wifivel vegyes net), napi 6-8 telefon ami összesen szerintem több mint félóra és estére 30-50% között vagyok általában.
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Ha a 7.1 esetleg nem lenne jo ( akkuido, barmi mas miatt) akkor hogyan lehet majd visszaterni a 7.0.6-ra a javitasig?
-
domerator
veterán
válasz bobooo #71989 üzenetére
En szgeprol frissitettem a full szoftvert (1,2giga volt) de nem volt restore meg ilyenek. (kezdo iphone tulaj vagyok)
Frankon megy minden, gyorsan, siman.
Tegnap ejfel korul volt 96% kornyeken, onnantol reggel hatig repuloben. Most mutat majdnem kilenc ora hasznalatot es tobb mint 23 ora keszenletet. A hasznalatban van kb 2-3 ora zenehallgatas.
Szerintem mintha meg javult volna az akkuido a 7.0.6-hoz kepest.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Hálózati / IP kamera
- Bestbuy játékok
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest