Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#89226) Zola007 válasza aelod (#89222) üzenetére


Zola007
veterán

Én se akarok ennyit költeni, de muszáj.
Ez még a kövéren eltöltött 20 év "öröksége". Hidd el én sem költenék szívesen ennyit rá, de ha rendszeresen sportolok - és ezt szeretném megtartani, mert örömömet lelem benne -, akkor meg kell ennem 2800-3000 kcalt, mert különben fogyok.

Ez viszont nem azt jelenti, hogy kockahasam lesz akaratom ellenére, hanem szépen idővel lekopik rólam a maradék izom is. Nehezen izmosodom, izomvesztésben ellenben őstehetség vagyok.
2012 július 12 óta naplózom gyakorlatilag folyamatosan grammra, amit megettem, eléggé jól belőttem már, hogy mi a szintentartó mennyiség.

Pedig mostanság még kardiózni sem járok, csak néha biciklizem fél órát, mert ha járnék rendesen 2-3x egy héten kosarazni, tollasozni vagy bringázni, akkor még többet kellene enni, pedig már így is a pénztárcám alján kotorászom.

Mivel magamon kívül senkit nem érdekel, hogy élek vagy halok, ezért ha emellett nincs pénzem barátnőzni és családot alapítani, akkor nem lesz.
Enni muszáj, csajozni nem. Ennyire egyszerű a képlet.

[ Szerkesztve ]

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.