Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#150483) S e t h


S e t h
nagyúr

Phil most vagy pszichésen nem bírta a terhelést, vagy tényleg ennyire megterhelte fizikálisan a verseny, de sokszor nekem úgy tűnt, hogy levegőt sem kap, a bele külön életet élt, nem tudta egyszerűen kontrollálni, hogy ne buggyanjon ki.

Ramy egy szörny, egyik videón lehetett látni a háttér világításnak köszönhetően, amikor csak a sziluettjük látszott, hogy egy aránytalan Hulk, hozzá képest Winklaar az esztétikum maga. Sajnos a többi versenyzőt nem vágták így be, nem tudtam őket is összevetni.

Nekem Bonac sosem jött be, nagyon erős derékban, mármint a magasságához képest, ez zömök formát kölcsönöz neki, nem tud ellene tenni, Shawn mellett állva ez különösen kijön, pedig alacsonyabb nála, így sajnos még látványosabb.

Winklaar a közönség bajnoka és bizony elgondolkodtató, hogy jó lett volna-e a második helyre is, mert bizony ez a Phil üthető lett volna lejjebb is.

És akkor Shawn, csontig száradva, nagyobb tömeg nélkül, nálam a most muscular póza nagyon gyengének tűnik, a válla ilyenkor jól kijön, de az alkar és tricepsz ekkor átmegy láthatatlanba. Örülök annak, hogy nyert, de ő az a bajnok, akit az ezt követő versenysorozatban vélhetően akár többen is meg tudnák verni, nem magaslik annyival a mezőny fölé, mint anno Phil.

Lesz-e visszatérés Phil számára? Volt aki megcsinálta, de mégis úgy gondolom, hogy neki nagyon nehéz lesz, mert egyrészt a mezőny erős és ugyan a genetikája( gift) eddig előnyt biztosított számára, főleg ebben szerepet játszó kar, alkar, viszont 7 éves át a csúcson lenni ebben a szériában nem múlik el nyom nélkül, lásd Ronnie példáját.

Ramy

Winklaar

Nem ugyanaz a távolság, beállás, ( csempe is hiányzik) de a lényeg látszik.

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.