Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Kaptam ajándékba a protein izolátum mellé egy doboz ilyen Optimum Nutrition kreatint, amit nem fogok elfogyasztani, mert én a kapszulás kiszerelést preferálom. Ha vkinek kell, szóljon, és Érden vagy a reptéren átveheti.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
addikt
-
kolosanyi
veterán
Vótamatta. Gugyulás 150 kilóval 4*6 (előtte kismillió felvezető sorozat, de ezeket nem számolom), fekvenyomás ferdepadon 40-es kézikkel 4*6, megállítós felhúzás 160 kilóval 3*5, meg volt még a végén lábemelés. Gyóvót.
-
aleister
veterán
Srácok, valaki találkozott már itt ágyéki lordosis-szal? Azaz az ágyéki gerincszakasz túlzott görbületével? Asszem ilyenem van.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
-
-
aleister
veterán
válasz aelod #111060 üzenetére
Pont ez az. Nekem elég erős a hasizmom, ami szerintem előre húzta a gerincet. Ennek a kevéske hátizom nem tudott ellentartani. De a tartásom is rossz volt egészen 30-32 éves koromig. Az elmúlt 10 évben meg napi 10-12 óra gép előtt görnyedés. Ezért kezdtem el tavaly edzeni, és hát most kezdem átlátni az eddig keletkezett károkat.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aelod
veterán
válasz aleister #111061 üzenetére
Nem a has húzza előre az ágyéki szakaszt. Az a csípőhorpaszod lesz ami meg van rövidülve szinte biztosan. Mint a legtöbb ülő munkát végző embernek. (És a legtöbben has edzés gyanánt már fekszenek is fel a római padra....)
Szóval nyújtsd az iliopsoast.[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
madle
őstag
De ez csak befeszítve ilyen, amugy olyan "Do you even lift?" kategória vagyok, ahogy Wood mondaná, mert vézna testalkatom van De nekem ez a súly meg forma elég lenne, csak erőben szeretnék felfele menni. Egyébként a természetes testsúlyom is valahogy ez a 80-83kg lehet, ez fölött a mindennapi rutinommal nem tudnám tartani csak belőtt kajával. Szerintem...
Köszi egyébként. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Alpachino
veterán
válasz philoxenia #111067 üzenetére
Azért mentségére legyen mondva, ahhoz, hogy egy mázsával szaladgáljon ( meneküljön ) az ember, nem kevés edzés múlt szükségeltetik
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Alpachino
veterán
válasz philoxenia #111069 üzenetére
Szerintem itt senki sem olyan erős.....akarom mondani hülye hogy egy mázsa apróval meneküljön.....(bemelegítés nélkül )
max. kolosanyink tudná, ha így halad az erőemelő programjával kb. 2 év múlva, de ő törvénytisztelő polgár, mivel Magyarország fiatal tisztje
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
addikt
válasz philoxenia #111067 üzenetére
Pedig Ijk meg God is kecskeméti, konzultálhatott volna velük előtte
-
-
goodboy007
senior tag
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
God Vazzeg
veterán
válasz goodboy007 #111075 üzenetére
Száraz bugyi
-
Zola007
veterán
válasz goodboy007 #111075 üzenetére
" szerek használata miatt három számmal nőtt a lába"
Akkor én garantáltan naturál vagyok, mert nekem 2012 óta 1,5 méretet csökkent
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
madle
őstag
válasz Zola007 #111073 üzenetére
Csak ezt használom, meg terhestornára járok.
Sanyi: Semmilyet, gyakorlatilag ilyen "mikor mit van kedvem edzeni, meg amikor lejutok" témában edzek. Valahogy már régen elszállt az az igazi motivációm, persze szeretek lejárni, mert kikapcsol a munka után. Csak jelenleg a munka világába jobban bele vagyok merülve, mint hogy magamra szenteljem az időt. Fontosabb most ez. Szerintem nekem azért is van alacsonyabban a zsírom, mert 1. ilyen genetikát örököltem szüleimtől, mindketten szikár vékony alkatúak. 2. kurva sokat mozgok minden nap a munkában. Viszont súlyt pakolni magamra az szinte lehetetlen. Egyszer voltam 86 körül, de akkor nagyon toltam az edzés-kaja témát. Egyébként évek óta stagnálok ezen a 81-83kg-on.
-
Apollyon
Korrektor
Pénteken pakoltam egy kicsit a melóhelyemen, konkrétan egy raklap fénymásolópapírt. Sokat nyomtatunk na. Úgy meghúztam a derekam, hogy azóta is fáj, nem is voltam edzeni, ma megyek vissza. Pedig nem vagyok még öreg. Az egyik térdem is fáj, mert 3 héttel ezelőtt szarul guggoltam (túl mélyre) azt nesze. Pedig tök jól bedurrant a lábam.
–––––––––––––––––––
BTW, összefoglalót frissíteni kéne, tesztoszteron.hu halott, kéne pár bodybuilding.com-os link helyette legalább#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Twistee
csendes tag
Lábazásnál a hányingerrel/émelygéssel nem vagyok egyedül gondolom Valami praktika pl. magasabb ismétlésszám illetve kaja tipp edzés előttre ami nektek bevált?
köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
-
Twistee
csendes tag
Bő 2 éve de a lábat csak most szeptemberben kezdtem rendszeresen
-
aelod
veterán
válasz Twistee #111084 üzenetére
Én nem eszem előtte már legalább 2 órával. Van, hogy a víz is alig megye le. Nem értem azokat az arcokat akik tolják a banánt edzés közben. Én elég rövid pihenőket tartok nálam ezért van hasonló de már hozzászoktam az érzéshez. Tarts több pihenőt 2-3 percet mondjuk.
Kísérletezd ki, hogy mi a jó neked.
(#111081) aleister
Semmit. Leszarják.
Én javaslom neked karest. Keresd fel, elég jó szakember ebben a témában.
(#111088) Twistee
LoL
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz aleister #111093 üzenetére
Ja azt hittem szintén pösti vagy. Mindenképp kezeltesd.
Nekem is van enyhe gerincferdülésem csak nekem oldalsíkban. Doki mondta, hogy látom szép izmok fogják így nincs probléma, de később figyeljek rá azért. Úszás nem ártana prevenciós jelleggel. De mivel a bvsc ami közel lenne hozzám 2 rugóért mér egy alkalmat így nem fér bele sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Twistee #111084 üzenetére
övvel guggolsz vagy anélkül?
(#111094) aelod: mocskos drága az uszoda mindenhol. Aztán csodálkoznak, hogy nem sportol a magyar ember.
Vidéken a többség még mindig nettó 100e Ft alatt, keres, itt az alagjegy 1500, a sportjegy 1000 Ft.
Tegyük fel elmegy heti 2x, minimum 8-9e Ft egy hónapban. És ez csak az uszoda. Nem is járnak.bérlet van, de pofátlan kicsit a kedvezmények az 50 -100 alkalmasnál is ► [link]
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #111095 üzenetére
Ez így van sajnos. Én sem keresek annál többet. Evvan. A mozgás a sport luxus cikk lett....de a legtöbbje még annyira sem hajlandó, hogy pl lépcsőzzön melóban (liftezik egy emeletet), vagy lesétálja azt az egy vili megállót (kb 500m).
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
Sziasztok nem tutok olyan termet ahol adnak el gépeket "felszámolás alatt lévőt" ...
Kéne komoly futó pad több darab is...
Kéne ilyen mellgép...
kéne ilyesmi hasgép...[link]
Kéne nagyon komoly hátgép...stb...
Ha tudtok valamit ...persze áron alul szóljatok...
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zola007
veterán
válasz Twistee #111097 üzenetére
anoxia és hipovolemia
gyakorold a levegővételt és minden bemelegítősorozat előtt igyál 1-2 kortyotMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.