Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6901) tomcica válasza Zewa (#6899) üzenetére


tomcica
Topikgazda

[link]

[link]

ket cikk a taplalkozasrol,angolul

edzesnel 300 kaloria/orat olvasok mas helyen,persze a napi normalis kaloriabevitel mellett,mondjuk szerintem tobbet eget az ember 1 ora rendes edzes alatt 300 kalorianal,de lehet azert irjak igy deficitbe hogy ne legyen a testnek eleg cukor rendelkesere es elkezdje egetni a zsirt egyre gyorsabban elerve a szukseges energiat (ez ugye egy kulon muveszet evekig tanuljak a hosszutavfutok,illetve szoktatjak hozza a testuket,sok kritika is eri ez miatt a kortars ameriaki maraton futokat,mert rengeteg gel-t elpusztitanak egy maraton alatt - hogy energiahoz jussanak - ekozben az afrikai konkurencia szinte alig)

aki komolyabb turakat megy majd kiegeszit,mert en nem igazan eszek edzesen semmit,ha valami miatt 2 oranal tovabb tart az edzes (neha igen) akkor 1 muzliszelet es 700ml hipotonias ital most epp bigyotek cseresznyes

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.