Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7451) Alg válasza deicide (#7450) üzenetére


Alg
veterán

:R

Ma focikupa volt... reggel 9től délután 4ig, 10*12 perc, jó pörgős meccsek, reggel ettem zabkását délben meg egy rántotthúsos szendvicset... fáááradt vagyok :DDD Még nem tudom holnap megyek-e túrázni - kéne...

Büntetőkkel negyedikek lettünk, 18-ból

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#7452) deicide válasza Alg (#7451) üzenetére


deicide
veterán

Kollégáim is ott voltak szerintem, nem találkoztál Tóth Balázs névvel? A csapat nevét nem tudom.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#7453) Alg válasza deicide (#7452) üzenetére


Alg
veterán

Nem lattam neveket sehol... de ha hattrick kupan volt akkor ott volt :)

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#7454) Winne


Winne
nagyúr

Urak, ma volt időm és módom picit cipőket próbálgatni és igazából kettő maradt a kalapban, ami tényleg kényelmesnek bizonyult. Az egyik a Nike Free 5.0, a másik pedig a szintén Nike Air Icarus. Előbbit alig érezni, hogy a lábamon van, utóbbi viszont sokkal párnásabb, külön az eleje és külön a hátulja is, kicsit olyan érzés, mint a memóriahabos párnám. :)

A Free 5.0 valószínűleg a nyertes, kis távokra fogom használni, meg max sétára egy kicsit hosszabb távra, ez olyan max 3 km futás (többet nem tudok magamról elképzelni még az idő haladtával sem.. :DDD) és sétára ilyen 10km max.

Mennyire jó választás? Egy futó commentjében láttam, hogy Ő 3-5 km-es futásra tartja jónak kb. a cipőt.

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#7455) tomcica válasza Winne (#7454) üzenetére


tomcica
Topikgazda

A Nike Free egy minimalista modell (meg az 5.0-as is) alacsony epitessel,van benne csillapitas de nem annyi,mint egy hagyomanyos futocipoben,nagyon rugalmas es az anyagai is olyanok,mintha egy kenyelmes zokni lenne rajtad.En imadom az ilyen cipoket,akar fel 15-20km-es hasznalatra is,de mar hozza van edzodve a labam.
A Free csak probara volt rajtam,de nagyon hasonlo a Saucony Kinvara es a Sketchers GoRun is,altalaban alacsonyabb arakon,foleg a regebbi Kinvarak 16kornyeken ;) a Sketchers meg 19.990-volt utoljara.Nem tudom a penztarca mennyire mervado,de ezt a ket cipot is melegen ajanlom,ha a Free tetszett.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7456) DBAtti válasza tomcica (#7444) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Elmentem a Sauconyba, de sajnos üres lábbal távoztam. (a bakancsom azért megmaradt ;) )
Szóval a leértékelt modellekből csak egy-egy darab maradvány van, és valami nem volt az igazi egyiknél sem. Talán csak bal lábbal keltem fel.
Kinvara nekem nagyon keskeny, ahogyan sajnos a Jazz-ek is. A Ride és Ignition sorozat játszik, de gazdaságos modellből csak 10-esek voltak, a nagy határesetén. Nekem alacsonynak tűntek elöl, attól is féltem, hogy kilyuggatnám őket a nagylábujjammal. Úgy általában véve nem tudtak megfogni, mindegyiknél úgy voltam, hogy hát szo-szo. Annyival viszont nem voltak olcsóbbak, hogy kompromisszumot kössek.

Azt hiszem hosszú lesz a kiváalsztási folyamat XD

[ Szerkesztve ]

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#7457) tomcica válasza DBAtti (#7456) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azert elszomorito h pont a Saucony nagykerben nincs meretvalasztek,akkor hol legyen?! Addig ugyetlenkednek,hogy az emberek mashol fognak vasarolni (Spuri,Nyulcipo,egyeb).

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7458) Cathfaern válasza tomcica (#7457) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Ha jól értem, ő csak az akciós cipőket nézte, azokból meg tipikusan csak 1-2 darab szokott lenni, szóval ha leszűrünk a megfelelő méretre, akkor relatív nagy kínálatból is könnyen csak pár darab maradhat. Felteszem itt is inkább ez történt.

(#7459) Winne válasza tomcica (#7455) üzenetére


Winne
nagyúr

A Players Roomban próbáltam, most 17999-ért elhozható clubkártyával, az elég korrekt ár érte a többi helyi boltot látva sztem. :)

Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...

(#7460) tomcica válasza Cathfaern (#7458) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Igaz,mostanaban nem voltam,szoval lehet feltoltottek rendesen,tavaly osszel nekem nagy csalodas volt,amikor a teljes aru Fastwitch 6-bol nem volt meret,sem a Ride 5-bol (40es,vegul mar beertem volna noi modellel is de az se).Az mondjuk teny,hogy nem az atlagos labmeret.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7461) tomcica válasza Winne (#7459) üzenetére


tomcica
Topikgazda

annyiert azonnal :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7462) adnoctum18


adnoctum18
senior tag

Hello!

Néhány napja vásároltam egy pulzusmérő órát, és a következő pulzusszámokat mértem a mai futásnál:

Átl.pulzus: 144 ütés/perc
Max. pulzus: 178 ütés/perc
Átlagseb.: 6,1 km/h

Ez kb egy erős séta nálam, de már ettől is simán felmegy a pulzusom 140 környékére.
25 éves férfi vagyok, 180 centi és 90 kiló.
A célom a fogyás/zsírégetés/életmódváltás lenne, diétázom is az edzés mellett.
A netes táblázatok alapján a zsírégető 65-75%os pulzustartomány nálam a (220-25)X65-75 képlet alapján 126-146 között lenne. Ezt mennyire érdemes komolyan venni? Igyekeztem a 140-es pulzus szintjén maradni, az állítólagos zsírégető tartományban.
Két éve futok hosszabb-rövidebb kihagyásokkal, de a pulzusomat csak most kezdtem mérni, hogy hatékonyabb legyek és a szívemet se terheljem túl.
Kb. kétnaponta tervezek 1 edzést, 5-7km, kb. 1 óra alatt, amíg a pulzusom nem normalizálódik annyira, hogy tudjak gyorsulni.

Mit tanácsoltok?

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#7463) deicide válasza adnoctum18 (#7462) üzenetére


deicide
veterán

Nem vagyok túl nagy szakértő, csak a saját példámat tudom hozni. 2 éve kezdtem mozogni és a 6km/h gyaloglás is simán 150-es pulzust okozott (130kg voltam). Most annyi vagyok, mint Te, az életkort leszámítva (187cm, 90kg, 37év) és ha 6km/h-val gyalogolok, alig megy 100 fölé a pulzusom. 8.8km/h-val kell "sétálnom", hogy 140 köré vigyem.

Amit mondani akarok, hogy az elején érdemes az aerob tartományban maradni és csak heti 1 alkalommal vinni fel a pulzust egy keményebb edzéssel. Nekem ez vált be. 1-2 hónap és normalizálódni fog a pulzusod, tudod feljebb vinni szép lassan a tempót. A többiek majd esetleg adnak táplálkozási tanácsot is, én azt nem tudok, mert én ugyanazt eszem, mint kövéren, a fogyást a rengeteg edzéssel értem el. De az általános szabály, hogy edzés után kicsit még ne bántsd a tested, hadd égessen a tartalékból, kb 40-60 perc múlva toljál fehérjét (túró, ilyesmi), hogy az izmok regenerálódjanak és épülhessenek.

[ Szerkesztve ]

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#7464) Cathfaern válasza adnoctum18 (#7462) üzenetére


Cathfaern
nagyúr

Amit decide írt, plusz nézd meg ezt a kalkulátort: [link] Több mindent figyelembe vesz, és így pontosabb értéket ad, ha edzetlenebb az ember, akkor az általános számítás könnyen ad fals értékeket.

(#7465) DBAtti válasza tomcica (#7457) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Utolsó darabos akcióknál az ilyesmi bocsánatos bűn, de én is nagyobb mennyiségre számítottam...
Az új modellek persze elérhetők, de sajnos igen megdrágultak :(

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#7466) adnoctum18 válasza Cathfaern (#7464) üzenetére


adnoctum18
senior tag

Köszönöm a tanácsokat mindkettőtöknek, megfogadom őket!

Majd jövök a fejleményekkel.:D

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#7467) concret_hp


concret_hp
addikt

no megvolt a jó szintes félmaraton, hát az hogy folyamatosan fel-le megy az ember, elég sokat kivesz, lefele is alig lehetett visszanyerni, mert csomó helyen tök meredeken lejtett, csúszott, egyenetlen volt az út stb, úgy számoltam, hogy ha ugyan annyit megyek, mint novemberben síkon, akkor az jó, de 6 perccel rosszabb lett (6:20 körüli km-k lettek így). de még ez is elfogadható így utólag, síkon szerintem legalább negyed órával gyorsabb lennék. szóval a 2:07 vége meg a 2:13 vége után áprilisra egy olyan 1:50 körüli félmaratont kéne menni legalább :D

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#7468) tomcica válasza concret_hp (#7467) üzenetére


tomcica
Topikgazda

menni fog az az 1.50,ha terepen igy tudtal menni,egy kis gyorsasagi munka kellene,hogy visszakeruljon a "boogey" a labadba ;) mondjuk 400-as resztavokat 4.30-4.45min/km iramban (eros tempos neked) keves pihenovel (2-300m kocogas)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7469) DBAtti


DBAtti
aktív tag

Nos, visszatértem a Multinavigátorból egy Asics Zaraca 2-vel (és egy csősállal). Látszatra már natúrba hajlik, de még van benne gél, neutrális, és ~19k, passzol mindenhol. Nem egy csúcsmodell, majd meglátjuk.
Kövezzetek, de úgy látszik márkabuzi leszek így a 3. párral...

Felpróbáltam még egy Inov8 262-est is, és legszívesebben örök hűséget fogadtam volna a UK8.5-ösnek (42.5 az utcai 43-hoz képest. Passzentos kell legyen), csak hát 30k+ áron most még nem. De tudom a méretet, és hogy melyik típust kell figyelni :)
A bolt egyébként frankó, szimpatikus eladókkal, kék metróval egyszerű megközelíteni (Dózsa György úti megálló), szóval részemről ajánlott.

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#7470) TheMarci válasza DBAtti (#7469) üzenetére


TheMarci
addikt

Tényleg nagyon jó az az Inov8 cipő, olyan az egyik cipellőm, kényelmes, könnyű.

Do You Dream?

(#7471) tomcica


tomcica
Topikgazda

Skacok Pesten szoges cipok merre vannak? Spuriban lattam nehany adidast,de nagyon gyer kinalat volt,inkabb csak altalanos cipok.Sauconyban csak a Velocity van,nincs endorphine (se 3,se az uj) Nike-t meg nem lattam sehol Victory lenne az erdekes....meg kezbe vennem a Maxcat barmelyik generaciojat is.

Vagy nincs mas csak ebay-amazon....

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7472) tomcica


tomcica
Topikgazda

szezon bekezdve,szombat 200m = 25.40 (sima cipoben) gond is volt a kanyarban,szoges kell ide!

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7473) concret_hp


concret_hp
addikt

tényleg kéne vennem egy jó futó órát, nincs nagyon értékhatár megszabva, de egy ésszerű kompromisszumot szeretnék (jó ár / érték arány). ha esetleg bringán meg úszáson is használható, az nem gond :D
miket ajánlanátok? :) ha épp akciós az sem nagy baj :D (nem olyan sürgős az ügy)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#7474) tomcica válasza concret_hp (#7473) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Eloszor el kell dontened kell-e hogy GPS-es legyen es pulzusmeres is legyen-e rajta!
Ha igen akkor az en voksom Garmin Forerunner 210 ovvel (ez most epp le is van arazva,mert kijott az uj 220as)
70ezer forint kornyeke lehet.

VIszont itt van a forumon Gombi aki latott mar ezt-azt es elmondja a velemenyet.Hiszen ott a vannak: Nike,Motorola,TomTom,Polar boven van valasztek.
Olcsobb kategoriaban Timex.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7475) concret_hp válasza tomcica (#7474) üzenetére


concret_hp
addikt

pulzusmérés mindneképp kéne 310xt-t meg 610-et 220$ körül láttam ebayen postával (Authorized Dealer. Warranty. -vel megjelölt top seller kereskedőtől)
[link]

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#7476) Alg válasza concret_hp (#7475) üzenetére


Alg
veterán

Nekem polar RS300x van, teljesen alap, de márkásat akartam.

Pulzusmérővel 35K körül volt, opcionálisan lehet hozzá venni távmérésre footpod-ot vagy GPS vevőt.
Számítógépes csatlakoztatás nagyon macerás és szontén plusz eszközt kell venni hozzá, de nekem elég arra amire használom. (esetleg egy footpod-ot kap majd valamikor, hogy a túragps pontatlanságait kiküszöböljem)

Illetve index terepfutás fórumon láttam eladó Suunto Ambit-ot 62-ért.

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#7477) tomcica válasza concret_hp (#7475) üzenetére


tomcica
Topikgazda

a 610-rol sok jot hallok,csak hat az ara,azert nem emlitettem,ha tellik ra a keret,egy premium pulzusmero ovvel nagyon jo valasztas lehet ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7478) DBAtti


DBAtti
aktív tag

Első tapasztalatok az ASICS Zaraca 2-vel (+ McKinley fejlámpa):
- A cipő inkább párnázott, mint naturális, simán lehet benne gördülve közlekedni
- mégis laposabb a hagyományos stabil cipők többségénél (alacsonyabb heel to toe drop, a GT 2000-hez képest szerintem nem, vagy nem sokkal)
szerk.: utána olvastam, mind a kettő 10mm, szóval nem hazudik a lábam. :K
- Szép a "neon-narancs" és az orr részen a szürke fényvisszaverő, a fejlámpa fényében nagyon jól világít.
- próbáltam benne naturális módon futni, lehetséges, kevéssé érzi magát hülyén az ember, mint egy stabilban, de azért egyelőre furcsa.

Mezitlábhoz képest puha, és sok a párnaázás, stabilhoz képest kevéssé tartja a boltozatot, engem jobban ösztönzött az egyenes haladásra, és az alacsonyabb energiabefektetésre. Érzésem szerint gyorsabb tempót is mentem benne a hegyen, de nagyon sokat dobhat a latba az újdonság ereje (új cipő + fejlámpa + csősál = nagyon megyünk az éjszakában hangulat).

Még rakok bele pár kilométert miután visszaérkezem Pestre, aztán talán tudok okosabbat mondani.

off.: McKinley 4 LED-es valami 2 fejlámpa:
40 Lumen papíron, egy kicsit még látni is lehet vele, és az biztos, hogy észrevesznek. Erős, vakító fehér fénye van. Egy rendes, egy tompított és egy villogó fokozat, 2 gyári AAA Duracell elem, sapkán hordva kényelmes, egész jól idomul a fejhez. Allee hétvége keretében (Intersport -20%) 3100 HUF körül volt, én ajánlanám, ilyen áron ilyen tudású alternatívát nem igen találni.

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#7479) concret_hp válasza tomcica (#7477) üzenetére


concret_hp
addikt

a 210 itthon 75K :Y a 610 vagy a 310XT meg <50K mindenestől (bár egy órára ezt is sokallom amúgy :D)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#7480) cekkk válasza concret_hp (#7479) üzenetére


cekkk
veterán

Arra figyelj, hogy mostanában sajnos a csomagok többségét megfogják a vámosok :( Számold rá ezt erre is és úgy nézd az árát.

[ Szerkesztve ]

(#7481) Alg válasza cekkk (#7480) üzenetére


Alg
veterán

Illetve egy tizes csak a posta is...

Mondjuk akkor is gáz, hogy itthon a HRM-es 310XT 90K, ez dupla ár :Y

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#7482) cekkk válasza Alg (#7481) üzenetére


cekkk
veterán

Gondolom itt is érvényes az $1=1 euróval.
Valamint Amerikában nettó árak vannak kint és attól függ melyik államba megy a cucc úgy növekszik az ára.

De sajnos sok mindenben így van, hogy kint a fele az itteni áraknak.
Mi jól élünk ;] :DDD

(#7483) gombi01 válasza concret_hp (#7475) üzenetére


gombi01
tag

(#7475) concret_hp:
szia, pulzusmérő ügyben:
Garmin és Suunto amit én preferálok. A Polar RS800CX-en amit annó megvettem nagyon körülményes az edzések kiértékelése a többihez képest, tönkre is ment csak úgy álltában, ezért megutáltam. Az újabb POLAR modellekel már nem is foglalkoztam.
Garmin
310xt - sokáig ezt használtam kicsit nagy, de hatalmas tudással rendelkezik.
FR610 - hétköznapi óraként használom mert kisebb a kijelző és fain az érintő képernyő.
910xt - edzésre és versenyre használom, könnyű és jól olvashatóak az adatok, jó akksi.
Tökéletes a webes felületen való kezelhetőség, elemzés a Garminéknál.

Suunto Ambit 2 (haveromnak van) ami szintén profi kategória. Annyiból talán jobb mint a Garmin, hogy
weben folyamatosan fejlesztenek hozzá így rengeteg új feature-t van ami letölthető hozzá, viszont nehezebb és bumszlibb.

Tudom, hogy ezek nem olcsó órák, de ha hosszútávra tervezel nem fogod megbánni és nem kell több lépcsőben meglépned a végén úgyis a legprofibbnál fogsz kikötni :) - ha a pénztárca engedi.

"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

(#7484) deicide


deicide
veterán

Egyébként mitől jobb amatőr szinten egy ilyen pulzusmérés, mint a sima 10K-s ANT+-os, ami a telefonnal/Endomondo-val kommunikál?

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#7485) gombi01 válasza deicide (#7484) üzenetére


gombi01
tag

(#7484) deicide
Én spec nem hordok telefont, egyel több szar amit cipelni kell. A pulzusmérő övet is csak mostanában használom mert próbálok pulzus alapján edzeni. Baromira nem kellene drága óra, de betudom mint hobbi :)

"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

(#7486) tomcica válasza gombi01 (#7485) üzenetére


tomcica
Topikgazda

eskuszom engem mar neha a cipo es a ruha is irrital :) amikor csak lehet kisgatya (sima kalenji short) es semmi mas,persze a fuvon amikor mar nincs tul hideg...se ora,se tav csak oromfutas erzesbol (a konnyu tempos napon szoktam igy,meg a kifutast amikor csak lehet)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7487) mate317 válasza tomcica (#7486) üzenetére


mate317
tag

szöges cipő engem is érdekelne, de még nem néztem szét. majd márciusban valamikor.
amúgy meg veled értek egyet, ezek a kiegészítők szerintem legtöbbször arra jók csak, hogy az ember kedvét meghozzák a mozgáshoz.

(#7488) tomcica válasza mate317 (#7487) üzenetére


tomcica
Topikgazda

egyelore a spuriban lattam (utoljra osszel) meg a weboldalukon is van kinalat,igaz vannak bizonyos modellek amelyek CSAK RENDELESRE,van adidasbol valasztek,Nike-bol inkabb csak a Rival sorozat...az a bajom a netes rendelessel,hogy szogesbol csak a Saucony meretemet ismerem (Nike,Adidas meg nem volt a labamon) szoval nem artana elotte felprobalni egyet,nehogy egy fel merettel elterjen vagy valami...

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7489) Alg válasza mate317 (#7487) üzenetére


Alg
veterán

legtöbbször arra jók csak, hogy az ember kedvét meghozzák a mozgáshoz.

:K :B :K

[ Szerkesztve ]

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#7490) concret_hp válasza gombi01 (#7483) üzenetére


concret_hp
addikt

közben ajánlották ezt az oldalt, még mindig jóval olcsóbb mint itthon és erre ugye nem jön vám :)
http://www.handtec.co.uk/

3 órát azért nem táraznék be, 310XT vagy 610 azt nézem jelenleg, de kb. minimális a különbség úgy nézem. mondjuk úgy nézem a 610et nem nagyon ajánlják úszáshoz, a 310XT meg azért olcsóbb is náluk, szóval sanszos, hoyg az lesz, de még nézelődök :)

[ Szerkesztve ]

vagy fullba vagy sehogy :D

(#7491) Alg válasza concret_hp (#7490) üzenetére


Alg
veterán

Arra számolj, hogy a 310 jóóóó nagy dög ám :U valami 5,5x5,5 centi

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#7492) concret_hp válasza Alg (#7491) üzenetére


concret_hp
addikt

ja tudom láttam már, de legalább húzza a karomat :DDD
~160 font még nagyjából okés, sokkal nagyobb tudás nem hiszem, hogy valaha kellene. vmi más javaslat esetleg? :)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#7493) tomcica


tomcica
Topikgazda

par hete bedobtam a rotacioba egy komolyabb dombedzest kb 90-100m lehet eleg meredek,felfele eros tempos (kb 800-as iram,szoval nem lassu) lefele kocogas...40db azaz 4km fel 4km le...egyelore csak jot tudok mondani,javitott a gyors tempomon,szoval ha valakinek otlet kell egy kemeny edzesre akkor tessek csak csinalni :K

felkeszulesi szakaszban vagyok meg nem a tavaszi elesitoben,heti 1x csinalom (persze nem csak ennyi az aznapi edzes,de ez az egyik fontos resz benne)

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#7494) Alg


Alg
veterán

Hervisben 2-t fizet 3-at kap, nekem nem kell semmi, de egy összefogós akcióval lehet 2/3 áron lőni cipőt, gondoltam szólok hátha...

"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

(#7495) TheMarci válasza tomcica (#7493) üzenetére


TheMarci
addikt

Emelkedő futás tényleg jó, mi most hosszabb távra készülünk, edzés eleje egy 10 km-es stabil felfele volt 550 méter szintemelkedéssel Bánkútig, 54 perc alatt meg is lett. Utána a maradék 15 km még jól is esett. :)

Voltam ma a Spuri futóboltban, emlékeztem, hogy szögeseket kerestetek, volt egy két Adidas, de többre sajnos nem emlékeztem, hogy pontosan mit kellett volna megnéznem. :( Meg nagyon sokan is voltak, igyekeztem gyorsan továbbmenni.

Do You Dream?

(#7496) Gyick


Gyick
őstag

cs.Futás közben tapasztalt valaki már mellkasi fájdalmat?Nem a szívnél van hanem a másik oldalon jobb oldalon,Az mitől lehet?

[ Szerkesztve ]

(#7497) raggg válasza Gyick (#7496) üzenetére


raggg
senior tag

Nekem volt olyan, hogy kicsit kellemetlen érzés volt a mellkasomban én akkor úgy gondoltam, hogy csak nem melegítettem be rendesen. De az nem kifejezetten erős fájdalom volt, inkább csak egy kellemetlen érzés a mellizmomban.

Nekem a térdem fájdult meg 2 hete, először még csak egy futást hagytam ki, aztán ráfutottam. Aztán persze még rosszabb lett - nem kifejezetten fájt, csak olyan nyomó-égető érzés volt benne; most hagytam pihenni kicsit több mint egy hetet, aztán egy gyenge futással kezdtem most és hálistennek minden oké. :-)

[ Szerkesztve ]

ragklaatPS

(#7498) deicide válasza TheMarci (#7495) üzenetére


deicide
veterán

Hétvégén én is ilyesmi félmaratont nyomtam, első 10 kilométeren 500 szint, de felfelé csak 5km volt, 5km meg lefelé :DDD
A maradék már csak ráadás volt.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#7499) Eliot Anders


Eliot Anders
aktív tag

Sziasztok!

Nem tudjátok a Pénzügyőr SE focipályára beléphet civil futni? Itt lakok nagyon közel és szeretnék futni.

(#7500) concret_hp válasza Eliot Anders (#7499) üzenetére


concret_hp
addikt

hát gondolom van ott egy portás vagy valaki aki meg tudja mondani, ha úgyis közel van :U

vagy fullba vagy sehogy :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.