Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5255) tomcica válasza DBAtti (#5252) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Megprobalok valaszolni,en csak akkor hasznalom a termot ha mar nagyon fazom,addig jo a rovidnaci alul felul hosszu felso is.Labszarnal passzent a termo cicanaci,de felul nem veszes.Nem ereztem h zavaroan szuk lenne es tul meleg.En kisvarosban lakom szinte "falu" ismer mar mindenki tudjak h nem teljesen komplett a bacsi,szoval en nem huzok ra rovidet,de latom h mashol azert a fiuk ugy szoktak mert gondolom cikinek erzik v. mittomen miert.Nekem tiszta felesleg egy termo cicnacira rahuzni egy rovid shortot,csak h jobban nezzen ki.

Csajok se nagyon vannak kint,foleg telen nem,meg ez se szempont hogy nekik imponaljunk,de amugy is ugy vagyok vele,ha az oltozkodesem miatt nezne le akkor nem is nekem valo a holgy.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.