Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz Apollo17hu #4297 üzenetére
erositi es kell is,fekvotamasz is jo,ez a passziv tartas is,ugyanezt szoktam egy kezen,vagy ugy hogy a labam emelgetem felfele (egyiket 10x masikat 10x egy kicsit par centit csak az epp eleg)
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
brownus
veterán
válasz tomcica #4293 üzenetére
wow, az már jó!!!
pill, keresek neked egy videót
http://fitnessgifs4u.tumblr.com/post/30888629648/george-hood-54-years-old-sets-guinness-world
több mint egy óra! és 54 éves a faszikám....ez már A motiváció
[ Szerkesztve ]
-
mate317
tag
Sprinteknél meg szokott húzódni a combom elöl középen, pedig be szoktam melegíteni, kb. fél órát. Hogyan tudnám megelőzni ezt?
-
szki
őstag
válasz mate317 #4304 üzenetére
Túlerőltetted. Gondolom erősíteni kell még. Akár plyometrics gyakorlatokkal. De előtte pihentetni.
Másik megoldás, hogy nem sprintelsz. Muszáj?
Én bicajon jártam hasonlóképp 2x, amikor stop táblánál megálltam, és nem váltottam vissza. Elinduláskor meg túl nagy áttétellel indultam el izomból.[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz mate317 #4304 üzenetére
Jol mondja SZKI,rendesen melegits be,ne csak lassu bemelegito futassal,hanem tessen 10-20m gyorsitokat is menni 5-7db-ot egyre erosebbre,kilepni,szokdelni,egylabas szokdeles,tehat dinamikusan kell bemelegiteni a sprintekhez.
A masik meg hogy meg is kell erositeni,valamint elasztikus kell hogy legyen az izom,azaz nem szabad a nyujtast sem elhanyagolni,kulonben sokkal serulekenyebb.Marmint nyujtast edzes utan kulon.[ Szerkesztve ]
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
mate317
tag
válasz tomcica #4306 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
Úgy érzem elég dinamikus a bemelegítésem, a 20-30 méteres sprintek is mennek az elején, valamiért akkor húzódok meg, amikor jönnek az 50-60-70 méteresek, ahol már felegyenesedek és jobban emelem a térdem.
Nyújtásra majd jobban odafigyelek, és futok még két gyors 400-at is bemelegítéskor, meglátom mi lesz. -
Chosen
addikt
Megérkezett a cipőm, kerek 1 hüvelykujjnyi hely van elöl a nagylábujjam előtt. Az még jó, vagy sok?
Hervisnél egyébként viccesek a srácok: Keresd a hibát
[ Szerkesztve ]
-
Chosen
addikt
Megtartom emlékbe Viccet félretéve, bemegyek vele számlával+ rendelési papírral és remélhetőleg leveszik. Egyébként volt már olyan, hogy adidas cipőmben hagyták benne a lopásgátlót a betét alatt és amikor legközelebb ott jártam frankón be is riasztott, rám meg a frászt hozta és jött a 10 perces elmélkedés, hogy vajon mi lehet.
-
cekkk
veterán
Ez melyik asics cipő vajon?
-
tomcica
Topikgazda
Az a baj az Asics-al (meg a Nike,Adidas vonallal),hogy az olcsobb cipoi igen gyengek.Ezt a modelt nem ismerem,de lattam mar mezei Asics-ot hat fortelmes volt.Hosszabb tavra meg plane.
Ennel az arnal 20kornyeke komoly alternativa a Saucony Jazz v. masik hasonlo model,illetve a gyakran jo arban levo New Balance 1080 v2 (lattam mar 25ezer alatt csak nem volt minden meret)
-
cekkk
veterán
Végül ezt kapta meg. Megyünk is felavatjuk
-
kk831228
addikt
Ez melyik típus?? Nekem ez van: gel pulse 4
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
DBAtti
aktív tag
++ a Phoenix-nek, mert jó cipő (legalábbis próba erejéig nagyon tetszett)!
A 20k Asics-ot írtam is korábban, lásd: (#4281) DBAtti
De volt a lábamon, és a 24k-s Supermacy SOKKAL jobb volt nála, tehát nem éri meg megvenni, ahogyan tomcica is írta, megerősíteném, hogy eddigi rövid tapasztalataim során az olcsó Asics-ok eléggé fapadosnak bizonyultak. A fent említettben is van elöl-hátul gél betét, de jócskán gyengébben teljesített a Phoenixemhez, vagy a Supermacyhoz képest (+ valahol itt lehet az 1170 is). Szóval 4k-t megér pluszban a többi akciós modell, vagy a Saucony megfelelő példánya.[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
cekkk
veterán
20K volt a vásárlásra, többet nem nagyon akart érte adni, annyiért meg én sem tudtam volna jó asisc cipőt szerezni.
Próbáltuk kicsit futkározott benne és erre esett a választásEbbe a debreceni boltba vettük végül
Sikerült olyan jó beszélgetni az eladóval, hogy zárás után jöttünk el Kiderült mennyi közös ismerős stb stb.
Én balga hétvégén vettem ugráló kötelet jó drágán, erre mondta a srác vegyek náluk hegymászó kötelet és használjam azt, meg csináljam úgy, hogy bevizezem Szóval kaptam tippeket -
cekkk
veterán
válasz deicide #4183 üzenetére
Ezt találtam neked most nézelődés közben, ennyiért ez nagyon jó ár szerintemNem jó, kicsik a flakonok
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
Valszeg kell neki a tamasz ha a Phoenix-ben erezte jol magat,ez egy kozepesen tamaszto cipo (az Omni lenne a nagyon stabil) a Ride meg szinte neutralis pici tamasszal (a Jazz szinten).
Sosem volt meg a labamon a Phoenix,majd irjatok beszamolot,erdekelOlcso NIke (ilyen Dual Fusion stb.) meg tarsaitol,Adidas Furamo stb. fenyevekkel jobb.
-
cekkk
veterán
válasz tomcica #4328 üzenetére
Tegnap csak egy 5kmert mentünk benne, mert ugye új és 1-2 alkalommal nem is nagyon kéne többet menni.
Végül is ez az első "jó" cipője, tetszik neki és élvezi is benne a futást a végére érezte, hogy a lábán van, de ezt betudom annak, hogy új a cipő.
Legközelebb vasárnap megyünk futni, mert most utazunk haza, akkor is még egy olyan 30-32 perces futást lesz, hogy szokják egymást -
tomcica
Topikgazda
Amig betori nem is szabadna semmi komolyat menni benne,en ugy szoktam csinalni h amikor megveszem (ha kibirom ) elso par alkalom csak setalni veszem fel,vagy a munkahelyre,futni csak ugy viszem ki h mar 50km-t nagyjabol voltam benne.
-
whited
addikt
Sziasztok
Erről valakinek van tapasztalata?
Nike Pegasus Plus 29Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
DBAtti
aktív tag
Árfüggő, nekem szimpatikus volt eléggé, legutóbb az Interportban láttam 25k-ért, annyit megér. Stabil, támaszos, pronáló lábhoz, és széles lábfejhez kellemesnek tűnt.
SportsDirect-en nem néztem még, lehet olcsóbb, de csak nagyobb tételt éri meg rendelni egyszerre."A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
tomcica
Topikgazda
nem emlekszem az a + mi a neveben (ha jol remlik akkor a NIke pod-ot be tudja fogadni vagy valami ilyen) az egyik legjobban kiparnazott cipo,tartos,konnyu,kenyelmes jo valasztas 22ert ne is gondolkozz
-
tomcica
Topikgazda
tolem rakvoros is lehet,mert nem szoktam mosni csak teli szakasz vegen meg a nyari vegen 1-1x addig koszos,poros,saros epp amilyen alig latszik az eredeti szinte 19-ert lehet kettot is vennek
-
tomcica
Topikgazda
ha most 300 felett lenne az euro es a boltok meg nem emelnenek az arakon akkor New Balance 890 V2 lenne 29900 ft valamint melle egy NB RC1600 (annak nem tudom az arat olyan 25-27ezer korul) vagy ez utobbi helyett megneznem a Nike LunarElite + illetve Zoom Elite+ modelleket,esetleg egy porgos Adidas Adizero-t (Adios,Tempo 5)
vigan es boldogan elnek
-
Zola007
veterán
üdv
ha valakit érdekelne esetleg nagyker áron Polar G5 GPS modul, akkor keressen meg.
Ha érdekel valakit, akkor ezzel együtt szettben rendelem az én órámat és mindketten jobban járunk. Nekem nincs rá szükségem, tehát nem egy jelenleg eladó darabról van szó, ez csak egy lehetőség valakinek.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
cekkk
veterán
válasz tomcica #4343 üzenetére
315 forint az euró
http://napiarfolyam.hu/%C3%A1rfolyam/Euro/valuta/
Közép árfolyamon meg valahol 307 forint körül van. Szóval most gondolkozzál el rajta -
DBAtti
aktív tag
A német lapok állandóan a 2/3-os alkotmányozás antidemokratikusságával foglalkoznak mostanában, gondolom ez generálja a magas árfolyamot (illetve a hozzáértő üzleti körök, akik már előre tudják mit is érdemes venni, és meddig fogják ezúttal elvinni). Szerintem ugyanúgy lecseng ez a marhaság, akik akarják megszedik magukat egy hónapon belül, és mehet minden tovább. Bár a franc se tudja, mégis csak Magyarországon élünk...
(amúgy no politika, meg nem itt akarok vitát generálni, csak gondolom nem véletlen a +10-15HUF egy nagyjából egy hét alatt)
[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
-
szki
őstag
Hagyjuk a politikát!
Kezd alakulni a formám, mert egyre gyorsabb a tempóm alapozó pulzussal is. 15 km felett se kúszik a pulzusom, és nagyon könnyed lábam. Az eddigi heti 3x helyett mostantól 4x futok majd, és heti 60-70 km-t. 04.06.-án szerintem meglesz az 1:33-as félmaraton Sárváron. Nem merek 1:30-at megcélozni, mert van benne 2 km földutas szakasz (tavaly sáros volt), és egy 1000 méter hosszú 6%-os emelkedő.
Aki nem fut 04.07.-én Óbudán, az jöjjön csak Sárvárra![ Szerkesztve ]
-
DBAtti
aktív tag
+ mindenre.
Amúgy legutóbb mikor voltam... hát nem tudom. Eléggé lefárasztottam magam agyilag, és egyáltalán nem ment a dolog azzal együtt, hogy két-három nap szünetet tartottam. Hamar kibuktam, épphogy haza nem sétáltam 3-4 km után (lett vagy 5-6km sum).
Mit lehet tenni ez ellen? Vitamint szedek már egy ideje, jobb is tán a helyzet, de agyi fáradással nem igen tudtam mit kezdeni. Vagy aludni kellene többet nyugodtabban, vagy csak rendszert vinni bele (azonos időpontok és távok?). Volt hogy bepöccent állapotban az idegesség jobban hajtott, most valahogy teljesen kész voltam, se ez, se az. Hogy lesz ebből vivicittá"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest