Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51334) ígyvanferi válasza tomcica (#51327) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Az jó hír, hogy ilyen jól bírja a Clifton, az nekünk időben is sokat jelent, pláne, ha tempósabb futásokra van mellette valami más.

Az a bajom ezekkel a 30-35 ezer Ft-os akciós árakkal, hogy tavaly 38 650-ért 3 pár futócipőt vettem, és egyik sem kifutott modell volt még akkor. De másikat is sikerült még 20 alatt vagy picivel fölötte beszerezni. Persze ehhez szinte napi szinten kell vagy egy tucat webshopot böngészni, meg a leárazásos fb csoportot követni. Ez van, ha az ember ráfügg a cipőkre. Több időt töltök a róluk való olvasással, tesztvideok nézésével, mint amennyit a lábamon vannak. :DDD Eddig még sikerült megállnom, hogy extra kedvezmény nélkül vásároljak. De most épp a kosárba rakás gomb fölött remeg a kurzor egy Zoom Fly Flyknit esetében, 34 ezerért, ami azért bőven több, mint amennyit eddig max. rászántam futócipőre. Még mindig baromi jól néz ki, elég jó utódja lehetne a pega turbonak. Szerencsére 45,5-es, ami már lehet egy hajszálnyival nagyobb lenne a kelleténél, versenycipőnél nem biztos, hogy az jó.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.