Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41055) npera válasza FőDudu (#41029) üzenetére


npera
újonc

Nekem két AKG "fejesem" van. Egy K240 a melóban bohóckodni, az félig nyitott. Van elég basszusa, nem az a trinitronos dobhártya benyomós, hanem inkább telt és kellemes. Lehet hallgatni órákat, nem kapok tőle fejfájást a basszustól. Még a laptop is ki tudja hajtani, annyira egyszerű kihajtani. Nem kell hozzá több Wattos erőlködő.

Itthon pedig van a K701 (még Made in Austria, ahogy a rendes referencia cuccok), ami teljesen nyitott. Elég durván szól kifelé is, ez irodában nem lenne piskóta a többieknek, amikor szólna a Pantera vagy valami elektronikus modulált őrület. Ezért elég kevés basszusa van alapból. De fel lehet nyomni utólag, ha lenne rá igény. Akkor azért mozgatja a levegőt. De annyira szép hangja van alapból, hogy nincs igényem több basszusra. A kis SMSL DAC és erősítő tolja a jelet bele, kegyetlen jó páros.

Ezzel annyit tudnék upgradelni, hogy a vennék egy Schiit fejes erősítőt a balanced DAC modullal és elöl nagy XLR-el. Aztán átmoddolnám a K701-est XLR-re, akkor lenne külön földelés a két oldalnak. Aztán hawaii.

Most bakelittal nem kezdek el makettkodni, mert a gyerekek lepusztítanák az egészet. Majd egyszer. Talán.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.