Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#98381) sh4d0w válasza hobizoli (#98378) üzenetére


sh4d0w
nagyúr
LOGOUT blog

Lehet ugyan magyarázni mind a mienket, mind az izlandi bizonyítványt, de ők ott lesznek a vb-n - csoportelsőként -, mi pótselejtezőt sem játszunk. Az izlandi példa azt mutatja, hogy kevésbé számít, hol játszanak a játékosok, inkább a mentális felkészítés a lényeges a válogatott meccsekre, mert a játékosok ott legfeljebb az adott meccsre vonatkozó taktikát tanulják meg, de sem a technikai, sem az erőnléti felkészítés nem a szövkap feladata.

A tavalyi EB óta nagyot komolyat léptünk visszafelé és ott is csak a belgák voltak képesek érvényesíteni ellenünk a papírformát - az utolsó 10-15 percben. Most ott tartunk, hogy Andorra ellen sem tudunk hozni egy kötelező győzelmet. Ha visszamegyek édesanyám falujába és körülnézek az ottani megyei bajnokságban, garantáltan összeszedek 16 olyan játékost, akik 10-ből 10-szer megruházzák Andorrát. Hogy ez most nem ment, Storck hibája több oldalról is: a mentális felkészítés epic failre sikerült, másrészt rajta kívül senki nem értette, miért azokat hívta be, akiket. Svájc ellen mint a beszari nyulak, úgy ment pályára a csapat - mentális felkészítés hibája. Hazai feröeri meccs: tényleg nem világosak a válogatási elvek. Behívja Ugrait, mert rendszeresen jól játszik a DVTK-ban - de akkor mi a fenét keres ott Nagy Ádám, aki a Bolognában csak melegíti a kispadot? Behívja azt az Eppelt, aki nettó emberhátrány a válogatottban, súlyosbítja Dzsudzsákkal, akinek körülbelül tavaly a portugálok ellen ment jól utoljára. Feröer ellen sem úgy ment fel a csapat, mint ami vért ivott, hanem szintén tele gatyával - mentális felkészítés problémája. Az, hogy az erősebbektől nem sikerült pontot csípni, nem főbenjáró bűn, ellenben a kötelezők elmaradása, a beszariság az. Azért a pénzért, amit Storck kap, ez elfogadhatatlan.
Na ezért kell mennie, viheti Möllert is, helyettük jöjjön valami hozzáértő külföldi (magyart semmiképpen se hozzanak a helyére).

https://www.coreinfinity.tech

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.