Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94414) KisTücsök válasza Citroware (#94403) üzenetére


KisTücsök
addikt

Lehet rá esély? És mennyi? Eddig mennyi volt? Mondjuk 5%? Akkor most? 6%? Ok.

"Valószínűleg a Chelsea sem lett volna idén bajnok, ha a BL nyolcaddöntőkig elmenetel. :))"

És ezt mégis mire alapozod? :DDD Mi ez a logika? Két éve BL nyolcaddöntőig mentünk és bajnokok lettünk. Ebből mi következik? Semmi.
___

Gyerekek... ne már. :) Wenger egy jó edző volt, és még most is az. Csak az évek alatt elment mellette a fél világ. Anno amikor nem igazoltak a stadion miatt, folyamatosan top4-es keretet rakott össze kb évről évre szinte nonamekből. Akkor teljesen okés volt a stabil BL hely. De azóta ha jól rémlik kicsit változtak a dolgok. Volt vagy 4-5 éve, hogy legalább egyszer összehozzon valamit, de a közelébe nem volt. Igazolt nagy neveket is. És mi történt? Tavalyi év rémlik még? Tibi? Vagy ennyire gyorsan felejtünk? A szezon végén már te is wenger out-oztál. Idén már a BL hely sem lett meg. De akkor jövőre bajnokok lesztek, ugye? Szerintem itt nem én vagyok az, aki elfogult. :N
___

Az őszi BL bohóckodást nem tudom komolyan venni, nehogy már bármelyik csapat is ezzel magyarázza a PL helyezését. A kieséses szakasz oké, de az az arzenált nem érintette ugye túl sokáig egyik évben sem. Akkor most mi is fog változni? Mert 1, igazolniuk nehezebb lesz, ahogy játékosokat is megtartani. 2, a MU 99%-ék, hogy jobb lesz, mint az idei, ahogy a City is, a Chelsea pedig nem lesz sokkal gyengébb. Ezzel talán mindenki egyetért. A tottham meg a pool nálam kérdőjel, de jelenleg az arzenál előtt vannak.

Évek óta mondom, hogy lejárt a francia ideje. Én nem tudom, mi kéne még, hogy mindenki belássa.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.