Hirdetés
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz BenHans #73541 üzenetére
Piqué kivételével egyet értünk..
De hát ő Unitedes volt...
De a másik kettőt én is rühellem, habár a Barcát szeretem..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BenHans
addikt
válasz Tibiajax #73550 üzenetére
------
Üdv újra otthon Luciano Spalletti! (minden forrás biztosra veszi, nemsokára bejelentés) 3 bajnoki ezüst, 2 kupa + 1 szuperkupa győzelem Ha már tényleg nem sikerülne a Scudetto, akkor elfogadnám a 4. ezüstöt az Inter mögött. De ebből még bármi is lehet!
Enzolord: Én az az állatfajta vagyok aki összességében kedveli a Realt és a Barcát is. Avagy hogyan ne szeretnék egy Ronaldinho-t és egy Roberto Carlost is.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enzolord
addikt
válasz BenHans #73553 üzenetére
Nem a Lazio mögött??
Gyerekek, a United egy félidő alatt 2 gólt is rúgott...
Mi folyik itt Gyöngyösön???[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BenHans
addikt
válasz Enzolord #73554 üzenetére
Az kéne még. Jó kis csapat a Lazio ott a 9. hely környékén, de még 1-2-fokkal feljebb is belefér ha már olyan rendesek hogy szinte csak azok ellen nyernek akikkel nekünk segítenek(Fior/Inter) egy Carpi ellen meg jó az X.
---
Már akartam is kérdezni hogy nézed-e. 2 kapura tartó lövés 2 gól, de van még egy félidő. Nehogy LvG kitaláljon valamit és lemásoljátok a Roma Milan elleni 2. játékrészben mutatott produkcióját, mert akkor még az X is veszélyben lehet.
[link] Nem túl jó ómen ilyen nevekből védelmet csinálni.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Enzolord
addikt
válasz BenHans #73555 üzenetére
Nem tudom nézni, mert persze, hogy ilyenkor nincs egy tetves működő stream se..
De én is tartok a csodavédelemtől..
És hol van a sz@rt se érő 70%os labdabirtoklásunk??Király ez a kép..
[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BenHans
addikt
válasz Enzolord #73556 üzenetére
Há' mé' nem szóltál előbb, látod egyből kaptál streamet.
[banok] vagy [livefootballol]
Utóbbinál, ha letöltöd az Ace media playert ([itt bal oldalt]) akkor elég jó minőségben jön a megfelelő linket megnyitva.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Köszi Srácok, elindult, és persze, hogy 2:2
Mi az édes anyukámnak kínzom én magam..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BenHans
addikt
válasz Enzolord #73559 üzenetére
Hát ez már több mint érdekes párhuzam(amit múltkor kifejtettem...). Mi hasonló körülmények között játszottunk 3-3-at a Chievo ellen, aztán jött a Milan elleni 1-1 és Ciao Rudi. Most szurkolj hogy 1-1 legyen vasárnap a Pool ellen és lesz nektek is új edzőtök.
Tibiajax: Elismerésem a Juvénak ha idén is bajnok lesz, és emelem kalapom szeretett balf*sz csapataink előtt és a kevésbé szeretett Napoli előtt is hogy valahogy akkor is bajnokká tudnák tenni a Juvét ha a Serie B-ben lenne.
MÁS: Egy jó megmozdulása nem volt Iturbénak a Bournemouth-ban 40 perc alatt, sőt szépen asszisztált egy WestHam gólt megelőző leforduláshoz. Aztán lehet később rám cáfol, mert ez csak a bemutatkozó meccse volt, de nem épp úgy mozgott hogy sok esélyt lássak erre. Örülhetünk ha kifizetik a kölcsön+vételt, így nem bukunk rajta olyan sokat...
A tehetsége pedig szerintem meglenne, meg nagyon akar, csak fejben nincs ott.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bakker Tibi: tegnap edzőmeccsem volt este, kapuban álltam. Erre nem lőttem négy kapufát amiből hármat lazán félpályáról engedtem el? Evett az ideg rendesen hogy egyik se akadt be centik híján. Az ellenféltől a végén nem azért dícsértek mert jól védtem (nyertünk 6-3-ra) hanem mert szépeket lőttem.
Átkeresztelem magam Rogerio Ferire.Més que un club!
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Napfénysüti #73563 üzenetére
nice..
ki az a Rogerio Feri? -
nagyúr
-
Andris837
senior tag
Werder Bremen: tetszik nekik Kleinheisler elszántsága
Kíváncsi leszek mi lesz ebből az ügyből. Biztos vagyok benne, hogy megállná a helyét a Bundesligában. Véleményem szerint azonban a téli átigazolási szezonban nem fog létrejönni a transzfer a Vidi és a Bréma között.
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
L_YKing
addikt
[link] Tibikem, pont az ilyenek mrgmozdulasai miatt csipem ezt a figurat.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
pohár
félisten
hát nem gyenge a Pool - Arsenal meccs, nem mondom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dinter
addikt
Minyólé
-
-
itouchfan
senior tag
Óriási meccs!!!
„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”
-
KisTücsök
addikt
Tetű bíró is másodpercekkel a vége előtt lefújja, amikor 2 az 1-ben kontrázunk, ráadásul még állt is a játék a hosszabbításban.
-
Tibiajax
nagyúr
ezek ketten mindig rohadt jó meccseket nyomnak egymással..
-
Tibiajax
nagyúr
Leicester Tottenhamben is győzött... mit lehet erre mondani még?
-
KisTücsök
addikt
válasz szami777 #73576 üzenetére
Bekaphatja. Everton meg Arsenal ellen meg felmegy sünibe, mi? Remélem le meg egy hatossal. Szerintem nem ezért hozta ide Abra. Részemről semmit nem fog jelenteni ha megnyeri az FA kupát, de a bajnokságban meg minden héten ezt kell látom, és ilyen 10-15 körül fog végezni, amikor ha egy kicsit összekapnák magukat, meg bátrabban játszatná őket, a végére simán odaérhetnének az első 8-ba.
Nézted amúgy? Tíz perc volt még a meccsből, hogy megnyerjük. Tíz. A tízből legalább nyolcon a mi térfelünkön volt a labda. A mezőny talán legszürkébb, legsemmilyenebb csapata ellen. Hazai pályán. A hétvégén meg ne született volna olyan eredmény, ami ne nekünk kedvezett volna. Erre képesek elbaszni. Persze, a bíró is tehet egy szívességet, ma különösen, de akkor is. WBA. Hazai pálya.
Lehet most már egy darabig szüneteltetni kéne a meccsnézést.
-
L_YKing
addikt
Carlos Bacca goljat tessek megnezni, nem gyenge golt rugott csori Carpinak...
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
addikt
Szerintetek hogy fog alakulni a PL?
Gondolom az Arsenal és a City fog küzdeni a bajnoki címért, de a Leicester is annyira jól áll és annyi előnyük van, hogy most már ha kipukkadnak, is beérhetnek nemzetközi kupát érő helyre.
A 3.-4. helyre reális esélye van tehát a Leicesternek, a MU is esélyes, Spurs, Liverpool. E négyes közül véleményetek szerint melyik kettő lesz ott a végén a BL helyen? -
NyxNyxNyx
addikt
válasz Tibiajax #73577 üzenetére
Most már nagyon remélem hogy leamortizálódnak. Nem is értem hogy vannak ennyire fent a tabellán. Mindenki ellen bunkerfocit játszanak? 2 helyzetük volt egész meccsen, meg a múltkor is szinte mindből gól született, legalább hatékonyak, de tisztelni ezért nem fogom őket.
Dembele nélkül úgy látszik szart se érünk.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nagyúr
-
szami777
addikt
válasz KisTücsök #73579 üzenetére
Az elso felidot neztem csak. Erdekes volt hogy amint megvolt a vezetes utana szep volt a jatek es voltak nagy helyzetek is. Be kellett volna rúgni, foleg a west brom gol elott volt egy costa ziccer amit nem passzolt le hanem fole bombazta, következő percbe golt kaptunk es teljesen impotens lett a csapat.
Egy jo hazard nagyon nagyon hianyzik most.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
lacy86
addikt
válasz Napfénysüti #73586 üzenetére
... es akkor meg a Bogdan gyereket fikazza Klopp is
-
Enzolord
addikt
Messi vs Álvarez
Hát ez hatalmas..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz nextman #73592 üzenetére
Amikor azt mondta, hogy nem gördít akadályt az eladása elé..
És a padra se ültette le..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
lacy86
addikt
válasz L_YKing #73597 üzenetére
Szerintem nem egy bena sracrol van szo!
Anno biztos nem azert vettek meg mert kellett egy labdaszedoMasreszt azert egy "neves" csapatnal vedeni " fiatal suhanckent " nem kis stresszel jar ( szerintem )
Biztos van bennem nemi "vedelmezes" mert magyar de en speciel tobbet foglalkoznek vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest