Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:03

LOGOUT.hu

~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6910) Integra válasza baluka26 (#6905) üzenetére


Integra
titán

lényeg, hogy jól megmagyarázzátok magatoknak, no problem :DDD
tudom, mindenki remélte, hogy majd az angolokhoz megy, mert az a PREMIER LIGA, az az isten.. ja, odament pár sejk meg oligarcha, akik kilóra megvették az angol focit, aztán azt hiszik, hogy a klubokba locsolják a pénzt és minden jó lesz, meg bl a következő szezonban... ahogy ezt képzeli a psg-t felvásárló turbános brigád is. a bayern a tökéletes példa arra, hogy egy jó törvényi szabályozás mellett is lehet jól és sikeresen működtetni ilyen pénzeszsákok nélkül is klubot, sőt, még jobban is. pep többek közt ezért is ment a bayern-hez, mert látta a két szemével, hogy lehet tervezni közép és hosszú távon is.
mi van az egyszermélyes angol kluboknál? holnap kibasznak a picsába ha nem megy.. asszem a chelsea tökéletes példa erre. ennyi. franc sem akar ilyen helyen dolgozni, ahol bármikor bárki mehet és összeszokni sincsen ideje a csapatnak, mikor sokkal jobb helyek is vannak és azt és úgy csinálhatja az ember, ahogy szeretné. mert utánpótlás ugye nem igazán van, csak pénz. a kettő meg nem ugyanaz végeredményben. (olaszokról nem is beszélve).
az meg, hogy te ilyen ribery féleségeknek nem tudsz szurkolni... szerintem pep jól alszik, köszöni szépen :) olyan alapokból tud építkezni tovább, amik biztosak, kiszámíthatóak. látja, hogy mi volt, mi van és ezért látja, hogy mi lehet. profi, miért kéne szarból erőlködnie várat építeni angliában? és miért kellene egyáltalán a pl-be mennie? mert mindenki odavárta? mitől jobb a pl? szerintem semmivel sem jobb és ezt pont az mutatja meg, hogy európai szinten a szarrá fizetett top klubok csak bukdácsolnak sok esetben. a bundásliga meg egyre erősebb és nincsenek elszállva a fizetések sem, illetve, hogy a világ egyik legjobb edzője németországba igazolt. mégis fociznak. sokszor jobban is.
nem véletlen nem ment a city-hez, egy rakás szarkupac, ahol semmi mentalitás, semmi lélek nincsen, egy összevásárolt top klub lett, tele egoista túlfizetett majmokkal. mert a törvényi szabályozások engedik. a barca, a bayern pedig tradícionális top klubok, hatalmas saját neveléssel, amik az évek alatt küzdötték fel magukat. óriási a különbség. ezt egy pep érti. mások meg nem.
szóval azért, mert a saját személyes és szubjektív problémáid azok, amik, ettől ő még helyesen döntött. :)

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.