Hirdetés
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_YKing
addikt
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Integra
titán
válasz L_YKing #60401 üzenetére
nem véletlenül mondom, hogy komoly gondjai vannak messivel.. az, hogy ez a gyűlölete, irígysége és fóbiája ilyen teljesítményre ösztönzi egy dolog, de ezt a problémát saját magában nem fogja megoldani.
messinek is megvan a maga gondja szerintem, de az teljesen más irányú és nem cr-rel kapcsolatos....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
venember83
nagyúr
Na, az igazán szép, ahogy Nedvedet megszopatta Moggi! A cseh nem akart jönni, pedig már a Lazioval megegyeztek. Nedved imád golfozni, és Róma mellett fasza golfpálya volt, ahova rendszeresen eljárt. Erre mondja neki Moggi: 'Pavel, elküldöm érted a különgépünk, ha akarsz eljössz, ha akarsz nem. De gyere, próbáld ki a madriai golfpályát, Agnelliék is ott játszanak'. Erre Pavel: "oké, miért ne". Erre Moggi a reptérre kicsődítette az összes újságírót, amikor a gép leszállt, és minden tele volt azzal, hogy hozzánk igazol, Rómában elkezdték árulónak hívni, és nem volt visszaút.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
A Bernabéu Digital szerint a Real Madrid előrehaladott tárgyalásokat tudhat maga mögött Reust illetően. A madridiak célja az, hogy januárig a fő kérdésekben megállapodjanak a német csapattal, megelőzve ezzel a riválisokat.
Hö-hö
Csak azt tudnám hogy hova meg minek. -
Integra
titán
válasz cyberkind #60406 üzenetére
mármint a barcát
azért mert akkora a nyomás, akkora az iram, a naptár pedig tele, és minden játékos a teljesítőképessége határán egyensúlyoz már jó ideje. bárki bármikor lesérülhet, felépülési idő meg szinte semmi. egyszerűen csúcs játékosok kellenek a kispadra is a top kluboknál, hogy ha valaki kiesik, a többi csapattól ne maradjanak le.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Enzolord
addikt
És lefordították F*szfejre.. Az se pite...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Enzolord #60409 üzenetére
a szó szerinti fordítás helyett van egy majdnem tökéletes, de lájtos, magyar verzsön, amit ki sem kell csillagozni:
anyaszomorító....[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
már kiderült, hogy fake, de gondolom ezt nem hozza le majd az nso, ez nem klikkvadász cikk
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Enzolord
addikt
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szab.tam
nagyúr
válasz Enzolord #60414 üzenetére
a végén még ebből egy 69 poresz lesz, ahol a riszpekt jegyében, kölcsönösen megalkotják a south park (6/13.) anál vadász 9. vs. gyűrük ura rész leképezését....
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enzolord
addikt
válasz szab.tam #60415 üzenetére
-
nagyúr
Tegnap sikerült jegyet venni a pénteki meccsre. De nem volt egyszerű...
MLSZ oldalán semmi linket nem találtam hogy hol kell online vásárolni.
Végül a Google nagyjából 5. találatánál eljutottam a vásárlói felületre. Ott meg ez a szerencsétlen oldal bakker a kártyám számának a helyére automatikusan kitöltötte a felhasználónevem meg mellé ennek a jelszavát.
Én meg keresgéltem hogy hova a fenébe kell beírni azt a nyamvadt azonosítót.
Ja mellé még regisztrálni is kellett persze ezen az oldalon.Nem mindenre volt pénz az MLSZ-nél... Kollégám akivel együtt vettük a jegyet meg is jegyezte hogy úgy gondolta az MLSZ azt szeretné ha vennék a jegyeket az emberek de ezek után csalódott ebben.
Fradi meccsre járóktól kérdezném: mennyire gyors a ki és beléptetés?
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Integra
titán
-
nextman
aktív tag
válasz Napfénysüti #60418 üzenetére
Ha beirod, hogy mlsz.hu, utana a magyar - finn meccsre kattintasz, maris ott vagy, ahol a jegyeket lehet venni.
-
7600 GS
addikt
-
Integra
titán
válasz bagyulajuve #60424 üzenetére
kicsit késésben volt a labda elkapásával, de legalább igyekezett
-
Integra
titán
-
nagyúr
-
Enzolord
addikt
válasz Napfénysüti #60427 üzenetére
Ezért nem fizetek adót..
-
Integra
titán
válasz Enzolord #60428 üzenetére
mondjuk ezzel azért ne kérkedj szerintem
süti:
ennyi pénzből mi minden jót lehetne tenni az utánpótlás részére...
mondjuk kiküldeni pedagógiát és edzőséget tanulni embereket, sportigazgatókat etc... szakemberállományt képezni...
a játékosok maguktól is mennek.. de sokkal inkább azt gondolom, hogy szakembernek tanulókat kellene kiküldeni ahova csak lehet és van értelme. igen, tanulni, nem észt osztani. ahol megtanulják mi az a foci, az alázat, a szakmai fogások.. és visszajönnek és itt adhatják át már az egészen kicsiknek és nevelhetik őket fel ezen tudás és tapasztalat alapján.. de nem, szép új stadionok és a régi káderek és csontvázak.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #60431 üzenetére
Amíg nincs szakértő vezetés, addig mindegy, mibe nyomják a pénzt.
-
Integra
titán
válasz venember83 #60432 üzenetére
nem, akkor sem mindegy, mibe nyomják a pénzt, mert látod, nem jól nyomják most sem a pénzt.
-
szami777
addikt
A 10 Puskás díjra jelölt gól
Ki melyikre voksol?
Nekem Lamela rabona gólja nagyon hiányzik a listáról.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
venember83
nagyúr
válasz Integra #60433 üzenetére
Akkor másképp fogalmazok: nem mindegy, milyen szakágba nyomják a pénzt, amíg az illető szakág vezetői nem tudják jól befektetni azt vagy csak simán jó részét zsebre akarják tenni? Ha csak a pénz kiutalása a cél, nem pedig elsődlegesen az eredményes befektetés, akkor oly' mindegy, mire megy ki a pénz.
-
szami777
addikt
válasz L_YKing #60436 üzenetére
Hát igen. ollózós van, nem is egy, de szerintem olyannak kéne kapnia, amik tényleg egyediek, és szökőévenként látunk belőle egyet. RvP fejes pl ilyen, de azért rabona gólból sincs sok.
Közre játszik a döntésben az is, hogy a jelöltek fontos góloknak kell lenniük, vagy valami ilyesmi, tehát nem csak a látvány számít, hanem az is mikor, hol lövöd, olvastam valahol.
Nálam a top 3 a jelöltek között: Rvp, James, Kasami.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Sdi
addikt
Nézem a ZTE-Fradi meccset, de ez a magyar foci, botrányosan gyenge
cyberkind
Annyira azért nem, de mindig beleszaladok ebbe a csalódásba.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
7600 GS
addikt
válasz venember83 #60423 üzenetére
A Mexikó-Hollandia futballmérkőzés büntetője ihlette meg az öreget.
-
IreN!CuS
őstag
3 hét után érkezett egy levél amiben tájékoztatnak arról ,hogy SZEGEDEN átvehetem a futballkártyámat . Na most én 227 kmre lakok szegedtől , és dorogra kértem , kurva anyád mlsz azt....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
nagyúr
-
IreN!CuS
őstag
válasz Integra #60446 üzenetére
Kedden hívtam őket , hogy mi van már.
Figyelj :- Mikor teccet leadni a regisztrációt ?
- Nagyjából 3 hete
- Kérnék egy nevet , születési időt
- Elmondom neki , hallom számol
- Ne haragudjon de az csak 10 munkanapja volt(a keddi napot nem számolta bele azzal már 11 ) és nem három hete , szóval legyen türelemmel 1-2 nap és Önnél lesz (fennhangon , idegesen , lebaszott )Feladtam
Napfénysüti : majd mindjárt kiderül , felhívom őket az íze kedvéért , hátha megint lebasznak és elmondják örüljek ,hogy készlet
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 2 Fly More Combo drón (újszerű)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest